Horoscop chinezesc 2012 - Dragon

Desi anul 2012 poarta amprenta zodiei sale , Dragonul pare a se confrunta in aceasta perioada cu numeroase probleme si dificultati.Asa cum toate celelalte semne zodiacale se bizuiesc in acest an pe marea responsabilitate a Dragonului , la fel el nu se poate indeparta de prioritatile sale esentiale.Nativii acestei zodii sunt inclinati sa isi ia pe umeri cat mai multe sarcini si responsabilitati , supraestimandu-si puterile si riscand sa nu-si duca pana la capat ambitioasele planuri si aspiratii.

Horoscopul dragostei Dragonului in 2012

In 2012 , Dragonii casatoriti par a se focaliza pe imbunatari aduse caminului si mediului lor familial.Ei vor fi mereu satisfacuti sa aduca in casa lucrurile strict necesare , dar si a darui dovezi mai putin materiale ale iubirii lor .
In primavara , relatia cu partenerul de cuplu poate deveni tensionata din cauza orientarii covarsitoare spre sfera sociala si profesionala.Cu toate aceastea , cel de-al doilea trimestru al anului este favorabil inseninarii atmosferei , prin mijlocirea unei autentice impartasiri afective alaturi de persoana iubita .In 2012 , Dragonii singuri au numeroase oportunitati , de-a lungul intregului an , de a-si intalni sufletul pereche , a dezvolta si a intari cu succes o relatie de dragoste extrem de promitatoare.

Horoscopul carierei si banilor Dragonului in 2012

Dragonul are parte de impliniri sub cateva aspecte , pavandu-si totusi cu greu drumul catre succes.Nativii acestei zodii vor fi intotdeuna in mijlocul actiunii , in prima linie a activitatii profesionale , mai ales in domenii artistice sau necesitand creativitate.Din punct de vedere comunicational , Dragonul va fi capabil sa initieze multe contacte , sa isi faca noi prieteni si sa puna la punct proaspete parteneriate , dar natura lui extrovertita poate atrage in jurul sau oameni ipocriti , lipsiti de valoare , strabatuti de gandul de a profita de pe urma persoanelor prea increzatoare.
Multele dar nu foarte mari dificultati care il asteapta in 2012 pot fi considerate ca niste necesare mijloace de a-si cali fiinta si a-si dezvolta abilitatile .Cu pasiunea lui pentru costumele de carnaval , Dragonul nu trebuie sa se lase acaparat de aspecte profesionale colaterale , ci sa se concentreze asupra lucrurilor de esenta , asupra obiectivelor principale si a planificarii acestora. Intelepciunea care il caracterizeaza il va putea feri , uneori, de aroganta , agresivitate si ambitii excesive , in timp ce onestitatea si capacitatea de a comunica il vor putea ajuta sa isi gaseasca prieteni si aliati de nadejde.
La inceputul lui 2012 , Dragonul va fi plin de vigoare , avand la dispozitie un potential energetic aproape inepuizabil , ce ii va inlesni sa se implice activ in munca si sa faca fata unei mare aflux de responsabilitati.El trebuie sa tina cont, totusi, de faptul ca , in cele din urma , poate fi coplesit de o deloc neglijabila oboseala nervoasa , avand capacitatea de a-i afecta forta si resursele interioare.Ar fi de recomandat, asadar , sa se menajeze cat de cat si sa nu isi creeze noi probleme , legate de sanatate.
Primavara este anotimpul preferat al Dragonului .In aceasta perioada, el poate lua decizii importante , modificand chiar si parcursul general a vietii sale .Pornirea agresiva a Dragonului , maniera sa dictatoriala si aroganta sa iesita din comun sunt de natura a da nastere unor conflicte ori dispute cu colaboratorii ori superiorii.
In vara , Dragonul are sansa de a primi o suma de bani sau alte avantaje datorate activitatii desfasurate pana cum in acest an.Daca este angajat , el va cauta sa se inalte pe scara ierarhica , iar daca este om de afaceri , va da frau liber mai multor initiative , in special individuale.
Toamna lui 2012 aduce calm si relaxare in viata Dragonului.Daca nativii acestei zodii merg pe drumul cel bun , in acest anotimp se pot bucura de o vacanta sau niste beneficii financiare neasteptate.
In timpul iernii, Dragonul trebuie sa isi revada , cu sinceritate si obiectivitate, erorile facute in sfera profesionala si modul de a comunica , astfel incat sa nu se mai loveasca de piedici asemanatoare in anul 2013.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2012 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2011

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop Diana 2012 - Toate zodiile

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop chinezesc 2012 - Anul Dragonului de apa
Horoscop chinezesc 2012 - Dragon Horoscop chinezesc 2012 - Dragon Reviewed by Diana Popescu on decembrie 14, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Simbolul dragonului mi se pare unul foarte special, sper sa imi si poarte noroc in anul ce vine!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.