Horoscop Rac decembrie 2012

Horoscopul Racului din decembrie 2012 prevesteste o fertila interactiune cu oamenii apropiati, in special in relatiile de parteneriat, o constanta preocupare pentru sanatate si o implicare profunda in viata profesionala.

Lumea tinde a fi privita dintr-o perspectiva foarte practica incepand cu 11 decembrie, sub impactul tranzitului lui Mercur in Sagetator. Studiul si munca par a-ti focaliza precumpanitor atentia, iar starea ta de sanatate sau cea a cuiva apropiat poate fi subiectul unor indelungi dezbateri cu oamenii din preajma.

Luna noua, ivita pe 13 decembrie, in cerurile Sagetatorului, anunta un ciclu selenar oportun unor schimbari ale regimului alimentar si a felului cum iti intretii tonusul fizic. Daca vrei sa renunti cu adevarat la obiceiuri nesanatoase, vreme de circa o luna, pana la urmatoarea Luna noua, beneficiezi de un sprijin consistent din acest punct de vedere.

Sub efluviile planetei Venus, aflate pe taramurile Sagetatorului odata cu 16 decembrie, poti deveni si mai grijuliu in mentinerea sau chiar ameliorarea starii tale de sanatate. Desi nu par a se isca mari probleme in viata profesionala, simti nevoia sa te rupi o vreme de rutina cotidiana, daruindu-ti o scurta dar placuta vacanta. In acelasi timp, este de asteptat sa fii antrenat in numeroase activitati ori evenimente sociale, adeseori asociate cu jobul sau colegii de serviciu.

O acuta nevoie de tovarasia si sprijinul altor oameni pare a te stapani din 21 decembrie, ca efect al tranzitului Soarelui in sectorul Capricornului. Cei din jurul tau se indreapta si ei catre tine, asa ca, in urmatoarea perioada, accentul nu se pune atat pe sinele individual, cat pe impartasirea eului cu si prin altii. Parteneriatele personale, profesionale, ori sociale capata intaietate, solicitandu-ti spiritul de cooperare si, eventual, chiar sacrificii ale intereselor individuale, necesare pentru mentinerea unor relatii sincere si unor beneficii reciproce.

Pe 28 decembrie, Luna plina din Rac iti intensifica simtamantul individualitatii ori unicitatii tale. Pentru a nu rupe relatiile cu oameni la care tii sau de care ai nevoie, fa tot ce poti ca sa iti stapanesti pornirile agresive ori egoiste. Noi inceputuri si o vitalitate de zile mari sunt darurile pretioase ale acestei Luni pline.

Din 31 decembrie, Mercur patrunde in Capricorn si a saptea casa a Racului, insistand asupra tendintei solare de benefica integrare printre oameni. Sfaturile, indrumarile, schimburile de opinii cu ceilalti au potentialul de a-ti clarifica gandurile. Comunicarea sincera cu cei din preajma este in masura sa iti deschida calea spre nesperate oportunitati.


Horoscopul dragostei Racului in decembrie 2012


Dragostea pare a deveni un fel de medicament sau elixir magic, avand darul de a-ti vindeca sau a-ti reinvigora sufletul odata cu 16 decembrie, gratie calatoriei lui Venus in cea de-a sasea ta casa. In acelasi timp, planeta dragostei poate pune la cale o noua poveste de dragoste, o atractie reciproca cu o persoana avand de a face cu sfera ta profesionala.

Din 21 decembrie, Soarele aflat in cea de-a saptea casa a Racului iti aseaza in fata necesitatea de a-ti echilibra si armoniza placerile si dorintele cu cele ale partenerului de cuplu. Este o vreme a compromisurilor si daruirii in dragoste.

Iubirea isi gaseste implinirea in senzualitate si intimitate din 26 decembrie, sub vibratiile planetei Marte tranzitand cea de-a opta ta casa. Pe de alta parte, pot apare tensiuni si conflicte in legatura de cuplu, provocate de dorinta unuia din parteneri de a-l controla sau subjuga pe celalalt.

Luna plina din Rac si prima ta casa te imboldeste sa fii mereu in vecinatatea persoanei iubite pe 28 decembrie. Poti fi foarte generos cu partenerul trau, dar si extrem de pretentios, mai cu seama daca ti se pare ca i-ai oferit prea mult. Adu-ti aminte ca autentica dragoste daruieste fara a cere nimic in schimb!


Horoscopul carierei si banilor Racului in decembrie 2012


Munca, serviciul, atentia fata de detalii dar si perspectiva de ansamblu a proiectelor in care esti implicat sunt obiectivele subliniate de Mercur odata cu 11 decembrie, ziua de debut a calatoriei acestei planete in a sasea ta casa. Comunicarea, dialogurile incitante si fructuoase cu sefii si colegii sunt pe cale a-ti sugera noi parcursuri in cariera. Este timpul sa fii pragmatic si sa rezolvi niste probleme profesionale tergiversate de mult. Nu te lasa distras de amanunte nesemnificative, fii cat mai organizat, si mobilizeaza-te spre atingerea obiectivelor tale. In acest fel, vei atrage negresit asupra ta recunoasterea meritelor tale si niste recompense deloc neglijabile.

Iesirea lui Uranus din aspect retrograd in Berbec si a zecea casa a Racului indica, din 13 decembrie, schimbari de esenta in cariera, dar si posibile dispute cu persoane aflate in functii de conducere. Nu pari a fi deloc dispus sa iei in seama regulile si ordinele, dar ar trebui sa faci apel la rabdare si autodisciplina pentru a-ti controla impulsivitatea. Ai sansa de a descoperi, pe neasteptate, talente ori abilitati profesionale de care nu erai constient pana acum. Ai inclinatia de a aborda sarcinile si responsabilitatile de la serviciu intr-o maniera inedita, neconventionala.

Tot pe 13 decembrie, Luna noua din a sasea ta casa favorizeaza noi perspective in munca si instaurarea unui climat destins, de cooperare si amicitie cu colegii ori colaboratorii.

Atitudinea cooperanta si receptivitatea ce te caracterizeaza incepand cu 16 decembrie, ca urmare a tranzitului lui Venus in a sasea casa a Racului, mijloceste consolidarea unor relatii excelente cu colegii si sefii. Timpul petrecut la serviciu nu tie se mai pare a fi apasator sau plictisitor. In acest context astral, munca ori jobul tind a ti se potrivi ca o manusa.

Din 26 decembrie, parcursul lui Marte prin cea de-a opta casa a Racului prilejuieste, de multe ori, dispute legate de bani sau bunuri detinute in comun cu altcineva. Incearca sa iti tii in frau impulsul de a te deda unor cuvinte sau fapte pe care le-ai putea regreta mai tarziu.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : decembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Dragonului Negru de Apa

Horoscop Rac 2013

Horoscop Rac noiembrie 2012
Horoscop Rac decembrie 2012 Horoscop Rac decembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 25, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.