Horoscop Leu 2025

 Principalele orientări din horoscopul Leului pentru anul 2025 sunt asociate cu lumea interioară, investigarea credințelor și speranțelor cele mai arzătoare, transformările determinate de relaționarea cu ceilalți, relațiile de parteneriat și obiectivele sociale și profesionale. 


Horoscop Leu 2025 - Aspecte generale 


Din 6 ianuarie, Marte retrograd în Rac îți crează o stare de relativă pasivitate în conectarea dintre zona conștientă și cea subconștientă. În acest context, se impune să găsești o cale de eliberare a frustrărilor tale, simțămintelor tale reprimate și stresului acumulat până acum. Dacă reușeșți să faci asta, între 24 februarie și 18 aprilie, reluarea tranzitului direct al lui Marte în aceeași regiune astrologică îți poate asigura echilibrarea impulsurilor tale lăuntrice cu acțiunile tale conștiente. 


De altfel, Jupiter, prezent și el în a douăsprezecea ta casă, începând cu 9 iunie, concură la armonizarea tendințelor anterioare și îți inspiră expansiunea filosofiei tale de viață, aducându-și contribuția la vindecarea unor eventuale răni sufletești.   

                                                             

Horoscop Leu 2025

Pe de altă parte, între 4 februarie și 19 iunie, tranzitul lui Jupiter în Gemeni dă un nou avânt relațiilor tale de prietenie, întărindu-le pe cele existente și facilitând închegarea altora, noi, pline de făgăduințe pe termen lung. De asemeni, tinzi să comunici tot mai intens și mai fertil în sfera socială, crescându-ți în acest fel oportunități nesperate. 


Unele cutremure în legăturile de amiciție se pot ivi în perioada 7 iulie-8noiembrie, când Uranus în Gemeni are capacitatea de a-ți demască prieteni falși sau toxici. 


Neptun parcurge tărâmul Berbecului în intervalul 30 martie - 5 iulie, ceea ce-ți stimulează inspirația, imaginația și spiritualitatea. Însă, în același timp, este necesar să rămâi în gardă față de iluzii păguboase ținând de speranțele tale majore despre o deplasare în străînătate. Din fericire, între 5 iulie și 22 octombrie, Neptun preia o turnură retrogradă, ajutându-te să te înarmezi cu un plus de realism, obiectivitate, făcând pașii necesari pentru a-ți vedea visele cu ochii sau a întreprinde o călătorie mult sperată. 


Atenție, totuși, la infiltrarea lui Saturn, în răstimpul 25 mai - 1 septembrie, în a noua ta casă, care-ți atrage atenția asupra responsabilităților tale din acest punct de vedere. 


Din 18 aprilie, Martie în Leu îți permite să îți imbunătățești imaginea exterioară și exprimarea personalității, să ai un impact sporit asupra celor din jur și să-ți lărgești semnificativ sfera de influență. Ai posibilitatea să fii ales într-o poziție de lider, încredințându-se destinele altora. 


Între 22 septembrie și 4 noiembrie, interacțiunea cu familia ta ți se întețește, ca urmare a tranzitului lui Marte în a patra ta casă. Te simți motivat să-ți învigorezi relațiile cu rudele și să iei măsuri grabnice pentru optimizarea comunicării cu părinții și / sau copiii. 


Din 4 mai, Pluton tranzitează retrograd Vărsătorul, sugerându-ți să te convingi de viabilitatea parteneriatelor tale personale, sociale și profesionale, și să te debarasezi de cele nefuncționale, astfel încât, odată cu 14 octombrie, la întoarcerea lui Pluton în aspect direct, să poți să te dedici cu încredere unor astfel de relații. 


Nu mai eziți să iei măsuri ferme pentru ameliorarea stării tale de sănătate începând cu 15 decembrie, grație amplasării lui Marte în a șasea ta casă. Poți fi inspirat să-ți întăreșți nu numai starea fizică, ci și cea psihică, pentru a te confrunta mai ușor cu provocările și stresul din traiul cotidian. 


Horoscop Leu 2025 - Dragoste și cuplu


Începând cu luna mai și până la jumătatea lui octombrie, eșți îndemnat să-ți verifici autenticitatea vieții amoroase, să te asiguri că această este stabilă și are fundamente solide, pentru a nu a avea cu posibile probleme ieșite la suprafață către sfârșitul anului. 


De altfel, Neptun retrograd între 22 octombrie și 10 decembrie, în Pești, dă ghes unei senzualități intense împărtășite în cuplu, bazate pe o adevărată reciprocitate sentimentală. În această circumstanță astrală, nu mai ai cum să pui semnul egalității între patimă și iubire. 


În intervalul 4 noiembrie - 15 decembrie, Marte ia cu asalt a cincea ta casă, deteminandu-te să te manifești cu cutezanță în dragoste. În caz că ești singur, nimeni și nimic nu te mai oprește să-ți mărturisești sentimentele ascunse până acum persoanei care te fascinează de ceva vreme. Dacă ai un partener de cuplu, ești îmboldit să-i demonstrezi cu orice preț atașamentul față de acesta. Ai grijă, totuși, să nu ai o atitudine prea dominatoare.


În plus, Venus își face loc, tot în Săgetător, de pe 30 noiembrie către finele anului, conferindu-ți un magnetism aparte, ce-ți netezește calea spre împrospătarea unei legături amoroase existente ori în inițierea uneia majore, în stare să te aducă în pragul unei metamorfoze. 


Horoscop Leu 2025 - Muncă și bani


Sub vibrațiile tranzitului lui Uranus în Taur, din 30 ianuarie, viața ta profesională poate să treacă prin transformări neașteptate, de bun augur, dacă te-ai implicat anterior în demersuri originale, inovatoare, sau de rău augur, dacă ai senzația că bați pasul pe loc în carieră și ești inglodat în rutină. Oricum, chiar și în a doua varianta, ești îndrumat cum să-ți reiei progresul în muncă, astfel încât să te poți bucura de succese către sfârșitul anului.


Parcursul retrograd al lui Saturn (1 septembrie - 28 noiembrie) și cel al lui Neptun (8 noiembrie - 10 decembrie) te sprijină să iei decizii financiare corecte și să-ți crești notabil veniturile. 


Horoscop Rac 2025


Horoscop Leu 2025 Horoscop Leu 2025 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 05, 2024 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.