Horoscop Taur 2025

 În horoscopul Taurului pentru anul 2025 se pune accentul pe comunicarea cu cei din jur, interacțiunea cu prietenii și grupurile sociale, afirmarea sinelui, valorificarea resurselor interioare, dragoste și examinarea subconștientului.


Horoscop Taur 2025 - Aspecte generale


La debutul anului, Marte retrograd în a treia ta casă îți poate induce o stare de pasivitate în activitatea publică, ceea ce poate indică o perioada favorabilă analizării acesteia, relaxării și eliberării de energii negative asociate cu aceasta. Odată cu 18 aprilie, Marte își reia tranzitul direct pe același tărâm astrologic, infuzându-ți energie pentru relaționarea socială, sprijinindu-te să-ți crești popularitatea și să îți extinzi sfera de influență.    

                                                                          

Horoscop Taur 2025

Jupiter își face simțită prezența în Rac din 9 iunie, intensificând tendințele anterioare și creându-ți oportunități prin intermediul contactelor tale, atât pentru un voiaj în străînătate, cât și în optimizarea demersurilor tale ținând de studii. 


Totuși, spre finele anului, mișcarea retrogradă a lui Jupiter în aceeași zonă astrlogica, te poate determina să faci un pas înapoi de pe arena socială, pentru a-ți regândi țelurile asociate cu aceasta și modul de implementare a unor noi orientări, favorabile din acest punct de vedere. 


În mod asemănător, Saturn retrograd în Pești în intervalul 1 septembrie - 28 noiembrie, îți atrage atenția asupra necesității ajustării relațiilor tale de prietenie, conștientizării adevăraților amici și aflării a celor falși, ce pot încerca să te submineze. Drept urmare, spre sfârșitul anului, îți vei putea invigora conexiunea cu cei care sunt clar de partea ta, te sprijină cu sinceritate. 


Influențele lui Neptun , tot în Pești (a douăsprezecea ta casă), între 22 octombrie și 10 decembrie, se aliniază celor de mai sus, ajutându-te să-ți dai jos de pe ochi vălul iluziilor în privința oamenilor apropiați de tine. 


Pari să te supui unei transformări bruște a personalității în perioada 30 ianuarie - 7 iulie, grație parcursului lui Uranus în prima ta casă. Poți face acest lucru în scopul debarasarii de prejudecăți, obținerii unei mai mari libertăți de mișcare și punerii în valoare a originalității tale. 


Încă o dată, Uranus, retrograd în a unsprezecea ta casă, îți invigoreaza tendința de a-ți metamorfoza sinele, aruncând peste bord idei conformiste, toxice.


Neptun este direct în sectorul Berbecului, din 24 februarie până pe 9 iunie, incețosându-ți perspectiva asupra impulsurilor tale subconștiente. Atenție la posibilitatea de a te lăsa în voia unor astfel de impulsuri care, adeseori, pot fi păguboase. Din fericire, după aceea, până pe 22 octombrie, Neptun își asumă un tranzit retrograd, ceea ce îți dă șansa să-ți înțelegi cu luciditate pornirile subconștiente încă și să te eliberezi de cele dăunătoare. 


Viața familială pare să ți se dinamizeze că efect al tranzitului lui Marte în Leu, pornit pe 18 aprilie. Este probabil să iei măsuri ferme pentru a-ți stabiliza relaționarea cu cei dragi.


Horoscop Taur 2025 - Dragoste și cuplu


Viața amoroasă nu ți se evidențiază prin evenimente ieșite din comun până la începutul toamnei, când, sub efluviile prezenței lui Venus în a cincea ta casă (19 septembrie - 14 octombrie), eșți înzestrat cu un plus de atractivitate și noroc în dragoste. Dacă ai un tovarăș de cuplu, conexiunea ta cu acesta  se reînnoiește și este readusă la fiorii iubirii dintâi. În caz că ești solo,  ai ocazia să fii asaltat de mai mulți pretendenți la inima ta, neavând altceva de făcut decât să-l alegi pe cel care-ți face cel mai tare să-ți vibreze adâncurile sufletului.


Din 8 noiembrie, parcursul lui Uranus în Rac pare să-ți îndrepte senzualitatea către noi căi de împlinire, îndeosebi într-o relație de cursa lungă. 


Totodată, în intervalul 7 noiembrie - 29 noiembrie, insinuarea planetei Venus în a șaptea ta casă stimulează convergența ta împreună cu partenerul tău de cuplu spre o sporită împărtășire intelectuală, către obiective pe termen scurt și lung.


Horoscop Taur 2025 - Muncă și bani


Banii tind să-și găsească mai ușor drumul către contul tău din banca, datorită unor circumstanțe favorabile, asociate inclusiv cu străînătatea sau cu inițierea unei afaceri de mare amploare. 


Pluton retrograd în Vărsător, începând cu 4 mai, te îndeamnă să-ți examinezi cu atenție întreprinderile din plan profesional, să-ți conștientizezi cu realism plusurile și minusurile din acest domeniu, astfel încât să ai capacitatea să-ți fructifici cât mai mult activitățile din muncă. 


Horoscop Berbec 2025


Horoscop Taur 2025 Horoscop Taur 2025 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 20, 2024 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.