Horoscop chinezesc 2013 - Oaie

Potrivit horoscopul chinezesc 2013, nativii din Oaie au parte de un an de impliniri medii, dar nu mediocre. Ei trebuie sa evite sau sa aplaneze conflictele cu colegii, prietenii si rudele, si sa fie cat se poate de prevazaatori fata de un posibil complot pus la cale impotriva lor de persoane din imediata lor apropiere.

Horoscop Oaie 2013 - Dragoste

Norocul nu este mereu un aliat de nadejde in viata amoroasa a reprezentantilor acestei zodii. De multe ori, ei pot deveni victimele unei deceptii sau dezamagiri amoroase. Pentru a exploata la maximum rarele oportunitati de a incepe o poveste de iubire, este necesar sa isi infraneze excesul de imaginatie, filtrandu-si afectiunea printr-o atitudine cat mai realista.

Horoscop Oaie 2013 - Cariera si bani

In Anul Sarpelui Negru de Apa, persoanele nascute in semnul zodiacal al Oii par a fi invaluite in viata profesionala de o pacla de barfe si reavointa. Tocmai de aceea, ele trebuie sa isi faca cu constinciozitate treaba, si, chiar daca exceleaza in indeplinirea sarcinilor si responsabilitatilor, nu este indicat sa se impauneze cu realizarile ori competentele lor, dand astfel apa la moara oamenilor invidiosi si carcotasi din preajma.
Oaia pare a fi norocoasa in privinta banilor in 2013. I se recomanda sa isi inlature prudenta iesita din comun si sa se orienteze spre colaborare si munca de echipa in afaceri.

Horoscop Oaie 2013 - Sanatate

In noul an, se impune ca nativii din Oaie sa isi controleze tendinta de a manca neregulat, fie sarind peste mesele principale, fie dedandu-se unor excese alimentare. Atentie la posibile afectiuni ale stomacului.

Oaia - Repere astrologice si numerologice in 2013

Element caracteristic: pamant (tu)

Forta primordiala: Yin

Directii auspicioase: est, sud-est, sud

Culori norocoase: rosu, verde, violet. A se evita: auriu, cafeniu

Numere norocoase: 3, 4, 9. A se evita: 6, 7, 8

Flori norocoase: garoafa, primula

Compatibilitate in dragoste

- Cele mai bune potriviri: Iepure, Cal, Porc

- Cele mai incompatibile zodii: Bivol, Caine


Nota. Anul chinezesc al sarpelui Negru de Apa incepe pe 10 februarie 2013 si se termina pe 30 ianuarie 2014. Pentru a afla mai multe detalii despre traditiile si obiceiurile prilejuite de aceste eveniment acceseaza articolul Anul nou chinezesc – Simboluri si semnificatii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2013 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane. 2012

Articole din acelasi domeniu in blog:

Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop chinezesc 2012 - Oaie
Horoscop chinezesc 2013 - Oaie Horoscop chinezesc 2013 - Oaie Reviewed by Diana Popescu on decembrie 11, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.