Horoscop Sagetator noiembrie 2011

In luna noiembrie 2011, horoscopul Sagetatorului este strabatut de impulsul navalnic de transformare si afirmare a personalitatii, de o atitudine increzatoare si optimista , intovarasita de puternice efluvii ale intuitiei si creativitatii.

Pe 2 noiembrie, Venus paseste in Sagetator , invaluindu-te intr-o aura de farmec si atractivitate.Ai tendinta de a avea o mai mare initiativa in viata sociala dar si in lucrul in echipa , iar una din principalele preocupari din aceasta perioada pare fi imbunatatirea imaginii tale in lume.Iti doresti sa iti exprimi fiinta cu o mai mare vigoare prin arta sau o activitatea de creatie.

In aceeasi zi de 2 noiembrie, Mercur isi initiaza tranzitul in Sagetator , intensificand tendintele anterioare legate de promovarea propriei persoane in societate si profesie.Mult prea orientat spre tine insuti, nu prea mai ai rabdare in a te apleca asupra problemelor celorlalti .

Conjunctia lui Mercur cu Jupiter din 2 noiembrie iti permite sa privesti lumea dintr-o foarte larga perspectiva si te imboldeste sa iti marturisesti raspicat telurile si opiniile personale.Sunt posibile oportunitati neasteptate privind o calatorie.Atitudinea ta optimista te ajuta sa atragi evenimente fericite .Capacitatea de persuasiune te sprijina in reusite legate de cereri , aplicatii si afirmari in plan social si profesional.

Pe 4 noiembrie , trigonul dintre Mercur si Uranus favorizeaza aderarea la grupuri sociale, comunicarea online si activitati asociate cu stiinta sau IT-ul.De fapt, astfel de aspecte ale existentei sunt in masura sa iti aduca castiguri ori avantaje nesperate.Intuitia ajunge la cote inalte , iar ideile creatoare iti sunt mereu la indemana.

Tot pe 4 noiembrie , trigonul lui Venus cu Uranus te poate determina sa te indrepti spre tot ce este nou si iesit din comun atat in viata amoroasa cat si in cea financiara.Acest aspect astral iti accentueza inspiratia , iar atitudinea ta placuta si cordiala ii apropie pe oameni de tine .Se poate ivi o vizita surprinzatoare sau un eveniment social neprevazut.

Din 9 noiembrie, revenirea lui Neptun in aspect direct in Varsator iti clarifica cat de cat felul in care interactionezi cu cei din jur.Intuitia iti este un aliat de nadejde , dar poti avea probleme din cauza lipsei de atentie fata de detaliile si aspectele practice ale existentei.Ai predispozitia de a-ti oglindi personalitatea in activitati legate de arta sau cultura.

Ambitiile din plan social si profesional iti sunt stimulate din nou ,odata cu 9 noiembrie, gratie vizitei lui Marte in Fecioara .Nu mai esti dispus la concesii sau sa te faci ca nu vezi ce se intampla in preajma ta , iar aceasta schimbare are potentialul de a da nastere unor dispute sau confruntari incisive.

Luna plina , rasarita pe 10 noiembrie , in Taur si a sasea casa a Sagetatorului , te incurajeaza sa iti evaluezi atent starea de sanatate si obiceiurile , sa pui la punct lucruri care treneaza de ceva timp in activitatea cotidiana .Se anunta o perioada incarcata de responsabilitati, sarcini, si initiative de ajutorare a persoanelor apropiate ajunse intr-un impas.

Soarele isi face intrarea pe 22 noiembrie in Sagetator si intaia ta casa , prefigurand un interval de incredere in sine , entuziasm si noi inceputuri.Este vorba despre debutul unui nou ciclu solar , marcat de nevoia de a porni pe drumuri nebatatorite ale vietii, profitand de experienta acumulata pana acum.Iti pretuiesti intr-o sporita masura fiinta si nu mai ai ezitari in configurarea pozitiva a destinului tau , asa ca nu mai ai de gand sa ratezi vreuna din oportunitatile ce pot trece , fulgerator, pe langa tine.

Incepand cu 24 noiembrie, Mercur trece in turnura retrograda in Sagetator si prima ta casa, inaugurand o perioada strabatuta de tendinta de a revedea modul cum iti reflectezi fiinta in mediul care te inconjoara.Este vremea sa inlaturi potentiale piedici si a te elibera de balastul ce iti infraneaza evolutia.

Eclipsa lunara si Luna noua din Sagetator te indeamna, in continuare, sa iti modifici felul cum esti perceput de ceilalti si sa iti redefinesti personalitatea.Este necesar sa gasesti un echilibru intre libertate si dependenta fata de alti oameni.Chiar daca trebuie sa acorzi prioritate nevoilor tale, nu este de dorit sa calci in picioare interesele persoanelor apropiate.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in noiembrie 2011


Conjunctura astrala din luna noiembrie , mai ales tranzitele planetare in sectorul Sagetatorului si intaia ta casa , te provoaca sa te indragostesti de propria fiinta, cazand prada, eventual, unui autentic narcisism.O astfel de orientare poate fi sursa unei relative distantari fata de partenerul de cuplu , dand , uneori, ocazia unor certuri si conflicte ce au mocnit pana acum.Mici sau mari drame in iubire , petrecute in acest interval , pot avea repercursiuni greu de inlaturat , asa ca ar trebui sa descoperi o stare de gratie , capabila sa iti inlesneasca un permanent contact afectiv si comunicational cu fiinta indragita.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in noiembrie 2011


Pe 4 noiembrie, trigonul dintre Venus si Uranus aduce oportunitati in initiativele financiare legate de tehnologie, internet si arta.

Hotararea cu care vrei sa te realizezi in plan material ori profesional , imprimata de parcursul inceput pe 9 noiembrie de catre Marte in a zecea casa a Sagetatorului , te provoaca sa initiezi mari schimbari in viata de zi cu zi.Daca ai impresia ca progresul iti este blocat in vreun fel , nu te poti opri sa nu dai glas frustrarilor tale.Tocmai de aceea , sunt posibile conflicte sau neintelegeri cu sefii sau persoane aflate in functii de conducere.

Din 26 noiembrie, vizita planetei Venus in Capricorn si a doua ta casa iti aseza in fata un ciclu de prioritizare a aspectelor materiale ale existentei.Atitudinea pozitiva si o mai mare receptivitate fata de ideile noi fac posibile castiguri financiare avand darul de a-ti extinde libertatea de miscare.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Sagetator 2012

Horoscop Sagetator octombrie 2011
Horoscop Sagetator noiembrie 2011 Horoscop Sagetator noiembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 30, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.