Horoscop Berbec 2025

 Horoscopul Berbecului din anul 2025 se focalizează îndeosebi asupra personalității, zonei subconștiente, valorilor personale,dragostei, finanțelor și relațiilor de prietenie. 


Horoscop Berbec 2025 - Aspecte generale


Până spre sfârșitul lunii februarie, Marte retrograd în Rac îți poate instala o stare de relativă letargie, pasivitate în viața familială, fiind nevoie să aduci la suprafață probleme nemărturisite până acum în privința relațiilor cu rudele tale apropiate. Oricum, reluarea tranzitului direct al lui Marte, precum și, odată cu 9 iunie, parcursul lui Jupiter în a patra ta casă, până pe 11 noiembrie, îți reinstaureaza o atitudine de motivare în sprijinul familiei și armoniei dintre membrii acesteia.      

                  

Horoscop Berbec 2025

Din 4 februarie, revenirea lui Jupiter în aspect direct în Gemeni presupune întărirea legăturilor din sfera socială și extinderea lor, cunoașterea unor oameni capabili să dea o turnură mai norocoasă destinului tău. De asemeni, poți lua parte, alături de aceștia, la o călătorie pe un tărâm îndepărtat. La debutul lunii iulie, Uranus vizitează aceeași zona astrologică, dându-ți un impuls de a-ți schimba fundamental unele relații sociale, renunțând eventual la unele dintre acestea. 


Pe 30 martie, Neptun pătrunde în Berbec, ceea ce-ți poate stimula întreprinderi spirituale dar, totodată, îți poate crea unele iluzii păguboase ținând de forța sinelui tău. Aceste iluzii nu sunt, însă, de durată, având în vedere că de pe 25 mai, Saturn traversează și el Berbecul, aducându-te la realitate și insistând asupra aspectelor concrete ale personalității tale. Mai mult decât atât, în intervalul 13 iulie-27 noiembrie, Saturn retrograd te îndeamnă să-ți ajustezi abordarea lumii, a celor din jur. Neptun, retrograd în Berbec, întărește influența anterioară, silindu-te să vezi cu adevărat care-ți sunt punctele forte. 


Relațiile de prietenie par să-ți solicite o examinare cât se poate de atentă, în special între 4 mai și 14 octombrie, când Pluton se mișcă retrograd în Vărsător. Poți face deosebire, astfel, între amicii buni, autentici și cei perfizi, care-și ascund intențiile răuvoitoare sub masca sincerității. 


Horoscop Berbec 2025 - Dragoste și cuplu


Viața ta amoroasă câștigă în dinamism din 18 aprilie până pe 17 iunie, ca efect al tranzitului lui Marte în Leu. Dacă eșți parte a unui cuplu, ai impulsul de a-ți reîmprospăta conexiunea cu persoana iubită prin intermediul unei transformări radicale, a unor gesturi și cuvinte ieșite din comun prin romantismul lor. În eventualitatea că ești încă singur, nu mai eziți să faci pași îndrăzneți în cucerirea inimii cuiva care te atrage de mai mult timp, dar căreia nu ai avut până acum cutezanța de a-i mărturisi simțămintele tale. 


Venus poposește în perioada 25-august - 19 septembrie, tot în a cincea ta casă, ceea ce-ți netezește și mai mult drumul către împliniri de excepție în dragoste. Înzestrat cu un magnetism aparte, întâlnești posibilități noi de a-ți optimiza legătura de iubire, de a o ridica la un nou nivel de împărtășire afectivă. 


Evenimente astrologice importante în horoscopul anului 2025 | Calendar astrologic 2025


Horoscop Berbec 2025 - Muncă și bani


În răstimpul 30 ianuarie - 7 iulie, tranzitul lui Uranus în Taur prefigurează schimbări de mare amploare în plan financiar. Pentru a extrage tot ce este mai bun din această conjunctură astrală și a-ți mări veniturile, este necesar nu numai să dai dovadă de adaptare, ci și de ingeniozitate, spirit inovator. 


Începând cu 8 noiembrie, Uranus retrograd în aceeași regiune astrologică insistă într-o măsură sporită asupra schimbării obiceiurilor și tacticilor din demersurile tale legate de bani, cheltuirea și învestirea lor. 


În același timp, parcursul lui Marte în Scorpion (22 septembrie - noiembrie) te îmboldește să îți reconfigurezi și să-ți îmbunătățești relațiile de asociere din afaceri. 


Odată cu 15 decembrie, Marte își pune amprenta asupra carierei tale. Pari să fii gata să te înarmezi cu perseverență și să depui mari eforturi pentru a-ți îndeplini obiectivele, beneficiind eventual de o promovare și/sau o mărire salarială. Atenție, totuși, la posibilitatea de a te angaja în dispute din motive superficiale cu colegii ori șefii. 


Horoscop chinezesc 2025: Toate zodiile


Horoscop Berbec 2025 Horoscop Berbec 2025 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 15, 2024 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.