Horoscop Taur martie 2013

Horoscopul Taurului martie 2013 marturiseste despre o fericita impartasire cu oamenii dragi, dar si despre necesitatea de a-ti pastra aproape numai pe acei amici capabili sa te inteleaga si sa te sprijine, mai ales in plan spiritual si intelectual.

Luna noua ivita pe 11 martie in Pesti si a unsprezecea casa a Taurului poate semnifica finalizarea unui proiect la care lucrezi impreuna cu un prieten sau chiar ruperea relatiei de amicitie cu cineva. Pe de alta parte, este de asteptat sa-ti reimprospatezi legaturile cu prieteni buni si sa petreci mai mult timp alaturi de ei. Lucrurile materiale par a nu te mai interesa in comparatie cu distractia sau comunicarea cu oamenii apropiati tie. Poti fi mai adanc implicat in lume, iar un amic este pe cale a-ti cere ajutorul.

O coplesitoare nevoie de a-ti canaliza energia si spiritul de initiativa spre obtinerea unor rezultate cat mai concrete este prefigurata odata cu 12 martie, ca efect al tranzitului lui Marte in Berbec. Multe dorinte si actiuni par a-ti fi inspirate de subconstient, asa ca ar trebui sa te deschizi catre mesajele acestuia si sa intelegi ceea ce ti se sugereaza. In aceasta conjunctura astrala, unii nativi din Taur tind a cauta o calauza spirituala sau chiar religioasa.

Incepand cu 17 martie, drept influenta a reintoarcerii lui Mercur in aspect direct in Pesti si a XI-a casa a Taurului, ai oportunitatea de a distinge care iti sunt adevaratii prieteni. Este timpul sa renunti la acele legaturi umane care te trag inapoi si iti stanjenesc evolutia. Acest deziderat este cu atat mai binevenit cu cat, in curand, vei avea nevoie de sprijinul consistent al unor oameni sinceri si binevoitori.

Intelesul autentic al fiintei tale interioare constitue o prioritate din 20 martie, ziua de inceput a tranzitului Soarelui in Berbec si a XII-a ta casa. Lumea spirituala pare a te atrage si a-ti furniza rare satisfactii. Chiar si in decursul unui program zilnic foarte incarcat, poti avea inclinatia de a-ti rezerva un timp numai al tau, capabil a te pune in contact cu vigoarea resurselor tale interioare. Existenta cotidiana pare a-ti oferi placute surprize, bine deghizate pana in prezent sub cenusiul rutinei.

Din 22 martie, parcursul lui Venus in teritoriile Berbecului te imboldeste sa acorzi o sporita atentie celor din jur, cu precadere persoanelor apropiate aflate intr-un impas sau un necaz. Ai grija, totusi, ca unii semeni sa nu-ti insele increderea, profitand de bunatatea si onestitatea ta.

Pe 27 martie, Luna plina aparuta in cerurile Balantei este pe cale sa te focalizeze spre starea ta generala de sanatate, catre echilibrarea tonusului fizic si pshic. Este o perioada propice initierii unei diete, insa ar trebui sa iti fixezi niste obiective mai putin ambitioase, astfel incat sa poti face cu adevarat ceea ce iti propui.

Horoscop Taur martie 2013 - Dragoste

Senzualitatea trezita la viata din 12 martie, ca urmare a calatoriei lui Marte in cea de-a douasprezecea casa a Taurului, te poate calauzi spre o aventura amoroasa plina de pasiune, dar cat se poate de scurta sau superficiala.

Incepand cu 22 martie, sub impactul vizitei lui Venus in a XII-a ta casa, cineva la care tii foarte mult poate ajunge sa depinda intr-o foarte mare masura de tine. In acelasi timp, conjuncturile existentei sau chiar propria-ti timiditate ori reticenta par a te impiedica sa iti declari in mod deschis afectiunea fata de persoana iubita. O parte din nativii din Taur pot fi insufletiti de o dragoste ce cu greu isi poate gasi implinirea.

Horoscop Taur martie 2013 - Bani si cariera

Organizarea locului de munca sau o transformare a conditiilor in care lucrezi, inclusiv prin alegerea unui nou job, capata intaietate sub efluviile Lunii pline rasarite pe 27 martie in Balanta. Nu te lasa, totusi, in voia unor decizii impulsive, pe care le vei putea regreta mai tarziu. De exemplu, nu renunta la o slujba care nu iti ofera mari satisfactii atata timp cat nu ti-ai gasit deja o alta, mai avantajoasa.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2013 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88 . 2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Horoscop Taur 2013

Horoscop Taur februarie 2013
Horoscop Taur martie 2013 Horoscop Taur martie 2013 Reviewed by Diana Popescu on februarie 20, 2013 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Stiti ceva? M-astept ca urmatoarea sa fie Pesti:-) O data pentru ca va fi zodia lunii martie si a doua pentru ca e zodia mea...si tot timpul o lasati la urma !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. OK. La cererea cititorilor urmeaza, maine, horoscopul lunii martie pentru Pesti si Sagetator!

    RăspundețiȘtergere
  3. ok :-)))) Cine-i nascut in martie, hai sus hai sus, hai sus...multumesc Diana

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.