Horoscop Balanta martie 2013

Horoscopul Balantei martie 2013 scoate in evidenta necesitatea reimpacarii cu lumea si avantajele ce decurg din parteneriate inchegate cu oameni ce iti impartasesc ambitiile si viziunea despre viata.

Luna noua rasarita pe 11 martie in Pesti  te focalizeaza asupra bunastarii finteii tale, a tonsului fizic si psihic. Este o perioada oportuna inceperii unei noi diete sau unui program de intretinere fizica. Nu te lasa insa obsedat de sanatate pentru a nu cadea in capcana ipohindriei. Fa totul cu moderatie, insa straduieste-te sa nu lasi niciodata de azi pe maine ceea ce ti-ai propus.

Odata cu 12 martie, Marte patrunde in regatul Berbecului si creaza ceva agitatie in relatiile de parteneriat, indiferent daca sunt asociate cu viata personala, cea profesionala ori sociala. Este de asteptat sa atragi alaturi de tine oameni asemeni tie, la fel de ambitiosi ori incapatanati, putand apare, din acest motiv, frecvente certuri si confruntari legate de cine are sau nu dreptate. Cu toate acestea, daca exista cu adevarat niste teluri comune, poti realiza multe prin intermediul unei munci de colaborare.

Baterea pasului pe loc, intarzierile si amanarile inceteaza, putin cate putin, sa te afecteze din 17 martie, ca urmare a reintoarcerii lui Mercur in aspect direct in Berbec si a sasea casa a Balantei. Comunicarea cu cei din jur se limpezeste si iti deslusesti cu claritate locul in viata si ceea ce ai de facut pentru a-ti atinge obiectivele.

Relatiile cu cei din preajma, in special cu oamenii de care te simti apropiat, capata intaietate odata cu 20 martie, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Berbec si a saptea ta casa. Intr-un astfel de interval de timp, tinzi sa iti echilibrezi interesele si nazuintele cu cele ale persoanelor dragi tie. Accentul nu se mai pune pe "eu" ci, mai curand, pe "noi". Ai nevoie de energia, tovarasia si sprijinul altora, la fel de mult ca si ei. Nu poti avea nici un rezultat notabil daca nu iti impletesti eforturile cu cele ale unor parteneri asemeni tie in gandire si spirit de actiune.

Incepand cu 22 martie, calatoria lui Venus in Berbec intensifica influentele anterioare, lasand sa se intrezareasca o perioada favorabila initierii de noi amicitii si intalnirii mai vechilor si statornicilor prieteni. Ai inima deschisa catre lume, iar ceilalti par a-ti raspunde cu aceeasi moneda. Nu mai suporti singuratatea si iti doresti mereu compania si afectiunea oamenilor din imediata ta apropiare.

Pe 27 martie, Luna plina din Balanta si intaia ta casa te indeamna sa iti evaluezi sinele, viata, prioritatile, si sa deslusesti ce trebuie sa pastrezi si ce nu in existenta ta. In acelasi timp, poti descoperi ca ai nevoie sa iti unesti visele si nazuintele cu cele ale altora. Chiar daca iti doresti sa fii intr-o sporita masura apreciat de oamenii din preajma, nu este de recomandat sa renunti din aceasta pricina la mandria personala. Aceasta Luna plina este pe punctul de a-ti starni emotivitatea si a aduce la suprafata numeroase ganduri si idei. In functie de felul cum te folosesti de ele, acest lucru poate fi pozitiv sau negativ. Incearca sa iti pastrezi o minima obiectivitate in abordarea lumii.

Horoscop Balanta martie 2013 - Dragoste

Din 12 martie, prezenta lui Marte in cea de-a saptea ta casa poate da nastere unor dispute infocate in relatiile de cuplu de cursa lunga, cu precadere, in casatorii. Straduieste-te sa intelegi ce gandeste partenerul tau si nu te agata de punctele tale de vedere numai si numai din incapatanare.

Dragostea si atentia pe care le reversi asupra persoanei iubite odata cu 22 martie aduc armonie in legatura de cuplu si deschid noi perspective ale conexiunii amoroase. In acest fel tinde a-si pune amprenta asupra ta Venus in tranzit prin a saptea casa a Balantei. Nativii singuri din aceasta zodie au mai multe sanse in a-si gasi un suflet pereche.

Horoscop Balanta martie 2013 - Bani si cariera

Pe 11 martie, Luna noua din a sasea ta casa te mobilizeaza sa aduci niste schimbari de substanta in sectorul profesional. Chiar daca esti nemultumit de locul de munca actual, nu te lasa in voia unor impulsuri de moment si nu renunta la el pana cand nu iti gasesti un alt job.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2013 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88 .2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop Balanta 2013

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Balanta ianuarie 2013
Horoscop Balanta martie 2013 Horoscop Balanta martie 2013 Reviewed by Diana Popescu on februarie 24, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.