Horoscop chinezesc 2013 - Bivol

In horoscopul chinezesc 2013, balanta dintre norocul si esecurile Bivolului tind sa ajunga la un fragil echilibru. In anul Sarpelui Negru de Apa, drumul catre succese este conditionat de curajul cu care sunt infruntate piedicile interioare si exterioare. Ori de cate ori sunt pusi in situatia de a se confrunta cu un puternic rival, mai ales in cariera, Bivolii trebuie sa descopere cai flexibile, inovatoare, de a-si impune superioritatea. In conjunctura astrala din 2013, marile realizari nu depind exclusiv de eforturi si perseverenta.

Horoscopul dragostei Bivolului in 2013

Nativii casatoriti sau aflati intr-o statornica relatie de cuplu din acest semn zodiacal chinezesc nu trebuie sa se agate cu orice pret de aspecte marunte ale vietii cotidiene, capabile a le destrama armonia conexiunii cu persoana iubita. Toleranta si intelegerea reciproca constitue, in anul Sarpelui, cheia inchegarii afectiunii dintre parteneri. Bivolii singuri au sansa de a-si intalni sufletul pereche in toamna sau la inceputul iernii.

Horoscopul carierei si banilor Bivolului in 2013

Reprezentatii acestei zodii tind a se bucura de an un propice avansarii in cariera si imbunatatirii situatiei financiare. Calmul si seninatea sunt cei mai de nadejde aliati in sfera profesionala, cu precadere in conflictele cu colegii si sefii. O mare parte din Bivoli sunt pe cale a avea mari gauri in bugetul personal daca nu isi pastreaza prudenta si se avanta in capcanele unor investitii extrem de promitatoare la prima vedere. Atentie la predispozitia de a pierde lucruri sau a fi furat!

Horoscopul sanatatii Bivolului in 2013

Impulsivii si influentabilii oameni nascuti in acest semn al zodiacului chinezesc trebuie sa fie cat se poate de grijulii la problemele de sanatate ce pot fi iscate sau agravate de temperamentul lor incendiar. Exista posibilitatea aparitiei unor afectiuni legate de sistemul digestiv.

Zodia Bivolului - Repere astrologice si numerologice

Elementul primar caracteristic: pamantul (tu)

Forta primordiala: Yin

Directii auspicioase: sud-est, sud si nord.

Culori norocoase: albastru, rosu, violet. A se evita albul si verdele.

Flori norocoase: macul, brebenelul, florile de piersic.

Compatibilitate in dragoste:

- Cele mai bune potriviri: Sobolanul, Sarpele, Cocosul.

- Cele mai mari incompatibilitati: Calul, Cainele, Oaia.


Nota. Anul chinezesc al sarpelui Negru de Apa incepe pe 10 februarie 2013 si se termina pe 30 ianuarie 2014. Pentru a afla mai multe detalii despre traditiile si obiceiurile prilejuite de aceste eveniment acceseaza articolul Anul nou chinezesc – Simboluri si semnificatii.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in 2013 in functie de anul tau de nastere in
Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa
Horoscop chinezesc 2013 - Bivol Horoscop chinezesc 2013 - Bivol Reviewed by Diana Popescu on decembrie 04, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Desi nu prea cred in horoscop, acest post a reusit sa imi atraga atentia. Acum ramane de vazut ce se va intampla in 2013

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.