Horoscop Fecioara ianuarie 2012

In luna ianuarie 2012, horoscopul Fecioarei pare a fi strabatut de aspecte favorabile fata de sanatate si cariera, dar si de o reevaluare atenta a vietii profesionale, sociale si personale.

In ziua de 1 ianuarie , cuadratul lui Mercur cu Marte iti daruieste o rara agilitate a mintii , dar si o dispozitie iritabila, sau te aduce in preajma unor oameni incarcati cu o atitudine agresiva ori foarte critica.Poate ca traiesti sub presiunea unui mare stres , asa aca esti mereu pe punctul de a-ti sari tandara si a da replici acide celor ce intra nepoftiti in viata ta.Cu atat mai mult , trebuie sa te supraveghezi si sa evitii deciziile pripite.Este o perioasa nepotrivita pentru intalniri sau inceperea unor proiecte.

Din fericire, de pe 8 ianuarie, Mercur paseste in Capricorn si a cincea casa a Fecioarei (casa dragostei si creativitatii) , starnindu-ti inspiratia si inzestrandu-te cu darul de a-ti unge cuvintele cu mierea persuasiunii.Conversatia si simtul umorului te ajuta sa ii atragi pe oameni catre tine , mai ales pe cei capabili a te delecta in jocurile placerii si dragostei.

Luna plina, ivita pe 9 ianuarie in Rac si a noua casa a Fecioarei (casa filozofiei si explorarii) , te indeparteaza putin de deliciile vietii , facandu-te sa constientizezi ca rolul pe care il joci in viata persoanelor apropiate este un element important al fericirii tale. O multime de oameni par a se aduna, dintr-o data , in jurul tau , sustinandu-te si incurajandu-te .Este posibil sa fii chemat in ajutor de un prieten aflat la necaz.

Relatia cu un partener, fie el de cuplu sau afaceri , capata intaietate fata de activitatile de grup din 14 ianuarie, sub impactul tranzitului planetei Venus in teritoriile Pestilor.Pari a gusta mai din plin viata atunci cand reusesti sa aduci buna intelegere si armonia in legaturile cu cei dragi tie.

Din 20 ianuarie, Soarele isi trimite razele peste regiunea Varsatorului , deschizand un ciclu al existentei marcat de satisfactia fata de munca si starea de sanatate.Intr-o astfel de vreme , ai tendinta de a separa graul de neghina evenimentelor prin care ai trecut in ultimele luni.Este o perioada potrivita pentru perfectionarea abilitatilor , organizare, intretinerea sanatatii , aducerea unor imbunatatiri in rutina cotidiana si eliberarea de aspectele neproductive ale vietii tale.

Pe 23 ianuarie, trigonul dintre Mercur si Marte iti stimuleaza vitalitatea si pofta de a-ti pune in valoare talentele.Marea energie mentala care te insufleteste te ajuta sa iti transformi cu usurinta proiectele in realitate.Cuvintele ti se remarca prin inspiratie si inventivitate, iar impulsurile spontane care te strabat tind mai curand sa te sprijine decat sa iti creeze probleme.

Luna noua, de pe aceeasi data de 23 ianuarie , pare a te spijini sa depasesti niste momente grele , orientandu-te spre o analiza serioasa a minusurilor si plusurilor tale.

Incepand cu 27 ianuarie, Mercur tranziteaza sectorul Varsatorului si ale celei de-a sasea casa a Fecioarei , intensificand tendintele sugerate de Luna. Se inaugureaza astfel o perioada prielnica sortarii detaliilor din existenta zilnica.Poti fi inclinat sa iti faci liste amanuntite cu tot ce ai de intreprins , sa te apleci cu atentie asupra detaliilor din viata personala si cea profesionala.Sanatatea continua sa te preocipe, asa ca este posibil sa iti programezi cateva noi controale medicale ori sa te gandesti la noi metode de optimizare a tonusului tau fizic si psihic.


Horoscopul dragostei Fecioarei in ianuarie 2012


Din 8 ianuarie, ca efect al tranzitului lui Mercur in a opta casa a Fecioarei (casa transformarii si sexualitatii) , nevoia de stimuli intelectuali te poate purta catre o relatie de iubire cu un partener nu atat plin de farmec exterior, cat capabil sa iti sustina si stimuleze jocul de artificii al ideilor si opiniilor .

Vizita lui Venus in cea de-a saptea casa a Fecioarei (casa parteneriatelor si relatiilor interumane) face posibila, odata cu 14 ianuarie, aparitia unei atentii speciale pentru sau din partea unei persoane iubite.Pentru ca fericirea sa continue sa planeze deasupra relatiei de dragoste , esti in stare sa faci nenumarate compromisuri , negocieri si sacrificii.Fecioarele singure isi doresc mai mult decat oricand sa intalneasca sufletul pereche sau marea dragoste a vietii lor.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in ianuarie 2012


Calatoria Soarelui in a sasea casa a Fecioarei te determina , din 20 ianuarie, sa iti masori respectul fata de tine insuti in functie de realizarile din sfera profesionala.Detaliile devin , in acest interval , mult mai importante.Este timpul sa iti faci ordine in viata de la servciu , focalizandu-te pe lucrurile marunte ce alcatuiesc intregul.Imboldit de nazuinta de a te face remarcat , ai tendinta de a te stradui din greu, astfel incat sa te poti apropia cat mai mult de perfectiune si de o mai mare eficienta.

Ca efect al tranzitului initiat de Mercur, pe 27 ianuarie, in a sasea ta casa , este de asteptat sa fii prins in valtoarea unor intense activitati si dialoguri la serviciu.Ai tendinta de a te preocupa mai mult de organizarea mediului de lucru , iar responsabilitatile din aceasta perioada par a cere atentie la detalii si o mare capacitate de rezistenta la efort prelungit.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop fecioara 2012

Horoscop Fecioara decembrie 2011
Horoscop Fecioara ianuarie 2012 Horoscop Fecioara ianuarie 2012 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 29, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.