Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscopul Fecioarei februarie 2013 prefigureaza o profunda si entuziasta integrare in lume si dezvoltarea eului prin interactiunea cu ceilalti. Aceasta tendinta nu lasa loc, totusi, unei dizolvari a personalitatii si sacrificarii totale a propriilor interese.

Relatiile cu cei din jur, in special cu oamenii apropiati, sunt pline de dinamism, ori chiar dramatism, incepand cu 2 februarie, ziua de debut a tranzitului lui Marte in Pesti. Mai ales in parteneriate, tinzi sa ajungi in preajma unor conflicte, fiind necesar sa iti pastrezi cat mai mult calmul si sa colaborezi cu ceilalti, cu atat mai mult cu cat este posibil sa ai nevoie mai tarziu de ajutorul lor.

Nevoile si interesele tale se impletesc cu cele ale persoanelor din imediata ta apropiere odata cu 5 februarie,ca efect al calatoriei lui Mercur in Pesti si a saptea casa a Fecioarei. Intrucat esti predispus sa vezi indreptatirea punctelor ale altora, poti fi strabatut de o oarecare nehotarare. Impulsul de a comunica cu oamenii pare a-ti prilejui numeroase si placute dialoguri, de-a lungul carora poti fi tentat sa iti destainui trecutul si aspiratiile viitoare. De fapt, convorbirile cu ceilalti te sprijina in clarificarea propriilor ganduri. Diplomatia care te caracterizeaza in aceasta perioada iti este de folos in relatiile cu publicul, in negocieri si aplanarea unor tensiuni.

Pe 10 februarie, Luna noua din Varsator vesteste o vreme prielnica angajarii intr-o noua dieta sau a unui stil de viata mai sanatos. Pari a fi marcat de dorinta de a alege graul de neghina din viata personala si cea sociala, si a te face folositor celor din preajma ta.

Din 18 februarie, sub influenta vizitei Soarelui pe taramurile Pestilor, pari a avea nevoie de energia, tovarasia si sprijinul altor oameni. Multe persoane din sfera ta de influenta sunt pe cale sa apeleze si ele la tine. In acest ciclu solar, este important sa alungi singuratatea si sa interactionezi din plin cu lumea. Pe de alta parte, nu ti se recomanda sa ajungi intru totul la cheremul altora. Popularitatea ta capata amploare, invigorata de capacitatea ta de a te integra in comunitati. Ceea ce conteaza acum este nu este simpla ta individualitate, ci felul cum esti perceput si apreciat de ceilalti.

Prilejul de a-ti clarifica viziunea despre lumea inconjuratoare este inlesnit, odata cu 23 februarie, de trecerea lui Mercur in aspect retrograd in Pesti si a saptea casa a Fecioarei. Lucrurile luate de-a gata iti pot rezerva reale surprize si ai potentialul de a innabusi in fasa niste probleme ce sunt pe punctul de a-ti stavili evolutia personala. Ameliorarea relatiilor cu oamenii iti deschide noi si promitatoare perspective.

Afectiunea si armonia par a fi cuvintele de ordine ale tranzitului initiat de Venus, din 25 februarie, in regatul Pestilor. Iti doresti si simti necesitatea de a iesi de pe cararea stramta a destinului tau pentru a te rezamisli prin interconectarea si comunicarea autentica cu lumea. Esti in stare sa iti neglijezi propriile interese pentru a da o mana de ajutor, fiind fericit sa ii fericesti pe altii.

Luna plina, rasarita in aceeasi zi de 25 februarie, in Fecioara si prima ta casa, indeparteaza totusi o excesiva pornire caritabila, aducandu-ti aminte de propriile tale obiective. Iti poate fi pusa la incercare abilitatea de lider.

Horoscop Fecioara februarie 2013 - Dragoste

Sub impactul calatoriei lui Marte in a cea de-a saptea ta casa, odata cu 2 februarie, este de asteptat ca relatia cu partenerul tau de cuplu sa fie marcata de numeroase certuri si impacari. Nu mai esti dispus sa treci cu vederea nimic din ceea ce nu iti convine, fiind gata sa te legi chiar si de lucrurile marunte care te deranjeaza in interactiunea cu fiinta indragita.

Tot din 2 februarie, planeta Venus aflata in Varsator si a sasea casa a Fecioarei are potentialul de a infiripa o poveste de dragoste in mediul profesional sau cel legat de preocuparile tale zilnice. Chiar daca esti ispitit sa te avanti intr-o noua idila, par a cantari cu mult realism daca sa faci sau nu acest pas.

Echilibrul, atat in viata personala cat si in cea sociala, iti este furnizat din 18 februarie, de atasamentul si afectiunea unui autentic tovaras de viata. Soarele in tranzit in a VII-a ta casa netezeste calea implinirii tale prin mijlocirea persoanei iubite. Esti gata sa imparti totul, atat material cat si spiritual, cu partenerul tau de cuplu.

Din 25 februarie, Venus in a saptea casa a Fecioarei te poate mobiliza sa iti inconjuri fiinta draga cu o fierbinte aura de afectiune, intelegere si sinceritate. Este un timp propice inceperii unei relatii de iubire pentru nativii singuri din zodia Fecioarei!

Horoscop Fecioara februarie 2013 - Bani si cariera

Patrunderea lui Venus in a sasea ta casa astampara cumva, din 2 februarie, agresivitatea inspirata de Marte si te ajuta sa pui bazele unei atmosfere cordiale sau chiar prietenesti cu colegii ori colaboratorii. Desi prestigiul tau este in crestere si pari a fi apreciat pentru talentele ori competentele tale, ai inclinatia de a o lasa putin mai moale cu munca sau de a imbina lucrul cu placerea. Oricum, tinzi a fi mult mai sociabil la serviciu.

O perioada oportuna focalizarii asupra afacerilor, jobului, inspectarii unor semnificative detalii si maririi eficientei pare a se instala pe 10 februarie, sub efluviile Lunii noi din a VI-a casa a Fecioarei. Iti poti organiza mai bine munca si ai impulsul de a te darui, fara rezerve, unor sporite sarcini si responsabilitati.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : februarie 2013 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88.2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Fecioara 2013

Horoscop Fecioara ianuarie 2013
Horoscop Fecioara februarie 2013 Horoscop Fecioara februarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 27, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Unele aspecte pot sa le confirm si eu insa, per ansamblu, lucrurile sunt cat de cat ok.

    RăspundețiȘtergere
  2. urmaresc mereu aceasta pagina,este foarte interesanta si majoritatea previziunilor mi se adeveresc.astept cu nerabdare si horoscopul dragostei fecioarei in 2013.

    RăspundețiȘtergere
  3. La cum a fost luna ianuarie, se pare ca in feb va fi mult mai bine.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.