Horoscop Taur martie 2012

In luna martie 2012, horoscopul Taurului prefigureaza o perioada marcata de nevoia de remodelare a vietii, avand drept scop regasirea si reconfirmarea autenticitatii personale si a relatiei cu lumea.

Din 5 martie, gratie calatoriei lui Venus in Taur, ai inclinatia de a te simti din ce in ce mai bine in propria piele, a-ti lasa complexele deoparte, a arunca peste bord bagatelele consumatoare de timp si nervi, astfel incat sa te poti concentra asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat pentru tine.

Sextilul lui Venus cu Neptun din 6 martie iti rapeste o parte din egocentrism si te apropie de lume. Strabatut de inalte valuri de imaginatie, tinzi sa iti reversi preaplinul fiintei catre cei din preajma, mai ales ca descoperi, dintr-o data, ca esti capabil sa descifrezi ce se intampla in sufletele si mintile lor.

Pe 8 martie, Luna plina din Fecioara si a patra ta casa (casa radacinilor si caminului), te apropie fizic si afectiv de familie. Daca in ultima vreme ai fost extrem de prins in valurile vietii profesionale ori sociale, a aparut momentul sa te relaxezi si sa te ocupi de prioritatile din viata personala.

Soarele isi face intrarea pe 20 ianuarie in Berbec si a douasprezecea casa a Taurului , rapindu-te un timp din mijlocul lumii. Poti fi atras de singuratate , pentru a reflecta asupra lucrurilor si oamenilor ce iti sunt aproape, si a evalua ce anume te infraneaza in calea catre obiectivele dragi inimii tale.

Pe 22 martie , Luna noua din Berbec pune accentul pe dezvoltarea psihologica si evolutia spirituala. Este foarte posibil sa devii constient intr-o mai mare masura de conexiunea dintre partea materiala si cea spirituala a fiintei tale.Este probabila totodata aparitia unor temeri adanc inradacinate in sinele tau sau a unor tendinte de a te autoiluziona.Latura ascunsa a personalitatii tale devine mult mai fatisa ori mai activa in bine sau in rau.

Uneori, cand vrei sa faci apel la un prieten, descoperi ca el este puternic marcat de ingratitudinea ta, ori de faptul ca i-ai refuzat mai demult ajutorul. Ei bine, asa ceva se poate petrece odata cu 23 martie, ca efect al tranzitului retrograd al lui Mercur in Pesti si a unsprezecea casa a Taurului (casa sperantei si prieteniei). Poate ca te-ai concentrat prea mult asupra propriilor obiective, si i-ai pierdut, o vreme, din vedere pe oameni apropiati tie. Daca poti recunoaste acest lucru fata de tine insuti, ar fi indicat sa iti revizuiesti cat mai curand comportamentul si felul cum intelegi sa dezvolti si sa mentii o prietenie...

Horoscopul dragostei Taurului in martie 2012

Ca efect al sextilului dintre Mercur si Neptun, odata cu 6 martie, sufletul iti vibreza in acordurile dragostei si frumusetii. Acest lucru este in masura sa dea nastere unor clipe magice in relatia cu persoana iubita.

Luna noua ivita pe 22 martie in a douasprezecea ta casa marcheaza cautarea unui suflet pereche , a unui partener capabil sa te inteleaga fara multe explicatii , gratie sensibilitatii si afectiunii sale.

Horoscopul carierei si banilor Taurului in martie 2012

Prea ocupat cu propria-ti persoana, nu ai cum te concentra foarte profund asupra sferei profesionale. Serviciul ramane undeva , intr-un plan secund, lipsit de evenimente sau oportunitati notabile.


Copyright © diane.ro . 2012


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2012 - Toate zodiile




Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Berbec -Taur : Compatibilitate in dragoste

Horoscop Taur februarie 2012
Horoscop Taur martie 2012 Horoscop Taur martie 2012 Reviewed by Diana Popescu on februarie 20, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.