Horoscop Scorpion martie 2013

Horoscopul Scorpionului martie 2013 insista asupra angajarii pe o cale ascedenta destinului, in special printr-o implicare mai adanca in sfera profesionala.

Sextilul lui Saturn cu Pluton din 8 martie te ajuta sa iti aduni fortele astfel incat sa poti fi capabil sa faci fata unor oricat de mari dificultati. Ai la indemana o intensa energie pentru ducerea pana la capat a sarcinilor si responsabilitatilor zilnice. In acelasi timp, pari a avea priceperea de a-ti concentra aceasta energie numai catre lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine. Treci printr-o perioada extrem de oportuna unor mari realizari, atat in evolutia personala cat si in dezvoltarea carierei.

Pe 11 martie, Luna noua iti pune la dispozitie o vreme dedicata petrecerilor, distractiei, cufundarii in lucruri placute, in hobbyuri si pasiuni ce iti deschid larg portile creativitatii. Esti gata sa iesi din carapacea singuratatii si sa iti scoti la iveala copilul interior, dornic de a se juca si chiar a face giumbuslucuri.

Inceperea unui viguros si ambitios program de exercitii fizice poate fi numai unul din semnele tranzitului initiat din 12 martie de Marte in teritoriile Berbecului. Nu iti pierde rabdarea din cauza limitarilor ce te inconjoara. Mai curand, incearca sa iti strunesti vitalitatea crescanda catre un proiect ori o actiune prioritara pe agenda ta de obiective.

Un interval de timp marcat de sovaieli si indoiala este pe cale de a fi depasit incepand cu 17 martie, sub impactul revenirii lui Mercur in aspect direct in Pesti si a cincea casa a Scorpionului. Planuri aflate sub amprenta provizoratului incep sa capete contur si promitatoare perspective de a se materializa. Nu mai esti inclinat sa iti ratacesti cararile vietii, fiind mobilizat sa mergi pe cea mai scurta cale catre atingerea nazuintelor tale.

Luna plina ivita pe 27 martie in Balanta si a douasprezecea ta casa te poate forta sa iti analizezi impulsurile subconstientului. Daca esti tentat sa iti reprimi emotiile, nu faci decat sa iti maresti problemele! Lasa simtamintele ce iti clocotesc in interior sa iasa la suprafata si straduieste-te sa le intelegi. In aceasta faza lunara este indicat sa te retragi in singuratate, astfel incat sa reflectezi si sa iti reincarci bateriile spiritului si intelectului. Chiar daca visele iti trimit semnale deloc neglijabile, fa tot ce pot pentru a nu le identifica cu realitatea lumii exterioare.

Horoscop Scorpion martie 2013 - Dragoste

Luna noua aparuta pe 11 martie in cea de-a cincea ta casa iti netezeste drumul spre o noua iubire sau reinvigorarea unei relatii de cuplu deja existente. Esti strabatut de destula indrazneala pentru a face un pas hotarator catre o persoana care te-a prins de mai multa vreme in mrejele sale.

Incepand cu 22 martie, vizita lui Venus in Berbec si a sasea casa a Scorpionului favorizeaza aparitia dragostei intr-un mediu sau o conjunctura asociata cu locul tau de munca. Atentie la riscurile de a impleti intr-o prea mare masura viata personala cu cea profesionala!

Horoscop Scorpion martie 2013 - Bani si cariera

Din 12 martie, Marte, prezent in sasea casa a Scorpionului te focalizeaza catre munca, dar nu iti recomanda in nici un chip lucrul in echipa. Straduinta de a colabora cu ceilalti poate fi strabatuta adeseori de certuri si conflicte, cu atat mai mult cu cat pari a nu mai tolera lenea ori comoditatea, si tinzi sa devii perfectionist in tot ceea ce faci.

Munca continua sa fie o prioritate ca efect al tranzitului Soarelui, odata cu 20 martie, in Berbec si a VI-a ta casa. Pari a te stradui sa te achiti cu brio de orice sarcina, sa dai dovada de o mai mare eficienta in tot ce ai de facut. Iti pot fi recunoscute meritele si competenta, insa trebuie sa ai grija la detaliile semnificative ale responsabilitatilor tale. Daca rutina lucrului incepe sa te sastiseasca, este cazul sa iei rapid niste masuri pentru a depasi aceasta dificultate.

Tenditele de mai sus sunt intensificate din 22 martie, sub efluviile tranzitului lui Venus in a sasea casa a Scorpionului. Este o vreme oportua imbunatatirii relatiilor cu sefii, colegii ori colaboratorii. Te poti implica in numeroasa activitati sociale avand de a face cu serviciul.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2013 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88.2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Scorpion 2013

Horoscop Scorpion februarie 2013
Horoscop Scorpion martie 2013 Horoscop Scorpion martie 2013 Reviewed by Diana Popescu on februarie 24, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. O predictie astrologica foarte buna ... merci !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Diana.
    Iti urmaresc cu interes horoscopul, care de cele mai multe ori la mine s-a adeverit.
    Astept cu nerabdare sa continui sectiunea Compatibilitati. M-ar interesa zodia Scorpion in raport cu celelalte zodii.
    Vali

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.