10 iunie: Ziua ceaiului rece
Ziua de 10 iunie este dedicată ceaiului rece ("iced tea" în limba engleză), o băutură răcoritoare, o alternativă mai sănătoasă pentru sucuri, mai ales cele carbogazoase, care te poate împrospăta de-a lungul zilelor fierbinți de vară.
Făcut, de obicei, din plante de ceai, aroma să poate fi îmbogățită cu lămâie, zmeură, căpșuni, cireșe, piersici, și este de preferat, desigur, să ți-l prepari singur acasă, decât să apelezi la cel din magazine care, chiar dacă poartă marca unor firme de renume, nu ai niciodată cum să știi sigur ce ingrediente dăunătoare poate conține.
Se pare că acest tip de ceai ar fi apărut prin anii 1860 în SUA, dar ar fi câștigat popularitate în special din 1904, când a fost prezentat la Expoziția Universală din St. Louise.
Așadar, dacă nu ai făcut-o încă în vara asta, pe 10 iunie poți să-ți astâmperi setea și să te delectezi cu un ceai rece!
9 iunie: Ziua "Sună-ți doctorul!"
Făcut, de obicei, din plante de ceai, aroma să poate fi îmbogățită cu lămâie, zmeură, căpșuni, cireșe, piersici, și este de preferat, desigur, să ți-l prepari singur acasă, decât să apelezi la cel din magazine care, chiar dacă poartă marca unor firme de renume, nu ai niciodată cum să știi sigur ce ingrediente dăunătoare poate conține.
Se pare că acest tip de ceai ar fi apărut prin anii 1860 în SUA, dar ar fi câștigat popularitate în special din 1904, când a fost prezentat la Expoziția Universală din St. Louise.
Așadar, dacă nu ai făcut-o încă în vara asta, pe 10 iunie poți să-ți astâmperi setea și să te delectezi cu un ceai rece!
9 iunie: Ziua "Sună-ți doctorul!"
10 iunie: Ziua ceaiului rece
Reviewed by Diana Popescu
on
iunie 09, 2020
Rating:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu