Horoscop Gemeni februarie 2012

In luna februarie 2012, horoscopul Gemenilor este caracterizat de o implicare febrila in sfera sociala si profesionala, o lupta acerba pentru afirmare si recunoastere ce nu prilejuieste mari impliniri, dar poate pune bazele unei evolutii statornice si promitatoare.

Din 3 februarie, tranzitul lui Neptun in Pesti, avand o durata de circa 13 ani, are potentialul de a-ti incurca cararile vietii si a te pune in fata unei dileme fata de parcursul tau existential de pana acum. Poti trece, asadar, printr-o perioada stresanta, de tulburare interioara si deruta, pana cand reusesti sa te adaptezi acestei influente.

Saturn, ajuns in aspect retrograd in Balanta si a cincea casa a Gemenilor (casa creativitatii si dragostei) tinde, din 7 februarie, sa iti puna sub semnul intrebarii atitudinea poate prea sobra fata de viata. O carenta asociata cu simtul umorului are uneori capacitatea de a te aduce in situatii jenante ori a-i indeparta de tine pe oamenii apropiati. Tocmai de aceea, ar trebui sa te straduiesti a evada din cochilia conformismului si timiditatii, dandu-ti frau liber creativitatii si bucuriei nemijlocite de a trai.

Luna plina, rasarita in 7 februarie pe cerurile Leului si ale celei de-a treia case a Gemenilor iti infraneaza totusi, o scurta vreme, eliberarea benefica a spontaneitatii. Responsabilitatile cotidiene se fac simtite din plin, solicitandu-te atat in plan social, cat si profesional. Apar, dintr-o data, tot felul de sarcini urgente, oamenii dau navala peste tine fara a-ti lasa o clipa de liniste, telefoanele zbarnaie fara incetare si se ivesc o multime de comisioane sau servicii pe care trebuie sa le faci altora. Achita-te cat mai repede de tot cea ce ai de facut, astfel incat sa te poti reintoarce cat mai curand la pasiunile si placerile vietii personale.

Pe 21 februarie, Luna noua din Pesti te sensibilizeaza fata de pozitia ta insocietate si te indeamna la o evolutie stabila catre aspiratiile dragi inimii tale. Este vremea sa te concentrezi asupra acelor dimensiuni ale personalitatii tale care se reflecta in lumea din afara.


Horoscopul dragostei Gemenilor in februarie 2012


In aceasta luna, viata amoroasa nu trece prin mari ori impresionante transformari. Preocuparea pentru cariera si afirmare sociala pare a-ti lasa putina vreme pentru relatia de cuplu. Ai grija sa nu iti neglijezi persoana iubita sau sa nu te indepartezi iremediabil de ea.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in februarie 2012


Indelungata calatorie a planetei Neptun in a zecea casa a Gemenilor (casa carierei si dezvoltarii exterioare) te poate aduce, din 3 februarie, in mijlocul unor conjuncturi sau coincidente neobisnuite, ori a unei atmosfere de taina si mister, legate de zona ta profesionala. Unii Gemeni par a fi vazuti nu asa cum sunt ei cu adevarat, ci mai curand, asa cum le-ar place celor din preajma lor.

O serie de probleme sau framantari asociate cu cariera, unele putand da nastere unor confruntari cu superiorii, tind sa isi faca aparitia din 13 februarie, ca urmare a patrunderii lui Mercur in Pesti si a zecea ta casa. Desi nativii din Gemeni par a privi realitatea dintr-un punct de vedere foarte practic, energia furnizata de Mercur le poate indrepta gandurile catre o schimbare in cariera, dar, adeseori, aceasta energie nu este suficienta pentru materializarea doritei transformari. Asadar, nu este deloc exclus sa fii strabatut de senzatia ca nu iti sunt recunoscute meritele sau ca ti se pun piedici in calea spre telurile tale.

Soarele ajunge, odata cu 19 februarie, in Pesti si a zecea casa a Gemenilor, focalizandu-ti, intr-o si mai mare masura, atentia asupra catre sfera profesionala. Se marcheaza, in acest fel, o perioada de-a lungul careia te poti stradui sa te asiguri ca primesti ce ti se cuvine indiferent daca este vorba despre bani, pozitie ierarhica sau certificarea competentelor tale.
Gratie constientizarii pe care ai capatat-o in vreme ce Soarele era in a noua ta casa, pari a fi pe punctul de a ajusta cateva aspecte asociate cu cariera. Daca nu reusesti, insa, sa faci lucrul acesta, esti gata sa recurgi la masuri extreme, cum ar fi cautarea unui alt loc de munca, capabil a-ti satisface aspiratiile materiale si profesionale.In acest interval, nativii din Gemeni sunt inclinati sa puna fundatiile unui viitor extrem de ambitios.

Luna noua, ivita pe 21 februarie, in a zecea casa a Gemenilor anunta o perioada oportuna dezvoltarii de noi afaceri si inaintarii ferme spre obiectivele tale din cariera. Se intrevede un ciclu in care serviciul devine o prioritate, iar responsabilitatile profesionale sunt in masura sa iti acapareze aproape tot timpul.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : februarie 2012 - Toate zodiile


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Berbec- Gemeni : Compatibilitate in dragoste

Horoscop Gemeni ianuarie 2012
Horoscop Gemeni februarie 2012 Horoscop Gemeni februarie 2012 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 21, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. trist am citit zodia gemenilor parca le merge numai rau pentru ei nici -o speranta., este diabolic sa crezi in horoscop

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.