Horoscop Pesti decembrie 2011

In luna decembrie 2011 , horoscopul Pestilor lasa sa se intrevada un ciclu al vietii dedicat prieteniei si oamenilor apropiati , de-a lungul caruia pretuirea propriei fiinte are loc in functie de felul cum ea se reflecta in ochii si mintea celorlalti.

Luna plina si eclipsa de Luna ivite pe 10 decembrie in Gemeni si a patra casa a Pestilor (casa caminului si radacinilor) pot sa iti starneasca nevoia de a te elibera de spatiile prea inguste , incarcate , de acasa , sau chiar de a petrece mai mult timp sub cerul liber .Simti dorinta de a te elibera spiritual si material de orice fel de ingradiri , de a-ti lasa sufletul sa zboare si mintea sa cuprinda perspective cat mai ample despre lume.

Din 13 decembrie , iesirea lui Mercur din turnura retrograda in Sagetator este de natura a impulsiona o serie de nazuinte asociate cu stilul de viata si cariera pe care ti-ai ales-o.Mercur nu are, insa, cum sa iti confere energia necesara pentru a face o schimbare ci , mai curand , iti aseaza in fata cateva intrebari esentiale al caror raspuns va veni mai tarziu.

Tranzitul initiat de Venus in Varsator odata cu 20 decembrie nu aduce multa fericire in relatiile personale , dar te poate face extrem de receptiv fata de dimensiunea spirituala vietii.In acest aspect astral , este de asteptat sa apara circumstante cerandu-ti sa daruiesti foarte mult , fara a astepta sa ti se dea in aceeasi masura.

Un interval pe parcursul caruia centrul de greutate al preocuparilor tale tinde sa se amplaseze pe activitati indepartate de casa , in evenimente de grup , intalniri si iesiri cu prietenii , se intrezareste din 22 decembrie , ca efect al parcursului Soarelui in Capricorn si a unsprezecea casa a Pestilor (casa sperantelor si prieteniei).Cei singuri sunt mai ispiti ca niciodata sa isi faca noi amici sau sa adere la grupuri ce par a le impartasi interesele.Oricum , stapanit de o nazuinta crescanda de a face schimburi de idei si de a simti ca apartii unei colectivitati mai largi decat familia , nu ai deloc pofta sa te inchizi intre cei patru pereti ai casei tale.

Pe 24 decembrie , Luna noua rasarita in Capricorn si a unsprezecea ta casa accentueza tendintele anterioare , marcand un ciclu lunar dedicat initierii de noi contacte , maririi retelei tale de cunostiinte si aprofundarii prieteniilor.Acest aspect astral semnifica nevoia de a te lansa dincolo de propria-ti individualitate , catre un sens mai amplu al existentei , conferit de catre o anume colectivitate.Este vreme sa reevaluezi modul cum te integrezi intr-un grup si cum intelegi interactiunea din cadrul unui colectiv de oameni.

O amplificare oportuna a orizonturilor intelectuale este vestita , odata cu 25 decembrie , de intrarea lui Jupiter in aspect direct in Taur si a treia casa a Pestilor (casa comunicarii si influentelor de mediu) .Jupiter nu agreaza constrangerile unei educatii formale, orientandu-te , de obicei, spre sfere de studiu libere fata de orice fel de constrangeri , catre noi idei si experiente de viata.
O atitudine mult mai deschisa si mai toleranta te indeamna sa iti intaresti relatiile cu rudele apropiate .


Horoscopul dragostei Pestilor in decembrie 2011


De-a lungul vizitei sale in cea de-a douasprezecea casa a Pestilor , Venus inspira sacrificiu de sine si lipsa de egoism .In aceste conditii, poti fi strabatut de dorinta coplesitoare de a face eforturi , fara nici o ezitare , pentru a indeplini dorintele si placerile cele mai intime ale fiintei iubite.In unele cazuri , pari a simti necesitatea de a da o semnificatie mai profunda relatiei de cuplu , asumandu-ti o atitudine mult mai protectoare fata de partener.
O parte dintre nativii din zodia Pestilot sunt , totusi, pe cale sa cada prada unei secrete dezamagiri , provocate de simtamantul ca nu sunt intelesi sau nu le sunt intrezarite adevaratele impulsuri ce ii imping catre o mai mare grija pentru persoana cea mai draga.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in decembrie 2011


Din 10 decembrie, revenirea lui Uranus in aspect direct in Berbec are capacitatea de a-ti schimba atitudinea fata de siguranta materiala .Poti fi mai relaxat in privinta grijilor materiale si mult mai impacat cu ce pare a-ti rezerva viitorul.Unii dintre Pesti tind sa isi asume mari riscuri banesti , avand drept scop imbunatatirea calitatii si autenticitatii vietii lor.

Tranzitul direct , inceput de Mercur pe 13 decembrie , in cea de-a zecea casa a Pestilor (casa carierei si dezvoltarii exterioare) te provoaca sa acorzi o sporita atentie vietii profesionale.Nu mai esti dispus sa dai vrabia din mana pentru cioara de pe gard si incerci sa faci eforturi concrete in scopul obtinerii unor rezultate cat mai concrete.De asemeni , Mercur iti inspira nevoia de disciplina si odine in toate aspectele muncii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : decembrie 2011 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88 . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Pesti 2012

Horoscop Pesti noiembrie 2011
Horoscop Pesti decembrie 2011 Horoscop Pesti decembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 30, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.