Horoscop Fecioara ianuarie 2013

Horoscopul Fecioarei ianuarie 2013 prefigureaza o fericita viata amoroasa, numeroase oportunitati pe plan profesional, si necesitatea reconfigurarii atitudinii fata de starea de sanatate.

O vreme impregnata de bucuria de a trai, spontaneitate si aplecarea asupra frumusetilor si deliciilor lumii este anuntata din 9 ianuarie de tranzitul lui Venus in Capricorn. Exprimarea plenara a sinelui, dezagazuirea creativitatii, redescoperirea copilului din tine insuti, toate acestea ar trebui sa iti ofere o perioada de spumoase si memorabile trairi.

Pe 11 ianuarie, Luna noua din cerurile Capricornului intensifica tendintele anterioare. Ai predispozitia de face numai ce iti place, iar tot ce iti place este pe cale de a te aduce in preajma unor rasunatoare succese. Ai nevoie de atentia si aprecierea celorlalti si vrei sa iti dovedesti ca ii poti prinde pe cei din jur in mrejele personalitatii tale. Luna noua iti confera indrazneala si inspiratie, doi buni aliati atat in viata sociala, cat si in relatia cu fiinta indragita.

Un interval de timp prielnic inceperii unui regim alimentar sanatos sau unui ambitios program de exercitii fizice, menite a-ti mentine tonul fizic si psihic, este vestit din 19 ianuarie, sub impactul tranzitului lui Mercur in Varsator.

Optimizarea starii de sanatate se impune ca o prioritate si drept consecinta a calatoriei pornite de Soare, pe aceeasi data de 19 ianuarie, in sectorul Varsatorului. Trebuie sa iti schimbi cumva stilul de viata! In acelasi timp, pari a te simti imboldit sa dai un consistent ajutor oamenilor din imediata ta apropiere. Aceasta orientare nu exclude insa necesitatea de a te indeparta de persoane ce incerca sa profite de bunatatea ta sau de bunele tale intentii.

Luna plina rasarita pe 27 ianuarie in Leu si a douasprezecea casa a Fecioarei iti poate inspira o coplesitoare nevoie de a fi singur. Trepidanta activitate cotidiana de pana acum te-a distras poate de la viata personala, asa ca a venit timpul sa regasesti un necesar echilibru al fiintei tale. Ai la indemana prilejul de a investiga ce se ascunde in spatele unor inselatoare aparente. Un secret sau o chestiune intima este pe punctul de a iesi la iveala.

Odata cu 30 ianuarie, tranzitul lui Jupiter in Gemeni este de natura a aduce o inaltare a statutului ori prestigiului, mai ales din punct de  vedere profesional, dar, in unele imprejurari, poate indica perspectiva unei casatorii.

Horoscop Fecioara ianuarie 2013 - Dragoste

Farmecul tau personal atrage vrand-nevrand atentia celor din jur odata cu 9 ianuarie, ca urmarea a calatoriei lui Venus in cea de-a cincea casa a Fecioarei. Daca nativii din aceasta zodie deja aflati intr-o relatie de cuplu au sansa de a-si revitaliza viata amoroasa si a-si reinchega afectiunea reciproca cu persoana iubita, cei singuri par a avea la indemana multiple prilejuri de a se implica intr-o magica si promitatoare legatura de iubire.

Horoscop Fecioara ianuarie 2013 - Cariera si bani

Din 19 ianuarie, Mercur in cea de-a sasea ta casa iti ofera agilitate mintii in zona profesionala. Atentia fata de semnificative detalii ti se intensifica, iar discutiile cu colegii par a fi mai fructoase si mai sincere decat de obicei. Totodata, ai capacitatea de a te ocupa de mai multe sarcini in acelasi timp. Nu este cazul sa te focalizezi asupra unui unic proiect, necesitand concentrare si perseverenta.

Influentele mercuriene sunt subliniate de Soarele aflat in a sasea casa a Fecioarei odata cu aceeasi zi de 19 ianuarie. Rutina zilnica de la serviciu pare a-ti face placere, si esti gata sa te implici, plin de dedicare, in numeroase responsabilitati si solicitari profesionale. Ai, in acest fel, sansa de a te afirma si a da adevarata masura a competentei tale.

Un ciclu al existentei foarte norocos, marcat de recunoasterea publica si succese profesionale, debuteaza din 30 ianuarie, ca efect al parcursului lui Jupiter in cea de-a zecea ta casa. In aceasta perioada te poti bucura de o crestere a eficientei, o avansare in cariera, obtinerea unui nou si avantajos job sau un mare profit in afaceri. Persoane aflate in functii de conducere ori oameni influenti par a fi gata sa iti ofere o mana de ajutor. Plin de incredere in tine insuti, poti avea abilitatea de a atrage fara cel mai mic efort oportunitatile de partea ta.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2013 - Toate zodiile
Copyright © godessdiana88. 2012- 2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Fecioara 2013

Horoscop Fecioara decembrie 2012
Horoscop Fecioara ianuarie 2013 Horoscop Fecioara ianuarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 29, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Este intocmit cu profesionalism si mie tot timpul mi s-a potrivit, astept cu nerabdare acest horoscop pentru luna care urmeaza, daca cumva din cauza vremii cad intr-o usoara stare de depresie ma revigorez cu horoscopul. Iluzia tine loc de medicamente.
    Multumesc ca existati .

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.