Cadouri de Sfantul Valentin pentru ea | Cadouri in functie de zodie

De ziua Sfantului Valentin, poti sa ii oferi femeii iubite ori ravnite un cadou plin de semnificatie, asociat cu zodia in care s-a nascut. Chiar daca nu crezi in astrologie, iubita ta tinde aproape sigur sa se increada in puterea astrelor. Pe de alta parte, ia-ti gandul de la un cadou practic ori util ! Ziua indragostitilor pune pe jar sensibilitatea fetelor si le inalta in cerurile suave ale sperantelor si sentimentelor impartasite. Intrebarea fundamentala care bantuie necontenit de St. Valentine's Day mintea unei femei sau a unei fete este "Cat de mult ma iubeste ?" Chiar daca nu iti plac filmele ori romanele de dragoste, este esential sa te mobilizezi si sa iti surprinzi iubita cu un cadou invaluit intr-o aura de romatism.


Cadouri de Sf. Valentin pentru femeia / fata Berbec

Diamantele sunt, incontestabil, prietenele cele mai bune ale unei fete. Daca femeia pe care vrei sa o cuceresti sau recuceresti este nascuta in aprilie, poti castiga niste puncte in plus daruindu-i un diamant, intrucat acesta este piatra norocoasa a nativilor din luna lui Prier. Sufletul impulsiv al femeii Berbec adora flacarile si stralucirile inchegate in pietrele pretioase. De fapt, si mai mult cred ca i-ar place un inelus (de logodna ?) condimentat nu neaparat cu un diamant , ci si cu o alta piatra pretioasa sau semipretioasa (depinde de bugetul si dragostea ta !). Daca nu iti permiti totusi asa ceva, o bratara pe care sunt gravate numele voastre in mijlocul unei inimoare o va face in mod sigur sa fie strabatuta de fiorii iubirii din crestet si pana in talpi !

Cadouri de Sf. Valentin pentru femeia / fata Taur

Femeia Taur are, de obicei, o multime pe cap din cauza straduintei ei neincetate de la munca sau de la scoala, ori, pur si simplu, datorita dorintei ei de a se afirma. Ofera-i o surpriza frumoasa, care sa ii usureze poverile pe care si le impune, precum o cina romantica sau o mica excursie a carei destinatie nu i-o vei dezvalui decat in ultima clipa. O poti impresiona ducand-o intr-un loc in care visa de mult sa ajunga. Nu ii va veni sa creada ca ai retinut dorinta pe care ti-a marturisit-o odata, asa, intr-o doara...

Cadouri de Sf. Valentin pentru femeia / fata Gemeni

O calatorie cat de scurta intr-un alt oras sau intr-o zona cu care nu este familiarizata pare a fi mai mult decat potrivita pentru o femeie nascuta in zodia Gemenilor, intrucat ea adora sa viziteze noi si, poate, misterioase locuri. Daca nu este posibil asa ceva, o scrisoare sau un poem purtand amprenta de neconfundat a personalitatii si sentimentelor tale ii poate inmuia inima fara nici o indoiala. Oricat de neinspirate ti s-ar putea pare randurile scrise de tine, ele pot avea o valoare inestimabila pentru iubita ta, atat timp cat vin, cu sinceritate, direct din mintea si inima ta. Daca esti deja casatorit, promisiunea ca vei spala vasele ori te vei ocupa de curatenia casei timp de o saptamana va face cu siguranta impresie.

Cadouri de Sf. Valentin pentru femeia / fata Rac

Femeia Rac, o autentica copila a Lunii, isi doreste sa iti demonstrezi dragostea pentru ea in cel mai sentimental mod posibil. Poti incepe prin a-i trimite ori darui o felicitare de Sfantul Valentin care, chiar daca ti se pare simpla ori copilareasca, o va misca profund. Nu uita sa ii scrii pe felicitare cateva randuri despre cat de deosebita si frumoasa o descoperi in fiecare zi, si invit-o la un restaurant pe care stii ca il prefera. Nu ai cum da gres daca ii daruiesi niste perle asortate cu trandafiri, dar, pana la urma, poate aprecia si o ciocolata de cea mai inalta calitate (in cazul cand nu tine dieta).

Cadouri de Sf. Valentin pentru femeia / fata Leu

Pentru femeia Leu este esential ca atentia sau cadoul de Sfantul Valentin sa aiba o semnificatie speciala. Chiar daca este vorba despre un simplu buchet, trebuie sa ai grija ca acesta sa cuprinda florile ei favorite. O prajitura sau chiar un tort delicios, dar pe care sa fie scris "Te iubesc" si, eventual, numele ei, ar fi ceva nemaipomenit. Leoaicele adora aurul si pietrele pretioase, dar daca astfel de bijuterii nu reflecta stilul lor, prefera mai curand un CD cu muzica lor favorita.

