Privirea dragostei – Privirea femeii interesate de un barbat

Daca o femeie se uita in jos si apoi isi misca ochii de-a lungul podelei, inseamna aproape sigur ca este interesata sau atrasa de un barbat. Atunci cand , insa, se uita vreme de-o clipa in ochii unui barbat si, dupa aceea, deasupra capului lui, asta este un semn rau pentru partenerul ei. Secretele din mintea femeilor pot fi descifrate in privirea lor, afirma Ali Campbell, expert in relatii umane, in cartea sa “Mai mult decat sex”

Un nou studiu stiintific al doctorului Campbell a incercat sa descifreze cum si unde priveste o femeie la un barbat dupa primul contact al ochilor, aceste semne inconstiente putand releva daca respectivul Don Juan are vreo sansa de a cuceri inima si mintea ei. Ceea ce se intampla in primele 45 de secunde dupa o prima intalnire sugereaza cu claritate daca dragostea pluteste in aer sau Cupidon trebuie sa isi ia degraba talpasita.



Ali Campbell sustine in cartea sa ca barbatii pot fi aproape siguri ca de atractia unei femei in cazul cand aceasta priveste in jos si matura cu privirea podeaua. Acest tip de privire dovedeste ca o femeie isi verifica simtamintele interioare. Intr-un astfel de caz, ea este constienta ca ii place un barbat, dar vrea sa isi desluseasca in ce masura se intampla acest lucru.

Daca o femeie se uita in alta parte timp de 45 de secunde, si apoi se uita direct in ochii unui barbat,acesta este un semn sigur ca ea este interesata, pentru ca in acest fel se vadeste ca ea se gandeste extrem de serios daca respectivul este cu adevarat potrivit pentru ea. Multi barbati cred ca daca au un contact al ochilor cu o fata si dupa aceea ea se uita in alta parte, asta ar insemna ca nu este dispusa sa se implice intr-o relatie cu ei. De fapt, aceasta privire laturalnica apare atunci cand ne gandim la noi insine si cand ne estimam sentimentele.

Vestile rele pentru barbati sunt marturisite involuntar de alte feluri de privire feminine. Daca imediat dupa ce un barbat a intrat in contact vizual cu o femeie, aceasta se uita peste capul lui ori il fixeaza direct cu privirea, se intrevede un semn de respingere. Aceste doua reactii “agresive” semnifica ca respectivul barbat trebuie sa isi inceteze asediul sau sa isi indrepte atentia catre altcineva, pentru a se evita  astfel o situatie stanjenitoare.

Studiul lui Campbell a scos la iveala ca femeile apeleaza la aceste semnale atunci cand intalnesc pentru intaia oara un barbat.


Copyright © diane.ro. 2012



Ce dezvaluie privirea ta despre tine ? | Ochii ca fereastra a sufletului 

Cum stii ca o femeie te place ? | Semne ca o femeie este atrasa de tine 

Ochii in citate , maxime , aforisme
Privirea dragostei – Privirea femeii interesate de un barbat Privirea dragostei – Privirea femeii interesate de un barbat Reviewed by Diana Popescu on martie 16, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Cred ca depinde foarte mult de fiecare femeie in parte...ce caracter are, cat este de sensibila sau timida samd...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.