Zambetul , arma secreta a seductiei

Nu numai ca lumea pare a fi mai frumoasa din spatele unui zambet , dar zambetul ne face sa parem , de cele mai multe ori , mai frumoase ori mai frumosi.

Zambetul ne ajuta sa seducem ori cucerim persoanele de sex opus intr-o mai mare masura decat un trup frumos bronzat sau niste ochi frumosi.Aceasta este concluzia unui recent studiu initiat de cine altcineva decat de o companie producatoare de pasta de dinti , intitulata “BioRepair toothpaste”.

Cercetarea a scos la iveala ca aproape unul din 10 adulti apreciaza dintii albi si un zambet sanatos drept cele mai importante caracteristici ale frumusetii fizice.
De asemeni, una din 4 persoane au declarat ca zambetul este cel dintai lucru care le atrage la cineva de sex opus , numai 11,8 dintre participanti afirmand ca ochii ar fi mult mai importanti in fenomenul atractiei.Parul reprezinta cea mai atractiva trasatura pentru circa 10 % din oameni, in vreme ce imbracamintea unui potential partener de cuplu este mai importanta pentru numai 8.67 % din cei intervievati.
Conducatorul echipei de cercetare a declarat : “ Desi studiul nostru arata ca un corp perfect si niste ochi superbi sunt trasaturi extrem de atractive , efectul lor asupra unui eventual viitor iubit / unei eventuale viitoare iubite poate fi cu usurinta anulat de niste dinti cariati sau un zambet stirb.”



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Puterea zambetului | Ai dat de greu ? Zambeste !

Rasul iti destainuie personalitatea | Razi tu razi si-ti spun eu cine-mi esti

Limbajul si seductia ochilor.Cum sa seduci prin privire
Zambetul , arma secreta a seductiei Zambetul , arma secreta a seductiei Reviewed by Diana Popescu on septembrie 14, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Este adevarat ceea ce spui tu! Cred si ca atunci cand zambesti arati mult mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru a avea un zambet frumos trebuie sa ai o dantura impecabila!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.