Horoscop Berbec decembrie 2012

Horoscopul Berbecului din decembrie 2012 anticipeaza o mistuitoare dorinta de desprindere de mediocritatea cotidianului, o serie de oportunitati profesionale si o fericita viata amoroasa.

Odata cu 11 decembrie, tranzitului lui Mercur in Sagetator si a noua ta casa te apropie intr-o mai mare masura de aspectele practice ale existentei si te indruma catre conjuncturi ale vietii pe care esti capabil sa le influentezi prin actiuni perseverente si comunicarea cu ceilalti. Desi incerci sa profiti cat mai mult din punct de vedere material de oportunitatile ce ti se ivesc in cale, pari a fi calauzit de o atitudine morala care nu te face in nici un caz adeptul lozincii "scopul scuza mijloacele". Este posibil sa iei legatura cu o firma din strainatate sau sa primesti vesti de la cineva aflat pe indepartate meleaguri. Ritmurile existentei cotidiene nu te satisfac, fiind tentat sa iti construiesti in minte generoase viziuni si teluri asociate cu viitorul indepartat.

Uranus revine pe 13 decembrie in aspect direct in Berbec si intaia ta casa, daruindu-ti un stabil echilibru al sinelui. Nu mai esti imboldit sa iti pui la incercare diversele versiuni ale felului cum te infatisezi celorlalti si tinzi a renunta la un comportament extremist ori rebel, ce te facea poate sa te simti nemaipomenit de bine, dar le intriga sau chiar scandaliza pe multe persoane din preajma ta. Pari a fi constient de necesitatea de a da lumii ce este al lumii, de a face compromisuri, pastrandu-ti insa totodata intacta identitatea fizica si spirituala.

Tot pe 13 decembrie, Luna noua din Sagetator si a noua casa a Berbecului iti daruieste o magica reinnoire a sinelui. Incearca sa te reinventezi, sa incerci noi lucruri, sa initiezi noi proiecte. Nu te jena sa fii mai indraznet, mai increzator in fortele tale.

Trigonul dintre Mercur si Uranus de pe 14 decembrie iti accentueaza dorinta de a te indeparta de rutina zilnica si a te dedica unor noi si ample idei si idealuri. Mintea capata efervescenta, iar pofta de a trai pare a nu mai cunoaste limite. Schimbul de mesaje cu ceilalti tinde a fi caracterizat de dinamism si indemnuri catre actiuni imediate. Ai nevoie de provocari menite a-ti hrani neastamparul intelectual, asa ca poti profita de acest aspect astral pentru a te implica in studiul unui domeniu care te ispiteste de mult.

Dorinta si chiar necesitatea de a iesi din carapacea ta si a intra in contact cu lumea, de a dialoga si a-ti impleti existenta cu cea a altor persoane se insinueaza odata cu 16 decembrie, sub impactul calatoriei lui Venus in Sagetator. Esti stapanit de impulsul de a te simti fericit aducandu-le bucurie altora (se apropie Craciunul) si ai darul de a aduce impacarea si linistea oriunde intalnesti neintelegeri ori conflicte.

Spontaneitatea, placerile, distractia navalesc in viata ta din 19 decembrie, ca urmare a trigonului lui Venus cu Uranus. Latura aventuroasa a personalitatii tale este pe cale a iesi la iveala, si pari a fi dispus sa iti asumi mai multe riscuri pentru a obtine ceea ce iti doresti.

Prietenii ori un grup de persoane din care faci parte iti sunt mereu aproape si gata de a te sustine in indeplinirea scopurilor tale odata cu 26 decembrie, ca efect al tranzitului planetei Marte in Varsator. In acelasi timp, ti se poate sugera sa descoperi noi cai de materializare a visurilor tale, un prim pas fiind descotorosirea de falsi amici si paguboase circumstante ale traiului de zi cu zi. Este timpul sa iti creezi noi contacte, noi legaturi umane, capabile a te mobiliza in revelarea autenticului tau destin. Planificarea minutioasa a pasilor pe care ii ai de facut este in masura sa iti netezeasca drumul spre obiectivele tale.

Luna plina rasarita pe 28 decembrie in Rac si a patra casa a Berbecului te incurajeaza sa iti treci in revista relatia cu familia si persoana iubita. Daca, in utimul timp te-ai concentrat peste masura asupra carierei ori ambitiilor tale, poti simti nevoia de a te regasi in viata personala, printre oameni care tin la tine neconditionat si sunt pregatiti oricand sa iti dea o mana de ajutor.


Horoscopul dragostei Berbecului in decembrie 2012


Tranzitul lui Venus in Sagetator iti intensifica farmecul personal si te aduce mai aproape de o promitatoare poveste de dragoste, in cazul in care esti singur. Daca esti deja intr-o relatie de cuplu, pari a fi impulsionat de dorinta de a-ti rasfata partenerul intr-o inepuizabila cascada de iubire si intelegere. Este momentul potrivit destainuirii profundelor sentimente ce iti incendiaza sufletul.

Trigonul lui Venus cu Uranus din 19 decembrie iti trezeste o impetuoasa nevoie de a scoate dragostea de pe carari batatorite, a improviza proaspete mijloace de a-ti marturisi iubirea. Se anunta, din nou, o vreme prielnica unei noi relatii amoroase sau revitalizarii uneia mai vechi.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in decembrie 2012


Din 21 decembrie, vizita Soarelui in Capricorn si a zecea casa a Berbecului iti inlesneste o perioada de afirmare, cu precadere in sfera profesionala. Ambitiile ce te strabat acum te pot impinge sa iti neglijezi viata personala si chiar cea amoroasa. Daca iti mobilizezi fortele, ai sansa de a avea niste realizari de exceptie. In aceasta conjunctura astrala, adeseori meritele iti sunt recunoscute si te pandeste sansa unei promovari ori mariri de salariu.

O schimbare de proportii in cariera este favorizata incepand cu 31 decembrie, sub influenta parcursului lui Mercur in Capricorn si a zecea ta casa, mai ales daca iti revizuiesti piedicile interioare si exterioare, si iti demonstrezi cu perseverenta latura responsabila. Apropierea de persoane aflate in functii de conducere are potentialul de a-ti deschide drumuri inaccesibile pana acum. Cu cat iti asiguri accesul la mai multe informatii, cu atat mai mult ai oportunitatea de a obtine importante avantaje financiare.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : decembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro . 2012

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Barbatul Berbec - Dragoste si seductie

Horoscop Berbec 2013

Horoscop Berbec noiembrie 2012
Horoscop Berbec decembrie 2012 Horoscop Berbec decembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 20, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.