Horoscop Sagetator martie 2013

Horoscopul Sagetatorului martie 2013 vesteste o perioada fericita, oportuna descatusarii sinelui si inspiratiei creatoare, precum si desfatarii in ispititoare aventuri amoroase.

Luna noua ivita pe 11 martie in cerurile Berbecului poate indica o transformare a locuintei, sau, poate, o curatenie de primavara, avand darul de a-ti face mai confortabil si mai placut spatiul personal in care iti petreci cea mai multa vreme. Acest lucru poate echivala cu limpezire a mintii, prin debarasarea de griji si ganduri inutile. Pari a te stradui sa fii mai mult timp impreuna cu familia, reinchegand si reimprospatand legaturile cu cei dragi si aratandu-ti adevaratele simtaminte fata de ei. Intuitia poate sa iti devina mai ascutita, asa ca asculta cu atentie mesajele trimise de lumea ta interioara. Este o perioada oportuna vanzarii, cumpararii unei case, sau mutarii intr-o alta locuinta.

Din 12 martie, Marte strabate sectorul Berbecului, insuflandu-ti dorinta de a-ti intensifica exprimarea resurselor creative. Imboldul de a te distra si a te simti bine pare a fi precumpanitor, si nu ar trebui sa te opui prea mult acestei mobilizari interioare. Este necesar sa iti eliberezi emotiile refulate si sa te reimpaci cu lumea senzatiilor imediate. Nu este rau sa iti directionezi energia catre pasiuni si hobbyuri mult neglijate in ultimul timp.

Unele ocolisuri, intarzieri si amanari sunt pe punctul sa se risipeasca din 17 martie, sub impactul reintoarcerii lui Mercur in aspect direct in Pesti si a patra casa a Sagetatorului. Nu mai esti deloc derutat fata de directia in care sa te indrepti iar resursele creatoare te sprijina din ce in ce mai mult.

Placerea de a te juca si a-ti asuma noi riscuri pare a-ti scoate in evidenta unicitatea fiintei incepand cu 20 martie, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Berbec. Din nou, creativitatea iti da mereu ghionturi si trebuie sa descoperi noi cai de a ti-o scoate la lumina. De fapt, tot ceea ce scoti la iveala gratie originalitatii tale pare a fi o continua sursa de satisfactie. Straduintele individuale tind a fi mai avantajoase fata de cele in colaborare, cu exceptia cazurilor cand esti pus in situatia sa preiei conducerea ori sa iti pui in valoare abilitatile de lider.

Odata cu 22 martie, Venus patrunde in Berbec, dand startul unui interval fericit, strabatut de spontaneitate, joaca si afectiune. Tot ce este arta, interactiune sociala, sport ori distractie te atrage ca un magnet, iti ofera delicii rare si ocazia de a-ti exprima autenticitatea personalitatii.

Pe 27 martie, Luna plina din Balanta si a unsprezecea casa a Sagetatorului poate aduce o incununare a unei prietenii ori colaborari. Ai la dispozitie, dintr-o data, mai multe prilejuri de a petrece timpul impreuna cu amicii si a-ti impartasi opiniile si ideile indragite. Poti sa te alaturi unui grup de oameni asemeni tie, sau sa te afirmi intr-o colectivitate din care faci deja parte. Viitorul iti surade, cu precadere atunci cand esti in preajma unor persoane la care tii si care iti impartasesc simtamintele.

Horoscop Sagetator martie 2013 - Dragoste

Pe 11 martie, Luna plina din a patra ta casa te ajuta sa iti exprimi intru totul afectiunea fata de persoana iubita, cu precadere intr-o relatie de cuplu pe termen lung sau intr-o casatorie.

Prezenta lui Marte in cea de-a cincea casa a Sagetatorului te determina, odata cu 12 martie, sa fii mult mai pasional, romantic si senzual. Daca tii neaparat sa cauti placerile vietii amoroase, ele nu vor intarzia mult sa isi faca aparitia. Daca iti doresti cu adevarat, te poti angaja intr-o fierbinte poveste de dragoste, alaturi de un partener extrem de incitant!

22 martie marcheaza o revitalizare a vietii amoroase, indiferent daca esti singur sau nu. Jocurile de artificii ale flirtului si amorului te fascineaza si iti ofera nesperate oportunitati.

Horoscop Sagetator martie 2013 - Bani si cariera

In aceasta luna, sfera financiara si cea profesionala iti daruiesc numeroase oportunitati atata vreme cat poti sa iti exprimi in mod neingradit creativitatea. Ai la indemana posibilitatea de a obtine avantaje notabile prin mijlocirea unor prieteni sau chiar a partenerului de cuplu.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2013 - Toate zodiile

Copyright ©diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Sagetator 2013

Horoscop Sagetator februarie 2013
Horoscop Sagetator martie 2013 Horoscop Sagetator martie 2013 Reviewed by Diana Popescu on februarie 24, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Desi nu cred in horoscop, imi place sa citesc, iar atunci cand gasesc asemanari cu viata mea incepe sa mi se para incitant. Pentru ca in mare parte e de bine, sper sa fie asa si pentru mine!

    Multumesv frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sotia mea este insarcinata si are 34 de saptamani, si peste o saptmana - doua, trebuie sa mobilez camera copilului, se cam potriveste cu data de 11 martie care ati precizat-o dvs...Pana acum nu prea aveam incredere in zodiac, dar vad ca se potriveste.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.