Horoscop Taur ianuarie 2012

In luna ianuarie 2012 , horoscopul Taurului marturiseste despre o fericita regasire a sinelui in ceilalti oameni , o fertila implicare in viata profesionala , dar si despre tendinta , uneori paguboasa, de inaltare a gandului spre marete idealuri si ambitii.

Din 8 ianuarie, atunci cand Mercur patrunde in Capricorn si a noua casa a Taurului (casa filozofiei si explorarii) , se poate intampla sa iti pierzi dintr-o data interesul pentru amanuntele anodine ale vietii de zi cu zi , mintea zburandu-ti spre inalte nazuinte si viziuni.Esti inclinat sa privesti totul dintr-o larga perspectiva si poti fi tentat sa inveti sau sa citesti ceva nou, capabil sa iti sustina si inspire gandurile inaripate.Daca ai de facut vreun lucru necesitand concentrare si atentie la detalii, ar fi mai bine sa il amani pentru mai tarziu.Nu ti-ar strica o scurta vacanta.In special, una la munte, ti s-ar potrivi ca o manusa.

De fapt, trigonul lui Mercur cu Jupiter , din aceeasi data de 8 ianuarie , nu face decat sa iti favorizeze scurtele calatorii, dar si orice fel de aspect asociat cu comunicarea.Este vremea potrivita pentru acei Tauri ce au de gand sa ceara ce li se cuvine (in plan social ori profesional) , sa depuna o cerere , o aplicatie sau un C.V.

Luna plina , aparuta pe 9 ianuarie in Rac si a treia casa a Taurului (casa banilor si resurselor) nu iti mai permite sa visezi cu ochii deschisi .Realitatea cotidiana se agata cu insistenta de tine , inlocuindu-ti ochelarii roz prin care privesti lumea cu niste ochelari de cal.Daca tot esti inhamat la caruta unor urgente treburi si responsabilitati , fa in asa fel incat sa ajungi cat mai repede la destinatie , astfel incat sa poti fi disponibil cat mai curand atractivelor promisiuni ale vietii personale.

Pe 14 ianuarie , Venus isi face intrarea in Pesti , invaluindu-ti prieteniile si conexiunile cu persoane apropiate intr-o aura de farmec si sontaneitate.Nu te mai simti ispitit de afirmarea cu orice pret a personalitatii tale , ci de o integrare armonioasa si fericita in mijlocul oamenilor.

Sextilul dintre Venus si Jupiter , de pe aceeasi data de 14 ianuarie , iti accentueza atitudinea pozitiva de interrelationare cu cei din jur.Consideratia pentru ceilalti se impleteste cu bucuria de a te intalni si discuta cu amicii si cunostiintele.Esti mult mai deschis si mai increzator in bunatatea si sinceritatea celor care te inconjoara.

Trigonul Soarelui cu Jupiter , din 21 ianuarie, iti reinvigoreaza tendinta mercuriana, de a te desprinde de cenusiul cotidianului.Iti doresti mai mult decat iti ofera acum existenta , poate chiar prea mult ! In acest context , poti fi inclinat sa iti supraestimezi fortele si sa iti exgerezi talentele si abilitatile in relatiile cu persoanele din preajma ta.Incearca sa nu confunzi realitatea cu imaginatia ta clocotitoare , si evita sa faci orice fel de promisiune lipsita de acoperire.

Inspiratia si efervescenta creativa iti sunt buni tovarasi incepand cu 23 ianuarie, ziua in care Marte devine retrograd in Fecioara si a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii).In acest interval , ai posibilitatea de a sesiza cu rapiditate oportunitatile ce iti ies in cale , si a te lansa in mai multe activitati deodata.Nu ai cum reusi sa le duci pe toate pana la capat ; unele se vor dovedi a fi reusite, iar altele vor putea fi valorificate ceva mai tarziu.Mentine-ti atitudinea pozitiva si concentrarea interioara , si vei reusi sa obtii rezultate acolo unde multi nu au nici o sansa.

Pe 23 ianuarie, Luna noua din Varsator iti inspira nazuinta de a te mobiliza intr-o sporita masura asupra telurilor ambitioase avand darul de a te inalta intr-o noua pozitie sociala.Este cazul sa te focalizezi pe acele elemente ale personalitatii ce se reflecta in societate si in viata profesionala.

Cuadratul lui Mercur cu Jupiter din 28 ianuarie iti imprima , din nou, tendinta de a exagera in tot ceea ce faci si a-ti da frau liber orgoliului.Ideile sau planurile sugerate de acest aspect astral pot fi prea grandioase , greu de pus in practica sau chiar imposibile.


Horoscopul dragostei Taurului in ianuarie 2012


Odata cu 14 ianuarie, prezenta planetei Venus in cea de-a unsprezecea casa a Taurului (casa prieteniei si sperantelor) te imboldeste sa te redescoperi mai curand intr-o colectivitate decat intr-o relatie exclusivista de iubire.Orice legatura inceputa in aceasta perioada cu o persoana de sex opus pare a fi caracterizata mai curand de o stransa camaraderie decat de o implicare pasionala ori profund afectiva.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in ianuarie 2012


Sextilul lui Venus cu Jupiter din 14 ianuarie iti daruieste o vreme favorabila initiativelor financiare , atata vreme cat acestea nu sunt supraestimate sau lipsite de obiectivitate .

Din 20 ianuarie, pentru circa o luna, Soarele ilumineaza sectorul Varsatorului si a zecea casa a Taurului , zona carierei si reputatiei tale.Mai mult decat in orice alta perioada a anului , pari a simti nevoia de a te focaliza asupra locului tau in lume si a competentei profesionale.Iti doresti sa fii remarcat, asa ca esti traversat de un simt extrem de practic , aspirand sa vezi rezultate cat mai tangibile ale eforturilor tale.Recunoasterea si unele avantaje deloc neglijabile sunt pe cale sa iti incununeze straduintele, dar va fi nevoie sa faci fata mai multor sarcini.

O perioada prielnica dezvoltarii unor proaspete planuri de afaceri se intrezareste odata cu 23 ianuarie, gratie Lunii noi din a zecea casa a Taurului. Este o etapa a anului cand vei fi foarte ocupat cu responsabilitatile tinand de cariera si viata publica.

Incepand cu 27 ianuarie, tranzitul initiat de Mercur in Varsator si a X-a ta casa iti intensifica ambitiile legate de afaceri ori profesiune.Tocmai de aceea , esti mult mai atent la felul cum comunici, cu atat mai mult cu cat poti observa ca ideile tale incep sa razbata in randul unor persoane influente.Opiniile tale sunt luate cu adevarat in seama de catre colegi si superiori , asa ca trebuie sa iti alungi din minte orice impresie negativa asociata cu modul cum te apreciaza ceilalti.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2012 - Toate zodiile

Copyright ©  diane.ro. 2011

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Taur 2012

Horoscop Taur decembrie 2011
Horoscop Taur ianuarie 2012 Horoscop Taur ianuarie 2012 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 19, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.