Horoscop Balanță 2025

 Reperele cele mai importante din horoscopul Balanței pentru anul 2025 sunt viața socială și cea profesională, legăturile de parteneriat, starea  de sănătate, dragostea și împlinirea viselor, voiaje peste hotare și activitatea financiară.


Horoscop Balanță 2025 - Aspecte generale


De la debutul anului până spre finele lunii februarie, poți fi caracterizat de o oarecare pasivitate pe arena socială. În loc să te lași acaparat de frustrări, ar fi bine să te dedici relaxării și eliberării stresului, eventual printr-o mică vacanță. 


Oricum, apoi, Marte direct (24 februarie - 18 aprilie) în Rac îți activizează demersurile din relaționarea cu oamenii, îngăduindu-ți să îți crești numărul de cunoștiinte utile.     

                              

Horoscop Balanță 2025

Din același punct de vedere, traseul lui Marte în a treia ta casă (4 noiembrie - 15 decembrie) îți întețește interacțiunea cu cei din jur și dă noi valențe comunicării avantajoase cu aceștia. 


Jupiter parcurge a noua ta casă între 4 februarie și 9 iunie, indrumandu-te să te îndrepți spre o nouă filosofie de viață, tinzand să aducă norocul de partea ta și să te înalțe deasupra monotoniei cotidiene. În același timp, pari să ai la îndemână oportunități rare de a călători în străinătate.


Uranus în Gemeni (7 iulie - 8 noiembrie) poate, totuși, să-ți cutremure credințe mai vechi, care nu par să se mai alinieze la traiul tău din prezent sau să te silească să-ți schimbi planurile legate de un voiaj peste hotare. 


O relativă încețoșare se așterne peste relațiile tale de parteneriat din toate planurile existenței, ca efect al tranzitului direct al lui Neptun în Berbec (30 martie - 5 iulie, și după 10 decembrie). Pari să nu mai distingi bine care dintre aceste conexiuni sunt benefice sau să te iluzionezi că unele păguboase ar fi, de fapt, fructuoase. Din fericire, între 25 mai și 1 septembrie,  Saturn străbate zona Berbecului, și, în intervalul 5 iulie - 22 octombrie,  Neptun devine retrograd în a șaptea ta casă, dându-ți prilejul să faci cu realism diferența dintre parteneriatele avantajoase și cele care te trag înapoi, focalizându-te spre cele dintâi. 


Începând cu 1 septembrie, Saturn este în tranzit în a șasea ta casă, așa că energia pare să ți se diminueze, aducându-te în pragul unei stări de epuizare, ceea ce-ți sugerează să îți pui bunăstarea fizică și psihică deasupra străduințelor excesive de a le face altora pe plac. Neptun retrograd (22 octombrie - 10 decembrie) te sprijină să te despărți de niște iluzii ținând de starea ta de sănătate și, prin intermediul unui control medical complet, să îți identifici posibile probleme. 


Viața familială capătă întâietate odată cu 15 decembrie, grație parcursului lui Marte în Capricorn. Pari să fii mobilizat să-ți aperi și protejezi cu orice preț rudele, oamenii dragi, dar trebuie să-ți înfrângi înclinația de a le controla întru totul viețile. Totodată, te poți ocupa de niște proiecte de îmbunătățire a locuinței, amânate îndelung. 


Horoscop Balanță 2025 - Dragoste și cuplu


Uranus, direct în Taur (30 ianuarie - 7 iulie) te îndeamnă să aduci un plus de spontaneitate în împărtășirea senzuală din cuplu și să-ți intensifici astfel conexiunea erotică. 


Odată cu 4 mai, tranzitul lui Pluton în a cincea ta casă îți infuzează dorința de a te asigura că legătura cu partenerul tău se află pe calea cea bună și să analizezi ce ai de făcut pentru a ți-o optimiza. Dacă ești singur, poți să-ți reevaluezi opțiunile în privința unei posibile povești de iubire. 


Neptun retrograd în răstimpul 13 iulie - 22 octombrie, și Venus în mișcare directă în sectorul Berbecului, te sprijină să întrevezi cele mai bune soluții pentru a-ți armoniza o relație în doi deja închegată, sau a intra intr-una nouă, plină de făgăduințe.


Horoscop Balanță 2025 - Muncă și bani


Marte retrograd în Rac (6 ianuarie - 24 februarie) poate semnala o anumită lipsa de mobilizare din punct de vedere al carierei. Tinzi să fii mai puțin creativ, să te lași în voia conjuncturilor de la serviciu și, eventual, să reflectezi la punerea în practică a unor inițiative viitoare. Oricum, între 24 februarie și 18 aprilie, Marte, direct în a zecea ta casă, te ajută să te relansezi în demersuri ambițioase. 


În perioada 9 iunie - 11 noiembrie, Jupiter în tranzit direct în Rac aduce norocul de partea ta și îți poate crea noi oportunități de a te dezvolta în plan profesional, a fi promovat sau recompensat cu o creștere salarială. 


În intervalul 22 septembrie - 4 noiembrie, prezența lui Marte în a doua ta casă îți eficientizează acțiunile financiare, având capacitatea de a-ți spori considerabil veniturile. 


Horoscop Fecioară 2025


Horoscop Balanță 2025 Horoscop Balanță 2025 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 12, 2024 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.