Nascut pe 25 noiembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti aniversezi ziua de nastere pe 25 noiembrie , ziua de Sfanta Ecaterina , zodia ta este Sagetatorul si esti sub protectia planetelor Jupiter si Neptun.

Ai o perspectiva extrem de larga si cuprinzatoare asupra vietii.Activitatile legate de rutina zilnica nu te entuziasmeaza si te plictisesc si, de aceea, ai tendinta de a visa cu ochii deschisi si a te lasa in voia unor fantezii indepartate de realitate.Esti strabatut de o intensa dorinta de a scapa de responsabilitatile existentei zilnice si a face un lucru maret , iesit din comun.Calatoriile pot reprezenta, uneori, un mod de a-ti satisface aceste nazuinte cotropitoare.
Ai o minte deschisa si esti foarte tolerant fata de ceea ce se intampla in jurul tau.De asemeni, esti inzestrat cu o imaginatie iesita din comun.Nu iti place sa te lupti pentru obiectivele tale, preferand, mai curand, sa urmezi calea minimei rezistente.

Orienteaza-te catre perseverenta , dedicare fata de responsabilitati si intrajutorare.
Nu te lasa ispitit sa te culci pe lauri si fereste-te de egoism si o gandire de suprafata.

Culoarea ta norocoasa este verdele inchis.

Pietrele tale norocoase sunt ochiul tigrului, turcoazul si ochiul pisicii.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79 .

Personalitati nascute pe 25 noiembrie : Andrew Carnegie, , Christina Applegate , Dougray Scott, George Vraca , Ion Cantacuzino , Jill Hennessy , Joe DiMaggio , Lope Felix de Vega Carpio , Maurice Denis , Mihail Dragomirescu .


Copyright © godessdiana88. 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Ziua de nastere in aforisme, citate, maxime

Nascut pe 23 noiembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 24 noiembrie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 25 noiembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 25 noiembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 25, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.