Horoscop Fecioară 2025

 Temele majore din Horoscopul Fecioarei în anul 2025 sunt legăturile de amiciție și șansa materializării aspirațiilor, parteneriatele din toate planurile existenței, mai cu seamă cele financiare, starea de sănătate și posibilitatea vizitării unor tărâmuri îndepărtate.


Horoscop Fecioară 2025 - Aspecte generale


Chiar de la debutul anului, Marte retrograd în a unsprezecea ta casă indică o oarecare stagnare în dezvoltarea relațiilor de prietenie. Poate că acestea nu mai sunt viabile, nu te mai împlinesc. Oricum, revenirea acestei planete în turnură directă și amplasarea lui Jupiter în Rac (odată cu 9 iunie) îți facilitează crearea de noi amiciții, ce promit să-ți fie fertile în viitorul îndepărtat. 


Uranus, direct în a noua ta casă (30 ianuarie - 7 iulie), apoi, în același sector astral (odată cu 8 noiembrie), îți poate produce o schimbare bruscă în existența, care are darul să-ți reveleze o perspectivă înnoitoare asupra credințelor tale și destinului tău. De asemeni, poate să ți se ivească o șansă neașteptat de a călători peste hotare.

                                                                                 

Horoscop Fecioară 2025

Parcursul lui Marte în Leu (18 aprilie - 17 iunie) îți energizează zona subconștientă, sprijinindu-te să-ți destăinui impulsuri interioare obscure, să le diferențiezi și să te debarasezi de cele negative. 


Starea ta de sănătate îți întră sub vizor datorită tranzitului retrograd al lui Pluton în a șasea ta casă (din 4 mai). Este vremea să te asiguri că ești (sau nu) pe drumul potrivit întreținerii ori creșterii tonusului tău fizic și psihic, și să te dedici unei transformări necesare în acest sens. În acest fel, după 14 octombrie, când Pluton preia o mișcare directă, nu vei fi supus unor afecțiuni de mare amploare. 


Marte, în Fecioară din 17 iunie până pe 7 august, te sprijină să-ți mărești influență asupra celor din jur, printr-o forță sporită a personalității tale. 


De asemeni, punerea în valoare a punctelor tale forte este, de altfel, o prioritate în intervalul 7 august - 22 septembrie, când Marte în Balanță își pune amprenta asupra vieții tale. Se impune să-ți afirmi cu încredere calități umbrite până acum și să-ți perfecționezi abilități neglijate.


Unele din relațiile tale de parteneriat, ce păreau să fie extrem de promițătoare, tind să devină problematice, necesitând ajustarea sau revizuirea lor, din cauza tranzitului retrograd  a lui Saturn în a șaptea ta casă. Acest lucru necesită să fie realizat grabnic, având în vedere că aspectul direct preluat de Saturn odată cu 28 noiembrie, poate adânci dificultățile anterioare. 


Începând cu 22 septembrie, prezența lui Marte în Scorpion îți intensifică interacțiunea socială. Pari să ai o mulțime de transmis altora și cei din preajma ta par să fie impulsionați să discute o grămadă de lucruri cu tine. În plus, Neptun retrograd în a șaptea ta casă (22 octombrie - 10 decembrie) tinde să-ți eficientizeze comunicarea și să-ți sugereze care sunt veștile cele mai importante pentru tine. 


Viața de familie capătă întâietate în perioada 4 noiembrie - 15 decembrie, ca efect al tranzitului lui Marte în Săgetător. Tinzi să distingi cu limpezime care sunt prioritățile în împlinirea năzuințelor celor dragi, părinților și copiilor. 


Horoscop Fecioară 2025 - Dragoste și cuplu


Chiar de la începutul anului, Venus în Pești (3 ianuarie - 4 februarie) pune accentul pe un spor de fidelitate și împărtășire mentală în dragoste. În relațiile de cuplu deja formate, partenerii înclină să se concentreze pe obiective comune și să ia mai mult în considerare preocupările unui altuia. Nativii solitari par să fie atrași de o persoană care are aceleași convingeri ca și ei. 


Călătoria directă a lui Neptun în Berbec (30 martie - 5 iulie) poate amenința Fecioarele singure să confunde atracția erotică cu o iubire autentică. Totuși, Saturn în aceeași regiune astrologică (5 iulie - 22 octombrie) ajută la spulberarea acestei iluzii. 


Cei născuți în Fecioară au tendința de a fi mai temerari în viața amoroasă de-a lungul tranzitului lui Marte în a cincea ta casă ce are loc din 15 decembrie. Dacă sunt angajați deja într-o legătură în doi, pot trece peste rețineri, dând glas unei nemulțumiri ce-i macină de ceva timp. În caz că sunt solo, iau cu asalt, dezbărați de timiditate, inima cuiva pe care-l iubesc în taină. 


Odată cu 24 decembrie, Venus în Capricorn întărește influențele marțiene, prin dăruirea unei aure speciale de magnetism Fecioarelor.


Horoscop Fecioară - Muncă și bani


Din iulie, ai capacitatea de a-ți examina cu obiectivitate întreprinderile financiare și profesionale, mai ales cele în asociere, și a extrage din acestea beneficii notabile. 


Totodată, începând cu 7 iulie și până pe 8 noiembrie, parcursul lui Uranus în a zecea ta casă te poate aduce în fața unei schimbări importante în carieră, care te poate îndruma spre un alt job ori o altă orientare profesională. Acest trend este susținut de tranzitul lui Pluton în Vărsător, inițiat pe 14 octombrie. 


Horoscop Leu 2025


Horoscop Fecioară 2025 Horoscop Fecioară 2025 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 06, 2024 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.