Horoscop Balanta iulie 2012

In luna iulie 2012, horoscopul Balantei prefigureaza o acerba lupta intre tentatia de a-ti croi drum in viata de unul singur, fara a mai tine cont de oamenii din jur, si nevoia de impartasire si comunicare cu prietenii si fiintele dragi.

Incepand cu 3 iulie, patrunderea planetei Marte in Balanta te inzestreaza cu o indrazneala de zile mari. Ai mai multa energie decat de obicei la dispozitie si esti dispus sa faci mai multe eforturi pentru a-ti urma telurile. Ai ocazia de a-i impresiona pe cei din jurul tau si, constient de acest lucru, vrei sa lasi o urma memorabila a trecerii tale prin lume.
Daca esti contrazis sau cineva ti se pune de-a curmeziul ambitiilor tale, pari a nu fi deloc jenat sa iti arati puterea combativa. Tocmai de aceea, ar fi indicat sa nu te lasi cu totul in voia egoului tau si sa nu calci in picioare oameni de care ai putea avea nevoie mai tarziu.

Chestiuni legate de casa si tot ceea ce este asociat cu aceasta devin prioritare in aceeasi zi de 3 iulie, sub influenta Lunii pline ivite in Capricorn si a patra casa a Balantei (casa radacinilor si caminului). Asigura-te ca esti alaturi de cei dragi si ca actiunile tale sunt convergente cu ale lor. Poti avea inclinatia de a te retrage din lume si a-ti gasi un refugiu acasa, alaturi de familie sau fiinta iubita. Este de asteptat ca locuinta sa necesite o reparatie, ori o redecorare, sau ca parintii sa iti solicite un ajutor.

Cateva cutremure notabile in relatiile de parteneriat pot avea loc din 13 iulie, ziua cand Urans trece in aspect retrograd in Berbec. Intr-un astfel de context astral, se ivesc adeseori neintelegeri cu asociatii din afaceri sau profesie. Unele imprejurari te pot face sa iti confunzi prietenii cu dusmanii. Incearca sa iti pui la treaba nu numai mintea, ci si intuitia, si vei fi capabil sa treci peste aceste incercari.

Norii negri continua sa adaste deasupra ta incepand cu 14 iulie, ca efect al turnurii retrograde luate de Mercur in Leu si a unsprezecea ta casa (casa prieteniilor si sperantelor). Amicii nu mai sunt in masura sa iti ofere vreun sprijin atunci cand ai nevoie de el, si te poti trezi, dintr-o data, singur impotriva lumii. Poate ca ai acordat o prea mare atentie telurilor tale si i-ai ignorat sau neglijat pe oamenii odata apropiati de tine... Straduieste-te sa te indepartezi de vanitati efemere si sa iti infrumutesezi viata alaturi de cei asemeni tie.

Pe 17 iulie, cuadratul dintre Marte si Pluton te incarca cu o doza excesiva de agresivitate si nevoia de a-i domina pe ceilalti. Intensa ta dorinta de a schimba ceva pare a se lovi de bariere deloc neglijabile. Pentru a avea sorit de izbanda, este necesar sa fii flexibil si sa iti pui la punct niste strategii. Pastreaza-ti rabdarea, nu actiona pripit, si vei avea o viata mai usoara.

Opozitia lui Marte cu Uranus din ziua de 18 iulie este in masura sa iti provoace o amara stare de frustrare. Poate ca nazuinta ta de a fi independent, de a te releva prin ceea ce ai unic si original, nu si-a gasit inca cea mai buna cale de exprimare. In aceste conditii, nu ar fi de mirare sa te porti intr-o maniera rebela, artagoasa si colturoasa. Struneste-ti nerabdarea si impulsul de a-ti asuma mari si necugetate riscuri. Gaseste noi mijloace de a evada din monotonia existentei cotidiene.

Din 22 iulie, Soarele isi asterne lumina peste teritoriile Leului si a unsprezecea casa a Balantei. Sociabilitatea se strecoara in aproape tot ceea ce faci, si ai predispozitia de a te simti printre oameni la fel de bine ca si pestele in apa. Se anunta un interval de timp favorabil crearii de noi contacte, aderari la grupuri de oameni ce iti impartasesc interesele si preocuparile.

Comunicarea fertila, deciziile rapide si inspirate, limpezimea mintii, sunt toate daruri oferite, pe 22 iulie, de sextilul dintre Mercur si Marte. Ideile gasesc prielnice oportunitati de a se materializa si simtul practic iti este o buna calauza. Spontaneitatea te ajuta acolo unde perseverenta nu da deloc rezultate.

Autenticele placeri ale relatiei cu oameni si ale prieteniei te inconjoara pe 31 iulie, sub efluviile trigonului lui Venus cu Saturn. Se intrevad noi amicitii, relansarea altora mai vechi, un sprijin din partea unor persoane mai in varsta sau cu o mare influenta. Indiferent daca este vorba despre o relatie de cuplu sau una amicala, afectiunea reciproca este pe cale sa se invigoreze si maturizeze.


Horoscopul dragostei Balantei in iulie 2012


Constientizarea unicitatii si fortei fiintei tale te face, din 3 iulie, gratie calatoriei lui Marte in prima casa a Balantei (casa vietii personale si aspectului extrior), sa abordezi mult mai increzator dragostea, indiferent daca este vorba de initierea unei noi povesti de iubire sau reinvigorarea unei relatii de cuplu mai vechi.

Neasteptate probleme cu tovarasul de viata sunt pe cale sa isi faca aparitia odata cu 13 iulie, sub impactul tranzitului retrograd al lui Uranus in cea de-a saptea casa a Balantei (casa parteneriatelor si relatiilor interumane). Fii vigilent si nu te lasa cuprins de egoism si lipsa de intelegere fata de visele ori idealurile partenerului de cuplu.

Cuadratul lui Marte cu Pluton din 17 iulie are potentialul de a inspira pasiuni amoroase coplesitoare si tentatii senzuale cutremuratoare. Nu te preda intru totul impulsurilor si cantareste in minte riscurile la care te poti expune.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in iulie 2012


Trigonul lui Marte cu Jupiter din 17 iulie iti ofera resursele necesare pentru a te avanta intr-o promitatoare initiativa, financiara sau profesionala. Ai la indemana vointa si energia pentru a-ti duce pana la capat ambitioase proiecte. Oricum, dorinta de a actiona nu iti da deloc pace!

Luna noua rasarita pe 19 iulie in cerurile Racului si a zecea casa a Balantei (casa carierei si dezvoltarii exterioare) te aseza sub lumina reflectoarelor si iti aseaza in centru preocuparilor obiectivele profesionale. Este un aspect astral prielnic relatiilor cu publicul. Obligatiile si responsabilitatile de la serviciu tind sa iti lase cu greu timp liber pentru viata personala.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu :

Barbatul Balanta | Dragoste si cucerire

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Balanta iunie 2012
Horoscop Balanta iulie 2012 Horoscop Balanta iulie 2012 Reviewed by Diana Popescu on iunie 27, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.