Horoscop Scorpion 2025

 Horoscopul Scorpionului din anul 2025 pune accentul pe visurile și credințele personale, potențiale călătorii, creativitate, dragoste, parteneriate și întreprinderi financiare. 


Horoscop Scorpion 2025 - Aspecte generale


Parcursul retrograd al lui Marte, început pe 6 ianuarie, în Rac, indică o mai mică focalizare spre materializarea speranțelor tale și învigorarea filosofiei personale. Poate fi o perioadă de meditare asupra acestora, în scopul transformării sau ajustării lor. De asemeni, planuri ale tale legate de un voiaj pot fi întârziate ori amânate. Din fericire, odată cu 24 februarie, Marte reajuns pe traiectorie directă ar trebui să te găsească mai limpezit în aceste privințe, impulsionându-te să îți atingi mai repede obiectivele și oferindu-ți noi șanse de a face incursiuni peste hotare. Nu trebuie să fie neglijată nici contribuția lui Jupiter care, între 9 iunie și 11 noiembrie, străbate direct a noua ta casă, dăruindu-ți noroc și inspirație pentru acțiuni fertile în tot ceea ce îți propui. 


Relațiile tale de parteneriat pot fi supuse unor șocuri, unor experiențe neprevăzute, ca efect al tranzitului direct al lui Uranus în Taur. Este posibil ca acest lucru să se petreacă din cauza acumulării unor probleme neglijate în astfel de conexiuni. Oricum, unele dintre ele par să fie destinate destrămării. Odată cu 8 noiembrie, turnura retrogradă preluată de Uranus îți îngăduie să ți le întărești  pe cele viabile, utile.      

                                                                                

Horoscop Scorpion 2025

Neptun direct, începând cu 30 martie, în a șasea ta casă, îți poate da o impresie greșită, fie în bine, fie în rău, despre starea ta de sănătate. Poți să-ți clarifici acest lucru printr-un consult medical amănunțit, chiar și înainte de 5 iulie, când aspectul retrograd al lui Neptun tinde să-ți înlăture această impresie. Saturn retrograd în același sector în același sector astrologic, între 13 iulie și 1 septembrie, te focalizează asupra unor noi metode de optimizare a tonusul tău fizic și psihic. 


Ești inspirat să-ți analizezi la rece viața familială, din cauza parcursului retrogard al lui Pluton în Vărsător. Se impune să-ți dezvălui plusurile și minusurile din relaționarea cu rudele, oamenii îndrăgiți, și să găsești căi de a le elimina pe cele din urmă. Dacă nu iei astfel de măsuri, odată cu 14 octombrie, Pluton în tranzit direct te va putea forța să te concentrezi asupra lor. 


Prezența ta pe arena socială pare să fie sclipitoare, impunătoare, grație tranzitului lui Marte în prima ta casă (22 septembrie - 4 noiembrie). Îți exprimi cu putere de convingere dorințele, năzuințele, și este posibil să găsești aliați de nădejde în împlinirea lor. 


În același timp, călătoria lui Marte în Capricorn, inițiată pe 15 decembrie, îți facilitează comunicarea cu oamenii din cercul tău social, permițându-și să-ți lărgești notabil sfera de influență.


Horoscop Scorpion 2025 - Dragoste și cuplu


Un erotism fierbinte tinde să reînsuflețească conexiunile amoroase deja închegate, sub impactul tranzitului lui Jupiter în a opta ta casă (4 februarie - 10 iunie). Nativii singuri trebuie, totuși, să se ferească să identifice patima cu un adevărat simțământ de iubire. 


Uranus, în aceeași regiune astrologică (7 iulie - 8 noiembrie), oferă și el prilejul unei revitalizari a dragostei, prin mijlocirea unei crescânde senzualități.


Romantismul din relațiile de cuplu nu are cum și nu trebuie să dispară vreodată. Cel puțin, asta sugerează Saturn retrograd în a cincea ta casă, din 1 septembrie. Ești încurajat să te reconectezi cu persoana iubită la un nivel cât mai profund!


Totodată, tranzitul direct preluat de Saturn, în Pești, odată cu 28 noiembrie, are capacitatea de a penaliza lipsa de responsabilitate sau de țeluri de cursa lungă din legăturile amoroase. 


Mișcarea retrogradă a lui Neptun în a V-a ta casă (20 octombrie - 10 decembrie) are darul de a da deoparte vălurile iluziilor din dragoste, insistând pe conexiuni autentice, durabile. 


Horoscop Scorpion - Muncă și bani


Banii îți intră cu ușurință în buzunare în decursul voiajului lui Jupiter în Gemeni (4 februarie - 9 iunie), îndeosebi prin intermediul unor asocieri din afaceri. 


Marte, instalat în a zecea ta casă, între 18 aprilie și 17 iunie, îți stârnește ambiția de a fi sub lumina reflectoarelor în plan profesional. Atâta vreme cât nu te implici în dispute minore dar aprige cu colegii și șefii, ai posibilitatea de a face însemnați pași înainte în carieră. 


Saturn, găzduit de Berbec (15 mai - 1 septembrie), are potențialul de a-ți ilumina o cale mai avantajoasă în actualul tău job sau o nouă orientare profesională. 


În răstimpul 4 noiembrie - 15 decembrie, pari să ai mari succese financiare ca efect al tranzitului lui Marte în a doua ta casă. Ai capacitatea să descoperi noi surse de venituri sau să le fructifici pe unele mai vechi, cărora nu le-ai acordat importanță. 


Horoscop Balanță 2025


Horoscop Scorpion 2025 Horoscop Scorpion 2025 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 13, 2024 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.