Unde amplasezi bradul de Craciun in Feng Shui ?


Daca vrei ca norocul sa fie de partea ta , potrivit conceptelor Feng Shui , trebuie sa asezi bradul de Craciun fie in mijlocul casei (centrul caminului tau ), fie in partea de sud a locuintei tale ( zona reputatiei si faimei ).In acest fel te vei putea bucura de o echilibrare benefica a celor 5 elemente Feng Shui ( lemnul, focul, pamantul , fierul si apa) . Daca ai de gand sa iti pui in casa un brad artificial , trebuie sa aerisesti spatiul in care il amplasezi mult mai des decat daca ai avea un brad natural , si sa limitezi timpul in care luminitele de Craciun stau aprinse.

Prea multe ghirlande luminoase ori prea multe ornamente in bradul de Craciun pot sa iti innabuse spatiul de sarbatori , transmitandu-ti o senzatie de oboseala ori stres .

Trebuie sa pastrezi in minte faptul ca fericirea si bucuria de Craciun inseamna sa gasesti masura in toate si sa nu te aventurezi in excese avand capacitatea de a-ti aglomera casa si a-ti impovara mintea si sufletul .



Copyright © diane.ro. 2011

Articole din acelasi domeniu:

Afla unde este Mos Craciun pe NORAD , GPS sau internet

Mesaje de Craciun

Legenda bradului de Craciun


Unde amplasezi bradul de Craciun in Feng Shui ? Unde  amplasezi bradul de Craciun in Feng Shui ? Reviewed by Diana Popescu on decembrie 09, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.