Horoscop Varsator februarie 2013


Horoscopul Varsatorului februarie 2013 scoate in evidenta dezideratul transformarii personalitatii, asa cum este vazuta de oamenii din preajma, si insista asupra preocuparilor si ambitioaselor obiective financiare.

Odata cu 2 februarie, sosirea lui Venus in Varsator te poate face sa iti refuzi cu greu orice iti face placere si te delecteaza. Esti mult mai receptiv la ce se intampla in jurul tau, dar mai ales la felul cum este apreciata de ceilalti imaginea ta exterioara. Tocmai de aceea, pari a fi predispus sa aduci o transformare esentiala infatisarii tale exterioare, astfel incat sa iti sporesti atractivitatea. Oamenii din preajma ta tind sa te placa si sa te sprijine in materializarea telurilor tale.

Luna noua rasarita pe 10 februarie in Varsator accentueaza nevoia ta de a te reinventa, atat ca aparenta exterioara,cat si ca mod de interactiune cu lumea. Conteaza, in primul rand, sa fii sincer cu tine insuti si cu persoanele din imediata ta apropiere. Esti astfel motivat sa iti schimbi stilul de viata, si sa te dezbari de niste obiceiuri paguboase. Oamenii sunt cu ochii pe tine, asa ca straduieste-te sa nu le inseli asteptarile. Pari a fi foarte energic, dornic sa iti asumi noi si relevante experiente.

Cuadratul dintre Venus si Saturn din 11 februarie are potentialul de a te face sa te simti cumva insingurat. Poate ca prietenii ori/si persoana iubita trebuie sa faca fata unor responsabilitati si nu au cum sa fie alaturi de tine... Tu insuti poti fi sfasiat intre necesitatea de a te achita de obligatii si nazuinta de a te lasa in voia unor lucruri placute.

O intensificare a focalizarii asupra aspectelor practice ale existentei si a confortului material este de asteptat sa se iveasca din 18 februarie, ca urmare a tranzitului Soarelui in regatul Pestilor. Siguranta, inclusiv financiara, este la mare pret intr-o astfel de perioada, asa ca nu esti dispus sa te aventurezi in nici un fel de risc major.

Pe 25 februarie, Luna plina din cerurile Fecioarei iti sugereaza sa ajungi la un stabil echilibru intre daruire si primire, atat la nivel financiar, cat si afectiv. Fa tot ce poti pentru ca interesele si placerile tale sa fie compensate de implinirea dorintelor si nevoilor oamenilor apropiati.

Horoscop Varsator februarie 2013 - Dragoste

Din 2 februarie, Marte in tranzit in Pesti si a doua casa a Varsatorului anunta o vreme in decursul careia este de bun augur sa aduci o cat de mica dovada materiala a dragostei tale. Ofera-i persoanei iubite un cadou nu atat foarte scump, cat unul care stii sigur ca o sa-i faca placere. Planeta Venus, strecurata odata cu 25 februarie in a doua ta casa, nu face decat sa sublinieze orientarea anterioara.

Desi, poti cade prada unui fel de narcisism, tot de pe 2 februarie, ca efect al prezentei lui Venus in prima ta casa, esti gata sa te angajezi intr-o noua poveste de dragoste. Desigur, asta numai daca esti inca singur! Atentie, totusi, la posibilitatea de a face acest lucru mai curand manat de orgoliu decat de o autentica afectiune.

Horoscop Varsator februarie 2013 - Bani si cariera

O perioada oportuna sferei financiare este vestita din 2 februarie, ziua de debut a tranzitului lui Marte in a doua ta casa. Ambitia de a face mai multi bani este pe cale sa dea roade. Tinzi a te identifica cu ceea ce posezi din punct de vedere material, si a le dovedi altora valoarea ta prin intermediul finantelor ori posesiunilor tale. Daca izbucneste acum vreun conflict, aproape sigur este legat de o proprietate. Stapaneste-ti impulsul de a face numeroase si necugetate cumparaturi!

Un interval de timp prielnic analizarii balantei tale de venituri si cheltuieli, precum si a capacitatii tale de a face bani, se intrevede din 5 februarie, sub influenta calatoriei lui Mercur in Pesti si a II-a casa a Varsatorului. Mult mai practic decat de obicei, te poti focaliza asupra unei noi idei de afaceri. In acelasi timp, este posibil sa iti infranezi cat poti mai mult cheltuielile. Oricum, sansa de a-ti mari contul din banca pare a veni cu precadere prin intermediul comunicarii cu cei din preajma ta.

"Banii te ridica, banii te coboara/ Banii iti fac viata grea si usoara!" Ei bine, acest refren  pare a spune totul despre tine odata cu 18 februarie, atunci cand Soarele incepe a colinda prin a doua ta casa. Finantele si posesiunile personale pot ajunge la o culme a preocuparilor tale. Te simti impulsionat sa iti reversi intreaga energie pentru a-ti suplimenta veniturile, iar prudenta in a face cumparaturi se poate apropia de avaritie. Cu toate acestea, pari a fi dispus sa faci niste concesii atunci cand vine vorba de confortul personal...

Incepand cu 23 februarie, Mercur retrograd in sectorul Pestilor si a II-a casa a Varsatorului poate semnifica totusi unele probleme in situatia financiara. Probabil ca este nevoie sa iti regandesti felul de alocare a banilor, prioritizandu-ti necesitatile. Daca ai fost judicios din acest punct de vedere, nu ai de ce sa iti faci griji. Daca nu, Mercur nu face decat sa traga un semnal de alarma!

Din 25 februarie, parcursul lui Venus in Pesti si a doua ta casa te imbie sa iti cumperi lucruri frumoase sau sa faci mai multe cheltuieli pentru a te simti bine. Fereste-te inca o data de a face o necugetata risipa. Totodata, planeta iubirii este gata sa te sprijine in niste negocieri si niste investitii bine plasate. Pari a fi inconjurat de numeroase oportunitati finaciare insa, pentru a avea reale profituri, se impune sa iti temperezi extravaganta financiara!

Luna plina din a opta casa a Varsatorului este de bun augur pe 25 februarie achitarii unor datorii atat financiare, cat si de alta natura. Pot fi fortat sa ajungi la o intelegere legata de bani sau sa fii ajutat material ori financiar chiar atunci cand ai mai mare nevoie de lucrul asta.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : februarie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013- Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Varsator 2013

Horoscop Varsator ianuarie 2013
Horoscop Varsator februarie 2013 Horoscop Varsator februarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 27, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.