Horoscop chinezesc 2013 - Sarpe

2013, Anul Sapelui Negru de Apa, se vadeste a fi promitator pentru nativii din zodia Sarpelui. Gratie sprijinului prietenilor si rudelor, ei au in fata o evolutie stabila a destinului, cu conditia de a nu se lasa pe tanjeala si a se focaliza cu consecventa spre ambitioase teluri pe termen lung.

Horoscopul dragostei Sarpelui in 2013

Conexiunea in dragoste se aprofundeaza in cuplurile deja formate, mai ales in cele casatorite. Se intrevede sansa nasterii unui copil, avand darul de a inchega intr-o sporita masura afectiunea si daruirea reciproca. Serpii singuri au prilejul de a-si intalni sufletul pereche in decursul unei calatorii sau de a incepe o poveste de dragoste cu cineva de pe alte meleaguri, cu precadere la sfarsitul verii si inceputul toamnei.

Horoscopul carierei si banilor Sarpelui in 2013

In Anul Sarpelui Negru de Apa, reprezentatii acestui semn zodiacal chinezesc nu trebuie sa rateze nici o oportunitate ivita in zona profesionala, oricat de insignifianta ar parea aceasta. In noul an, norocul se ascunde in spatele unor detalii aparent lipsite de importanta. Pe de alta parte, eforturile si ajutorul oamenilor apropiati au potentialul de a-i aduce pe nativii din Sarpe mai aproape decat s-ar fi asteptat de obiectivele lor din cariera.
In 2013, persoanele nascute in aceasta zodie nu trebuie sa se culce pe lauri ori sa se lase imbatate de succesele din plan financiar. Daca respecta acest deziderat, au prilejul sa se lanseze in niste investitii care nu vor avea cum sa le dezamageasca.

Horoscopul sanatatii Sarpelui in 2013

Cu exceptia unor minore afectiuni, Serpii se vor bucura de o buna stare de sanatate. Nativii mai in varsta trebuie sa isi supravegheze cu grija inima si presiunea sanguina.

Zodia Sarpelui - Repere astrologice si numerologice in 2013

Element primar caracteristic: foc (huo)

Forta primordiala: Yin

Directii auspicioase: nord-est, sud-est, sud

Culori norocoase: galben deschis, negru, rosu. A se evita: maro, auriu, alb

Numere norocoase: 2, 8, 9. A se evita: 1, 6, 7

Flori norocoase: orhideea, cactusul

Compatibilitate in dragoste

- Cele mai bune potriviri: Bivol, Cocos

- Cele mai incompatibile zodii: Tigru, Porc

Nota. Anul chinezesc al sarpelui Negru de Apa incepe pe 10 februarie 2013 si se termina pe 30 ianuarie 2014. Pentru a afla mai multe detalii despre traditiile si obiceiurile prilejuite de aceste eveniment acceseaza articolul Anul nou chinezesc – Simboluri si semnificatii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2013 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul :

Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa
Horoscop chinezesc 2013 - Sarpe Horoscop chinezesc 2013 - Sarpe Reviewed by Diana Popescu on decembrie 08, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.