Cadouri de Sf. Valentin pentru femeia / fata Fecioara

Pamanteana femeie din zodia Fecioarei tanjeste dupa dovezi cat mai clare ale atasamentului sau afectiunii tale. Un simplu si nu neaparat costisitor inel poate fi un dar minunat pentru ea. De fapt, ar fi si mai multumita daca ati merge impreuna intr-un magazin si ai cumpara cate un inel pentru fiecare dintre voi. Pregateste un cuibusor al dragostei si petrece cateva ore de delicii alaturi de ea. Fata Fecioara este mai mult decat incantata atunci cand ajungeti pe culmea unui munte si iti strigi catre lume, cat de tare poti, dragoste pentru ea, sau incrustezi numele voastre in trunchiul unui copac (nu intr-un parc !).

Cadouri de Sf. Valentin pentru femeia / fata Balanta

Femeia Balanta pastreaza cu grija toate scrisorile sau biletele de dragoste primite de la iubitul ei, si le reciteste din cand in cand pentru a savura din nou promisiunile si dovezile de iubire inscrise pe hartie. Asadar, o felicitare de Sfantul Valentin originala, in care ti-ai revarsat, in cuvintele tale, sentimentele care te strabat ar fi mai mult decat potrivita. Daca iti doresti sa o aduci in culmea extazului, surprinde-o cu o cina la lumina tandra a lumanarilor. Sunt binevenite florile, dar si un articol sexy de lenjerie.

Cadouri de Sf. Valentin pentru femeia / fata Scorpion

In ciuda misterioasei aure de erotism care o inconjoara, femeia Scorpion este, de obicei, cu picioarele pe pamant. Pentru ea, o plimbare tacuta, dar incarcata de semnificatii, intr-un colt fermecator din natura poate reprezenta mult mai mult decat un buchet de flori ori o felicitare de Sfantul Valentin. Latura ei senzuala iti cere o dedicare totala, asa ca, pentru a-ti demonstra dragostea, nu ar fi rau deloc sa o duci intr-un loc ascuns si romantic, fara a o neglija sau scapa din ochi nici macar o secunda.

Cadouri de Sf. Valentin pentru femeia / fata Sagetator

Femeia Sagetator apreciaza un cadou nu atat foarte scump, cat unul pentru care ti-a trebuit timp si eforturi pentru a-l obtine. Asadar, as putea sa iti sugerez sa ii pregatesti ( cu manutele tale) o cina deosebita, asezonata cu vin rosu, lumanari si o felicitare in care sa iti marturisesti dragostea. Desigur, ar putea si varianta de a merge undeva in mijlocul naturi, la un picnic (cam dificil in aceasta perioada a anului) , sau de a o invita sa luati masa intr-un loc special, plin de exotism.

Cadouri de Sf. Valentin pentru femeia / fata Capricorn

Femeii Capricorn ii plac barbatii senzuali. In acest caz, daca ai priceperea si rabdarea de a-i oferi un masaj timp de vreo doua ore, ai putea sa o aduci in al noualea cer. Daca iesiti impreuna in oras, fii mereu in preajma ei, managaie-i fata, parul, sau tine-o de mana. Cadourile ceva mai lumesti sunt si ele pe placul ei. O invitatie la o piesa de teatru sau un concert cred ca ar putea sa o incante.

Cadouri de Sf. Valentin pentru femeia / fata Varsator

Oarecum romantica, femeia Varvsator are o fire ceva mai speciala. I-ar place, de exemplu, un cadou constand dintr-o carte neobisnuita sau un CD cu un gen de muzica pe care nu l-a mai auzit pana acum. Daca ii oferi o felicitare de Sfantul Valentin, nu trebuie sa cauti neaparat una costisitoare, ci , mai curand, una simpla pe care sa asterni niste cuvinte sincere, venite direct din inima ta. Daca tii neaparat sa ii demonstrezi cat de mult o iubesti, du-o in Hawai. Sau macar pana la Predeal !

Cadouri de Sf. Valentin pentru femeia / fata Pesti

Acest tip de femeie isi doreste sa stie, cat mai in amanuntime, ce inseamna ea pentru tine, astfel incat, chiar daca trebuie sa faci ceva eforturi pentru asta, este esential sa ii scrii o felicitare de Sfantul Valentin ceva mai lunga, in care sa iti descrii pe larg sentimentele. Pe langa asta, daca vrei sa o auzi torcand ca o pisica, nu mai trebuie decat sa o duci intr-un loc deosebit, unde nu au acces muritorii de rand, intr-o excursie inedita sau intr-un club exclusivist. Femeia Pesti este foarte romantica, asa ca nu uita sa ii iei un impresionant buchet cu florile ei preferate.


Copyright © diane.ro. 2012


Simbolurile zilei Sfantului Valentin - Semnificatii si traditii

Cadoul in citate, aforisme, maxime

Obiceiuri de Sfantul Valentin / Valentine's Day











Cadouri de Sfantul Valentin pentru ea | Cadouri in functie de zodie Cadouri de Sfantul Valentin pentru ea | Cadouri in functie de zodie Reviewed by Diana Popescu on februarie 06, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.