Horoscop Sagetator august 2012

Horoscopul Sagetatorului din luna august 2012 lasa sa se intrezareasca o perioada de exacerbare a emotivitatii si afectivitatii, dar si o perseverenta implicare in viata profesionala.

O revarsare de energie debordanta si abilitatea de a intrezari intelesurile ascunse ale vietii de zi cu zi sunt darurile aduse pe 2 august de Luna plina din Varsator si a treia casa a Sagetatorului (casa comunicarii si influentelor de mediu). Coplesit de sentimente si emotii intense, tinzi sa comunici cu ceilalti intr-un mod foarte subiectiv, dar si sa iti transmiti cu expresivitate autenticele impulsuri ale universului tau interior.

Din 7 august, tranzitul lui Venus in Rac pare sa iti reaminteasca temerile si vulnerabilitatile tale profunde, precum si nevoile tale esentiale. De felul cum vei aborda aceste simtaminte depinde daca vei pasi in continuare pe drumul vietii mai mult sau mai putin increzator in destinul tau.

Daca in ultima vreme Mercur a reusit sa te aduca intr-o stare de deruta, insistand sa te apleci cu un mai mare discernamant asupra detaliilor existentei, din 8 august, revenirea acestei planete in aspect direct in Leu si a noua casa a Sagetatorului (casa filozofiei si explorarii) iti permite sa te reintorci, cu o sporita hotarare, la ambitioasele tale obiective. Ceea ce faci acum va avea un efect direct asupra felului cum vei fi vazut de ceilalti si a proiectelor tale profesionale, asa ca nu este deloc cazul sa te lasi pe tanjeala. Ai putinta de a-ti pune amprenta cu vigoare asupra persoanelor si lucrurilor din jur, insa trebuie sa te hotarasti sa faci asta!

Un prilej nemaipomenit de a-ti accesa resursele interioare si a-ti reflecta credintele spirituale in realitatea zilnica apare pe 17 august, sub influenta Lunii noi din Leu si a noua ta casa. Posezi potentialul de a distinge cu claritate care sunt telurile tale si in ce masura sunt ele compatibile cu etapa prezenta a vietii tale. Vrei sa te lansezi intr-o schimbare de cotitura, intr-o mare aventura, dar parca nu esti totusi in stare sa te desprinzi de comoditatea in care te-ai scaldat pana acum. Este un timp prielnic pentru studiu, intrucat in acest mod poti sa iti extinzi orizonturile fara a te indeparta de tabieturile tale.

O senzatie de neputinta sau ineficienta pare a-ti da tarcoale odata cu 23 august, ziua de debut a calatoriei lui Marte in Scorpion si a douasprezecea casa a Sagetatorului. Esti in pericol sa iti risipesti fara folos energia si sa iti pierzi focalizarea asupra obiectivelor tale. Opiniile altor oameni te pot descumpani sau starea ta emotiva te imboldeste sa iti pui sub semnul intrebarii soarta. Straduieste-te sa nu te lasi manipulat sau calauzit in directii gresite de catre unele persoane din preajma ta.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in august 2012


Sub impactul calatoriei planetei Venus in a opta casa a Sagetatorului (casa transformarii si sexualitatii), din 7 august pari a te preda intru totul unei iubiri coplesitoare, intense, chiar fanatice. In acest context, poti trai unele din cele mai memorabile experiente amoroase ale vietii, desi, de multe ori, acestea sunt asociate cu durerea neimpartasirii si despartirea de persoana iubita. Vestea buna este ca nativii din Sagetator aflati intr-o stabila si sincera relatie de cuplu se pot bucura nemijlocit de adevarate euforii afective si erotice.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in august 2012


Incepand cu 22 august, Soarele isi trimite razele peste taramurile Fecioarei si a zecea casa a Sagetatorului (casa carierei si dezvoltarii exterioare). Mai mult decat in oricare alta perioada a anului, tinzi sa te focalizezi pe locul tau in societate si reputatia ta. Competenta ta profesionala devine un subiect extrem de sensibil. Iti doresti sa iesi in evidenta printr-un lucru important, imposibil de neglijat de catre ceilalti. Atitudinea ta fata de viata este foarte practica si nazuiesti sa vezi cat mai repede rezultatele eforturilor tale de pana acum. Probabil ca nu va trece mult pana cand vei fi recompensat, insa noile avantaje din zona profesionala vor atrage dupa ele si sporite responsabilitati.

Cariera si stilul tau de viata devin orientari prioritare din 31 august, ca efect al tranzitului lui Mercur in Fecioara si a zecea ta casa. Idealismul iti este cumva eclipsat de o perspectiva materialista. Banii sunt importanti intrucat te pot sustine mereu in cazul unor intorsaturi neasteptate si nefericite ale destinului. Este de asteptat sa apara discutii si controverse cu persoane aflate in functii de conducere sau care au autoritate asupra ta.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Sagetator - Dragoste si cucerire

Horoscop Sagetator iulie 2012
Horoscop Sagetator august 2012 Horoscop Sagetator august 2012 Reviewed by Diana Popescu on iulie 29, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.