Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Daca anul Dragonului din 2000 - 2001 a fost inconjurat cu o aura de teama sau chiar panica , ca efect al profetiilor (false) legate de sfarsitul lumii , anul Dragonului de apa din 2012 – 2013 este unul pe care omenirea nu il va mai trai daca este sa ne luam dupa interpretarile tendentioase ale calendarului mayas sau va fi anul judecatii de apoi sau al Armageddonului , conform unor decodari controversate ale Manuscriselor de la Marea Moarta.Ar trebui oare ca acest an Dragonului , ce revine in calendarul chinezesc odata la 12 ani , sa ne puna pe ganduri ori sa ne ingrijoreze din cale afara ?

Spre deosebire de infricosatorii dragoni sau balauri din mitologia occidentala, celestul dragon chinezesc simbolizeaza o mare si binevoitoare putere.Dragonul este o creatura straveche ,maiestuoasa si inteligenta , iar anii guvernati de el sunt considerati a fi norocosi mai ales pentru noi afaceri , casatorii sau copii.Anii Dragonului tind sa deschida noi oportunitati economice atat indivizilor cat si lumii ca intreg.

Pe de alta parte , atat Dragonul de apa , cat si cei de lemn , foc , pamant si metal , par a da amploare atat succesului cat si esecului.Asadar , anii aflati sub aceste semne zodiacale pot marca realizari memorabile dar si dezastre enorme.
In genere , totusi , anul Dragonului de apa (1992 , 1952 , si 2012) este remarcabil prin calm , inteligenta vizionara si echilibru intre intuitie si logica.
Ce ar putea sa ne sugereze horoscopul chinezesc despre Dragonul de apa , ce isi intinde stapanirea intre 23 ianuarie 2012 si 9 februarie 2013 ?

La fel ca si ceilalti dragoni, Dragonul de apa se remarca prin inovatie si indrazneala, insa este , in particular, extrem de sensibil la nevoile oamenilor si are predispozitia de a darui perspective asociate cu progresul si reusitele diplomatice , precum si o marita constientizare legata de latura sociala si mediul inconjurator.Intrucat Dragonul de apa ne insufla o dispozitie senina si relaxata , el actioneaza cu intelepciune si inteligenta si, spre deosebire de semenii lui , favorizeaza indepartarea de egoism in beneficiul interesului comun.
Dragonul de apa este un negociator subtil si , desi este adeptul pacii, stie cum sa aplice forta , cu maiestrie, atunci cand este cazul.In acelasi timp, el uita uneori sa construiasca o fundatie solida pentru planurile sale ambitioase si poate insista asupra unor idei si si proiecte neinsemnate , dand nastere astfel unor calamitati la fel de marete ca si el.
Daca esti adeptul teoriei inceperii unei noi ere a umanitatii odata cu anul 2012 , poti sa intrevezi posibilitatea ca Dragonul de apa sa deschida calea unor succese notabile in eforturile progresiste de pe intreg globul.Probleme majore ale umanitatii , precum conservarea energiei si initierea unor noi tehnologii legate de producerea energiei verzi, neconventionale, luarea de masuri ferme fata de incalzirea globala , reducerea impactului negativ al corporatiilor multinationale , initierea unor planuri eficace de eradicare a flagelului foamei , cooperarea globala in vederea contracararii unei noi crize mondiale pot fi numai cateva orientari avand sansa de a se materializa in 2012.
Daca , insa, esti un partizan al teoriei dezastrului, poti intrezari in noul an tot felul de catastrofe naturale , economice si sociale capabile sa cutremere din radacini actualele principii si valori ale lumii.
Nu pot sa inchei decat intr-o nota optimista , aducandu-va aminte ca , mai presus de toate, Dragonul de apa este considerat a fi cel mai in masura semn zodiacal capabil a darui cele cinci binecuvantari supreme din traditia chinezeasca : armonia, virtutea , prosperitatea , implinirea si longevitatea .


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Anul nou chinezesc – Simboluri si semnificatii

Numerele norocoase chinezesti

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

In curand , pe blogul Dianei , horoscopul chinezesc pe anul 2012 pentru toate zodiile : Sobolan , Bivol , Tigru , Iepure, Dragon , Sarpe , Cal , Capra , Maimuta , Cocos , Caine , Mistret.
Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa Reviewed by Diana Popescu on septembrie 05, 2011 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Mi se pare o prostie sa credem ca va veni Sfarsitul Lumii pentru ca asa "scrie" in stele sau asa spune Urania!Daca lumea va sfarsi, va sfarsi pentru ca suntem noi prea tampiti pentru a ne pastra "casa" in conditii optime.

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place ,,citirea' pozitionarii panetelor.Tine-o tot asa!Un 2012 fericit!

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place acest site,dar...............eu sunt leoaica, si sincer nu ma intereseaza celelalte zodii decat sa vad ce fel de oameni sunt deci precriptii genrale, nu cele zilnice sau lunare, nu primesc pt zodia mea, ce pot face?

    RăspundețiȘtergere
  4. NU prea cred in sifrisitul lumii in 2012 .. !! cred ca o sa fie peste multi multi ani

    RăspundețiȘtergere
  5. Proverbul vine intelesul devine dumnezu iti da dar nu iti pune si in poala ?>

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat avem de trait tot traim asa k cu bunul Dumnezeu inainte

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.