Horoscop chinezesc 2012 - Maimuta

Horoscopul 2012 al Maimutei anunta un an plin de impliniri, de-a lungul caruia ritmurile trepidante ale existentei exterioare se vor armoniza cu cele interioare, intr-un dans triumfator, nestingherit de nici un major obstacol. Maimuta se va folosi de orice problema ivita in calea sa, preschimband-o intr-un avantaj, mai ales in cadrul grupurilor ori colectivitatilor. Ea este optimista, niciodata descurajata si, spre deosebire de celelalte zodii chinezesti, accepta cu seninatate infrangerile, fara a renunta sa lupte pentru idealurile ei.

Horoscopul dragostei Maimutei in 2012

La inceputul anului 2012, Maimuta va fi ocupata pana peste cap, fiind cat pe ce sa dea uitarii romantismul dragostei. Cu toate acestea, ea se va stradui sa pastreze armonia din relatia de cuplu, incercand sa isi implice partenerul in preocuparile sale zilnice. In acest fel, ca efect al interactiunii pe mai multe nivele, cei doi isi vor putea aprofunda atasamentul reciproc.
Daca Maimuta nu da nastere nici unui conflict, prima jumatate a anului Dragonului Negru de Apa va fi caracterizata de seninatate si impartasire erotica.
Primavara este perioada perfecta pentru a gasi fericirea in stabilitate, gratie unei cereri in casatorie sau a schitarii unor promitatoare planuri de viitor pentru cuplu.
Cea de-a doua jumatate a anului 2012 pare a prilejui unele neintelegeri si tensiuni in relatia de iubire, provocate mai ales de reprosurile aduse Maimutei de catre partenerul de cuplu in ceea ce priveste o prea mare implicare sociala ori profesionala, in detrimentul familiei sau a intimitatii in dragoste. Maimutele singure au sansa de a intalni sufletul pereche in preajma Anului Nou.

Horoscop carierei si banilor Maimutei in 2012

Anul 2012 este oportun invatarii, asa ca Maimuta se poate instrui mai profund intr-o anumita specialitate sau poate incepe un curs de calificare intr-o noua profesie. Nativii acestei zodii trebuie sa invete mereu cate ceva nou. Interesul pentru un lucru necunoscut sau neobisnuit poate sa ii conduca dincolo de cele mai ambitioase nazuinte. Impulsivitatea ori nevoia de a se apuca de mai multe lucruri deodata ii poate juca feste Maimutei, facand-o sa treaca cu vederea chestiuni importante sau sa greseasca copilareste.
Maimuta are tendinta de a nu se apuca de nimic ce nu ii poate sluji interesul personal dar, in 2012, este necesar sa acorde o mai mare atentie colegilor ori colaboratorilor.Ajutorarea celor aflati in impas nu numai ca ii va inmuia inima mandra, ci o va si sprijini intr-o mai eficienta comunicare cu ceilalti. Daca reuseste, in acest fel, sa isi inmulteasca contactele si sa fie apreciata de catre cei din jur, Maimuta poate avea mai multe impliniri, intrand pe un traseu al vietii mai prosper decat celelalte semne zodiacale. Prudenta ce caracterizeaza Maimuta nu o va face sa paraseasca o creanga pana cand nu gaseste o alta , si mai solida. Situatia materiala nu va fi expusa nici unui risc, intrucat intelepciunea si clarviziunea nu ii permit sa se aventureze in initiative de genul "totul sau nimic".
La inceputul lui 2012, Maimuta isi poate intari pozitia in zona profesionala prin corectarea erorilor si problemelor trecute. In primele luni ale anului Dragonului Negru de Apa, ar putea sa i se ofere un post mai inalt pe scara ierarhica sau o marire de salariu, in caz contrar fiind gata sa isi caute o noua slujba.
In primavara lui 2012, nativii acestei zodii trebuie sa acorde o atentie sporita mediului social si profesional ce ii inconjoara si sa evite crearea unor conflicte ori tensiuni. Nu este de dorit ca lucrurile sa fie fortate, fiind nevoie mai curand de rabdare si persistenta in ducerea pana la capat a unor sarcini plictisitoare sau de rutina.Este o vreme plina de invataminte, care poate insemna mult pentru viitorul Maimutei.
In vara, Maimuta va avea oportunitatea de a stabili noi parteneriate si a incheia niste contracte importante. Se intrezareste o perioada foarte aglomerata de responsabilitati si sarcini, pe parcursul careia nativii din aceasta zodie au posibilitatea de a-si demonstra pe deplin abilitatile.
Odata cu toamna si la inceputul iernii, Maimuta se poate angaja in noi proiecte.Nu este deloc un interval potrivit odihnei si relaxarii. Mari si indraznete aspiratii sunt pe cale de a fi materializate, asa ca Maimuta trebuie sa se focalizeze pe sfera profesionala, fara a se lasa distrasa in nici un fel de la telurile sale.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2012 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop Diana 2012 - Toate zodiile

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop chinezesc 2012 - Anul Dragonului de apa
Horoscop chinezesc 2012 - Maimuta Horoscop chinezesc 2012 - Maimuta Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 07, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.