Kit întreținere obiecte vestimentare


Eşti o persoană independentă singură sau ai deja o familie aşezată?
Un kit de calitate pentru întreţinerea obiectele vestimentare îţi este necesar!
Ce sa cuprindă acest kit? Bineînţeles, o maşină de călcat bună, perii moi pentru periaj și scos scamele când este nevoie, și, nu în ultimul rând, o masă de călcat.
Poate nu stiai, dar de ultimul instrument amintit mai sus ar putea depinde un costumul  barbatesc impecabil!


Daca într-un articol anterior ți-am sugerat cât este de avantajoasă o stație de călcat rufe,
permite-mi să-ți spun câteva cuvinte despre mesele de calcat calitative, din 2017.

Există diferite tipuri de mese de călcat pe piaţă .
Cele mai comune sunt pliabile şi reglabile pe înălţime, oferind o suprafaţă pentru călcat mai mare.
Cele care sunt încorporate în dulapul de bucătărie şi funcţionează aproape ca un sertar sunt aspectuoase, salvează spaţiul din casă şi sunt preferate de persoanele care calcă rufe ocazional.
Însă, într-o familie cu copii, mesele de călcat cu suprafeţe de lucru mai mari sunt cruciale.

Caracteristicile unei mese de calcat bune includ înălțimea ajustabilă, respectiv 70- 90 cm, setări pentru ajustarea acesteia și chiar a mărimii, în funcție de spațiul de călcat, bara pentru cămăși, suport pentru fierul sau stația de călcat.

Costul unei mese de călcat este variat,  în funcție de mărime, tip, caracteristici și calitate.

Pentru o călcare sigură mesele de călcat noi sunt prevăzute cu capace de picior pentru anti alunecare, protecție pentru copii și siguranță la transport.

Daca te-ai decis ca ai nevoie de o masa de calcat da click aici pentru detalii si alege modelul potrivit nevoilor tale.



  • 11 sfaturi utile pentru un costum bărbătesc impecabil
1. Nu purta niciodată acelaşi costum două zile la rând, deoarece materialul din care este confecţionat nu are timp să se aerisească şi să-şi recapete forma iniţială.

2. După fiecare purtare este recomandată perierea acestuia cu o perie moale pentru îndepărtarea particulelor de praf şi de fum.

3. Înainte de a pune costumul la păstrare în dulap sau garderob, scoate toate obiectele din buzunare ce ar putea să le deformeze. Încheie fermoarul de la pantaloni sau nasturii, precum şi cei de la haină. Aşează haina pe un umeraş solid, din lemn, iar pantalonii atârnă-i prinşi de manşete cu cleştişori de prindere, pe bară umeraşului, pentru a preveni apariţia unor cute sau pliuri nedorite.

4. Asigură un spaţiu adecvat costumelor tale,  acestea să nu se atingă între ele şi stofele să poată respira.

5. Câteva bucăţele de lemn de cedru sau clasica naftalină într-o cutie plasată pe fundul dulapului de haine vor ţine moliile la distanţă.

6. Dacă un costum s-a şifonat, aşează-l cu atenţie pe o masă de călcat şi înainte de a bagă fierul de călcat rufe în priză trebuie să ai în vedere textura materialului din care acesta este confecţionat. Apropo, ai citit
articolul cu staţiile de călcat care se dovedesc a fi extraordinare în îngrijirea hainelor?

7. Pentru a evita apariţia luciului pe partea exterioară a costumului, fie că vorbim de sacou sau pantaloni, este necesară folosirea unei cârpe ude şi stoarse peste care se trece fierul de călcat şi se continuă operaţiunea de netezire în sine.

8. Poţi încerca şi varianta cu aburirea costumului şi apoi aerisirea acestuia.

9.Evită să duci prea des costumelela curăţătorie. de obicei un costum de haine ar trebui curăţat după cinci sau şase îmbrăcări, nu mai des.

10. Reţine faptul că, uneori este suficient doar să aburești costumul pentru a îndepărta urmele de purtare şi a reface dungile pantalonilor în loc că acesta să fie călcat sau curățat chimic.
11. Păstrează-ţi costumul pentru o perioadă mai lungă, folosind un sac de rufe plasticat, şi etanş.


Kit întreținere obiecte vestimentare Kit întreținere obiecte vestimentare Reviewed by Diana Popescu on aprilie 03, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.