Horoscop Săgetător 2025

 Orientările majore ale horoscopului Săgetătorului din anul 2025 sunt corelate cu activitatea financiară, viața sentimentală, demersurile din sfera socială, cele din cadrul familiei și conexiunile de parteneriat.


Horoscop Săgetător 2025 - Aspecte generale  


Starea ta de sănătate pare să fie ținta unor transformări neașteptate de-a lungul tranzitului lui Uranus în Taur până spre mijlocul verii. Din cauza unor afecțiuni relativ minore poți fi determinat să-ți schimbi stilul de viață. De asemeni, poate fi nevoie să îți acorzi mai multe răgazuri de relaxare, pentru a te detensiona de stresul cotidian. 


Incursiunea lui Jupiter în a șaptea ta casă (4 februarie - 9 iunie) îți îmbunătățește relațiile de parteneriat personale, sociale și profesionale, și îți dă șansa formării altora, noi. Astfel de relații tind să îți aducă satisfacții ieșite din comun.            

                                                         

Horoscop Săgetător 2025

Totuși, prezența lui Uranus în Gemeni, odată cu 7 iulie, poate scoate la iveală disfuncțiuni din unele parteneriate, care-și cer rapid rezolvarea. 


Marte parcurge teritoriul Leului (18 aprilie - 17 iunie), impulsionându-te să depui mai multe eforturi pentru materializarea visurilor, speranțelor tale. Totodată, eșți mobilizat să iei măsuri ferme pentru a face o călătorie pe tărâmuri îndepărtate.


O perioadă de analizare adâncă a activităților tale sociale (4 mai - 14 octombrie) este prilejuită de tranzitul retrograd al  lui Pluton în a treia ta casă. Această planetă îți sugerează să te dedici unor schimbări majore în felul în care interacționezi cu oamenii, astfel încât să-ți crești popularitatea și să extragi foloase notabile din relaționarea ta cu ceilalți. Dacă nu faci astfel de schimbări, începând cu 14 octombrie, Pluton direct poate provoca răbufnirea unor contradicții ce te pot aduce în pragul derutei. 


Legăturile de prietenie au tendința de a-ți fi invigorate și extinse atunci când Marte mărșăluiește prin zona Berbecului (7 august - 22 septembrie). Ai posibilitatea de a fi pe aceeși lungime de undă cu amicii tăi, focalizându-vă împreună pe aceleași țeluri de mare anvergură. 


Familia capătă întâietate odată cu 1 septembrie, ca efect al tranzitului retrograd al lui Saturn în a patra ta casă. Poți să conștientizezi într-o sporită măsură ce anume împiedică instaurarea armoniei în relația cu rudele, oamenii cei mai apropiați, și să faci tot ce-ți stă în putință pentru a ți-o îmbunătăți. Eșți sprijinit în acest sens și de Neptun retrograd în a patra ta casă (12 octombrie - 10 decembrie), care-ți ridică de pe ochi vălurile unor iluzii. De altfel, acest lucru este cu atât mai necesar cu cât, începând cu 28 noiembrie, Saturn direct în Pești pune accentul pe responsabilitățile tale din acest punct de vedere. 


Din 22 septembrie, Marte în Scorpion dă startul unei revolte în lumea ta interioară. Năvalnice imbolduri subconștiente apar la suprafață, fiind nevoie să ți le disciplinezi și să le integrezi zonei tale conștiente. 


Pe de altă parte, datorită magnetismului tău și impactului tău asupra celor din jur, Marte îți dă ocazia de a te impune pe arena socială, în timpul tranzitului său în Săgetător (22 septembrie - 15 decembrie). 


Horoscop Săgetător 2025 - Dragoste și cuplu


Dacă, începând cu 6 ianuarie, Marte retrograd în Rac conduce la o oarecare potolire a senzualității din relații de dragoste, revenirea acestei planete în aspect direct în aceeași regiune astrologică (24 februarie - 18 aprilie) dă întâietate împărtășirii erotice din cupluri. Această tendința devine și mai intensă grație vizitei lui Jupiter în a opta ta casă. 


Neptun străbate direct sectorul astral al Berbecului din 30 martie, ceea ce amenință să te iluzioneze în privința unei legături amoroase existente sau pe cale de a fi inițiată. Din fericire, preluarea de către Neptun a unui aspect retrograd (5 iulie - 22 octombrie) pare să te readucă cu picioarele pe pământ în dragoste, ajutându-te să-ți clarifici șansele de dezvoltare pe termen lung a unei conexiuni amoroase. 


De asemeni, călătoria lui Saturn în a cincea ta casă (13 iulie - 1 septembrie) are menirea de a amenda lipsa de responsabilitate, autenticitate în relații de cuplu mai vechi ori mai noi. 


Cu toate astea, viață ta sentimentală pare să fie extrem de promițătoare în intervalul 30 aprilie - 6 iunie, datorită parcursului lui Venus în Berbec. Dacă ai deja un tovarăș de viață, tinzi să-l farmeci prin spontaneitatea ta și să  fie retrezită în amândoi fiorul iubirii dintâi. Săgetătorii singuri au la îndemână o mulțime de oportunități de a se implică într-o poveste de dragoste veritabilă. 


Totodată, vizita lui Venus în Gemeni (4 iulie - 1 august) reevidențiază influențele saturniene, accentuând importanța convergenței partenerilor de cuplu asupra acelorași obiective. 


Horoscop Săgetător 2025 - Muncă și bani 


În luna iunie, tranzitul lui Marte în regiunea astrologică a celei de-a zecea ta case te înarmează cu dinamism, combativitate în sfera ta profesională. Tinzi să faci orice pentru a te evidenția și a fi promovat. 


Între 19 septembrie și 14 octombrie, Venus în Fecioară îți facilitează o atmosfera relaxată, de bună înțelegere la locul de muncă, ce îți permite încheierea unor alianțe cu colegi sau șefi de la serviciu. 


Pluton retrograd în Vărsător (4 mai - 14 octombrie) te sprijină să îți evaluezi cu obiectivitate balanța financiară, să iei în considerare cele mai fructoase surse de venituri și să te dezbari de cheltuieli nesocotite. 


Horoscop Scorpion 2025


Horoscop Săgetător 2025 Horoscop Săgetător 2025 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 27, 2024 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.