Berbec - Leu : Compatibilitate in dragoste

Dragostea dintre Berbec si Leu se aseamana adeseori un camp de lupta.Amandoi au un temperament agresiv , o personalitate puternica si o dorinta nestapanita de a domina.Impulsivului Berbec nu-i trece niciodata prin cap sa ajunga pe locul doi, iar regele Leu are nevoie de o admiratie constanta si nemarginita , la care nu poate renunta sub nici o forma , mai ales daca Berbecul i-a permis , cel putin pentru scurta vreme, sa ajunga sub luminile reflectoarelor.

La inceputul unei relatii de iubire , Berbecului ii place sa vaneze , iar Leul nu se simte deranjat in a fi urmarit , mai ales daca este tratat si curtat regeste.Aura de mandrie si invincibilitate a Leului nu face decat sa puna si mai mult pe jar dorinta si asa patimasa a Berbecului.Asadar , Berbecul ar trebui sa flateze barbatul sau femeia Leu , ridicandu-i intotdeuna in slavi calitatile fizice.

In ciuda imensului lor ego , cei doi se pot bucura de o viata amoroasa armonioasa atunci cand se straduiesc sa pastreze un echilibru in ambitia lor de a fi stapanitori.Marele apetit sexual al amandorura necesita ca fiecare dintre ei sa isi pastreze sinceritatea si loialitatea in relatia de cuplu.Daca cel putin unul din cei doi parteneri este plin de afectiune si de tact , iesind mereu in intampinarea nevoilor emotionale ale celuilalt , exista sansa de a se forma o legatura de dragoste stabila si indelungata.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Berbec -Taur : Compatibilitate in dragoste

Berbec- Gemeni : Compatibilitate in dragoste

Berbec - Rac : Compatibilitate in dragoste
Berbec - Leu : Compatibilitate in dragoste Berbec - Leu : Compatibilitate in dragoste Reviewed by Diana Popescu on octombrie 06, 2011 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Nu cred ca se potrivesc aceste zodii! Am eu o presimtire ca nu se pupa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresiti. Se potrivesc ABSOLUT PERFECT. V-o spune un Berbec. Din experienta de aproape o viata!

      Ștergere
    2. exact se potrivesc perfect, spun asta dupa 16 ani

      Ștergere
  2. Totul ee posibil:D.Cred ca se potriveste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multe din cele spuse mai sus se potrivesc....prietenul meu e in zodia Leu (eu fiind Berbec) si chiar regasesc multe coincidente...o fi si ceva adevar..who knows :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Berbec cu Leu se potrivesc foarte bine,este adevarat,eu sun Leu iar prietenul meu Berbec.O zodie de foc este compatibila tot cu o zodie de foc,apoi cu una de aer.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se potrivesc foarte bine, este exact cum scrie.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.