Horoscop Rac ianuarie 2013

Horoscopul Racului ianuarie 2013 lasa sa se intrevada o focalizare pe transformarea si invigorarea personalitatii, precum si o fericita comuniune in dragoste.

Tranzitul planetei Venus in Capricorn pune accentul din 9 ianuarie pe popularitatea ta in lume si capacitatea de a te integra printre oameni. Ai ocazia de a lua parte la multe evenimente sociale, si a te remarca gratie punctelor forte ale personalitatii tale.

Pe 11 ianuarie, Luna noua din cerurile Capricornului intensifica tendintele anterioare, inmultindu-ti oportunitatile de a avea sau initia contacte sociale utile si a te evidentia in public. Invigorarea parteneriatelor din plan personal, social ori profesional te aduce mai aproape de materializarea telurilor tale cele mai ambitioase.

Subiecte profunde precum viata, moartea, destinul tind sa te preocupe din 19 ianuarie, sub impactul calatoriei lui Mercur in Varsator si a opta casa a Racului. Intuitia pare a-ti furniza mai multe indicii despre ce se intampla in jurul tau, iar discutiile cu oamenii apropiati se centreaza pe idei sau idealuri fundamentale.

O lupta interioara, intre tendinte contrare ale personalitatii, ori o confruntare cu partea intunecata a sufletului tau sunt orientarile prilejuite din aceeasi zi de 19 ianuarie, de tranzitul Soarelui in sectorul Varsatorului. Simti imboldul de a te transforma radical, asa ca universul tau interior poate trece printr-o moarte si o renastere, o metamorfoza avand darul de a te indrepta spre un destin autentic si lipsit de ambiguitati.

 Luna plina din Leu si a doua casa a Racului te indeamna pe 27 ianuarie sa te eliberezi o vreme de responsabilitatile si indatoririle stresante de zi cu zi, si sa acorzi mai mult timp lucrurilor care te fac cu adevarat sa te simti bine. Trebuie sa te lasi in voia unui usor egosim, fara a neglija insa interesele ori nevoile celor dragi.

Din 30 ianuarie, sub influenta tranzitului lui Jupiter in Gemeni si a douasprezecea ta casa, ai inclinatia de a fi suprasensibil si receptiv fata de problemele celor din imediata ta apropiere. Ai oportunitatea de a scapa de tendinte autodistructive, de adanci temeri interioare sau sentimente de vinovatie. Ajutoarea oamenilor poate fi o prioritate, cu atat mai mult cu cat pare a te satisface si implini. Este vremea unei reinnoiri spirituale.

Horoscop Rac ianuarie 2013 - Dragoste

Odata cu 9 ianuarie, prezenta lui Venus in a saptea casa a Racului iti impune sa acorzi o sporita importanta relatiei de cuplu. Ai parte de o perioada favorabila exprimarii sentimentelor ce iti inflacareaza inima, iar afectiunea ta pare a fi rasplatita cu aceeasi moneda. Casatoria sau avantaje nebanuite asociate cu aceasta tind sa iasa la iveala pe neasteptate.

O ocazie de zile mari pentru inceperea unei promitatoare povesti de dragoste este anuntata de Luna noua ivita pe 11 ianuarie in a saptea ta casa. Nativii din Rac aflati deja intr-o legatura de cuplu se pot implica intr-o revitalizare a comunicarii sau impartasirii cu partenerul lor. Oricum, acest aspect astral pare a-ti inspira o nevoie coplesitoare de a avea langa tine pe cineva capabil sa te iubeasca neconditionat.

Senzualitatea, revarsarea dragostei prin toate simturile sunt stimulate din 19 ianuarie, ca efect al tranzitului Soarelui in a opta ta casa. Sunt vestite de clipe de intense si delicioase placeri in intimitate. Cu toate acestea, Racii aflati intr-o relatie de cuplu subreda, superficiala, sunt pe cale de a ajunge la o despartire sau un divort.

Horoscop Rac ianuarie 2013 - Cariera si bani

In aceasta luna, zona profesionala trece printr-o usoara letargie. Poate ca iti mai aduni inca fortele pentru ambitioase obiective din noul an, sau conjunctura de la serviciu nu iti da mari batai de cap. Venus, planeta iubirii, te sprijina totusi in afirmarea in cariera si iti inlesneste apropierea de colegii ori superiorii tai.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2013 - Toate zodiile
Copyright © godessdiana88. 2012-2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

2013 - Anul chinezesc al Dragonului Negru de Apa

Horoscop Rac 2013

Horoscop Rac decembrie 2012
Horoscop Rac ianuarie 2013 Horoscop Rac ianuarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 29, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.