Nascut pe 18 noiembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca te-ai nascut in ziua de 18 noiembrie , ai drept zodie Scorpionul si esti sub obladuirea planetelor Pluton si Marte.

Daca iti doresti cu adevarat ceva , nimeni si nimic nu te poate opri .In urmarirea telurilor tale , ai tendinta de a-ti pierde obiectivitatea si a fi motivat de o pasiune extrema , invecinata cu obsesia.Esti foarte hotarat si nu vrei sa faci nimic decat numai si numai in felul tau , iar vointa ta puternica te sprijina mereu sa depasesti obstacolele din calea ta.
Atunci cand este vorba despre ambitiile tale , esti neobosit si nu apelezi la nici un fel de compromis.Esti inzestrat cu o mare vitalitate si esti capabil de lucruri care nu sunt la indemana oricui , dar ai si tendinta de a deveni dependent de munca.

Orienteaza-te spre exprimarea fiintei tale interioare , perseverenta si bogatie spirituala.

Nu te lasa atras de lipsa de credinta in tine insuti , o excesiva preocupare pentru detalii si predispozitia de a amana .

Culorile tale norocoase sunt rosul si violetul.

Pietrele tale norocoase sunt coralul rosu si granatul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni, marti si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt :
9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72 .

Personalitati nascute pe 18 noiembrie : Alan Shepard , Amanda Lear , Carl Maria von Weber , Cesare Lombroso, Chloe Sevigny , Cornel Todea , Corneliu Baba , Elizabeth Perkins , Eugene Ormandy, Katey Sagal, Kim Wilde , Kirk Hammett , Linda Evans , Louis Daguerre , Margaret Atwood , Peta Wilson .


Copyright © diane.ro. 2011

Articole pe aceeasi tema din blog:

Numerologia zilei de nastere

Nascut pe 16 noiembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 17 noiembrie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 18 noiembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 18 noiembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 18, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.