Horoscop Taur august 2012

Horoscopul Taurului din luna august 2012 vesteste o fertila deblocare a canalelor de comunicatie si o benefica descatusare a creativitatii, punand accentul pe importanta reconfigurarii relatiilor cu oamenii, in special cu cei din imediata ta apropiere.

O perioada prielnica comunicarii pe toate nivelurile, atat in plan personal, cat si social ori profesional, este inaugurata pe 7 august, gratie tranzitului planetei dragostei in Rac si a treia casa a Taurului (casa comunicarii si a influentelor de mediu).
Este de asteptat sa fii cuprins de o stare senina, relaxata, rar perturbata de incontrarile mintii. Imaginea ta in lume devine mai impunatoare, iar relatiile cu rudele si noi cunostiinte par a fi la ordinea zilei. Vestile bun sunt mereu in preajma ta, indiferent daca le primesti sau le transmiti celorlalti.

Incepand cu 8 august, iesirea lui Mercur din aspect retrograd in Leu si a patra casa a Taurului (casa caminului si radacinilor) da semnalul eliberarii de unele piedici si amanari intervenite in ultimul timp. Creativitatea nu iti mai este blocata si pari a sti din instinct incotro sa iti focalizezi eforturile. Totul reintra pe un fagas normal, sau chiar mai frecvent presarat cu oportunitati. Poate ca dificultatile de care ai avut parte in trecut nu au facut decat sa te caleasca si sa te intareasca pe calea destinului tau...

Pe 17 august, Luna noua din Leu si a patra ta casa te predispune sa te retragi in preajma casei si a familei, cu atat mai mult cu cat par a se ivi transformari importante in aceste aspecte ale existentei tale.Simti ca trebuie sa iti infrumutesezi atat templul exterior (locuinta), cat si cel al universului tau interior. Ai astfel sansa de a te angaja in noi si promitatoare inceputuri. Nu este deloc exclus sa iti rezervi mai mult timp trecerii in revista a simtamintelor, nevoilor si dorintelor tale. Relatia cu unul dintre parinti tinde a deveni mai stransa.

O nestavilita iesire la suprafata a copilului tau interior, dornic sa se joace si sa se minuneze de fiecare clipa si lucru din calea sa, se prefigureaza odata cu 22 august, ca urmare a calatoriei Soarelui in Fecioara. Emotivitatea neinfranata si revarsarea de creativitate te inspira si iti deschid noi drumuri, nebanuite pana acum. Spontaneitatea iti este mereu de ajutor,  esti gata sa te indepartezi de o exagerata prudenta si sa iti asumi riscuri ce nu au cum sa nu-ti daruiasca neasteptate avantaje. Vrei sa fii remarcat de ceilalti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fi neaparat cabotin.

Din 23 august, prezenta lui Marte in Scorpion are potentialul de a da nastere unor transformari contradictorii in relatiile de asociere din afaceri, profesie sau societate. Daca o parte dintre nativii in Taur sunt pe punctul de a ajunge la neintelegeri sau chiar vrajmasii cu niste oameni apropiati, o alta parte din ei sunt guvernati de impulsul de a se avanta in initiative indraznete, bazandu-se mai mult ca niciodata pe partenerii sau asociatii lor. Oricum , tranzitul lui Marte este marcat de necesitatea de a intelege care dintre oamenii din jurul tau iti pun piedici, si care dintre ei te sprijina in evolutia ta din societate sau cariera.

Clarificarea nevoilor fundamentale ale fiintei tale si constientizarea felului cum te deosebesti de ceilalti oameni sunt orientarile prioritare prilejuite din 31 august de tranzitul planetei Mercur in Fecioara si a cincea casa a Taurului (casa dragostei si creativitatii). Ai acum capacitatea de a-ti exprima cu convingere ideile si idealurile. Inspiratia iti este un bun aliat in comunicarea cu persoanele care te inconjoara.


Horoscopul dragostei Taurului in august 2012


Plin de cutezanta, din 22 august tinzi sa iti arunci deoparte balastul timiditatii ori al conventionalismului, si sa te lansezi in incitante jocuri ale dragostei si flirtului. Mai mult decat atat, unii dintre nativii din Taur sunt in stare sa isi joace pe o singura carte intrarea in gratiile unei persoane de sex opus admirate sau pretuite in tacere pana acum. In acest fel se manifesta influenta tranzitului Soarelui in cea de-a saptea ta casa (casa parteneriatului si a relatiilor interumane). Taurii aflati deja intr-o relatie de cuplu au ocazia de a-si revitaliza iubirea si a-si face parteneul sa se indragosteasca de ei a doua oara.

Vizita razboinicului Marte in a saptea casa a Taurului iti poate starni nazuinta de a-ti asuma o sporita libertate in relatia de cuplu. Daca te aventurezi insa prea departe in aceasta directie, vei fi nevoit sa alegi intre o totala independenta si ramanerea pe mai departe impreuna cu persoana iubita. Nu exista cale de mijloc!

Din fericire, pe 31 august, Mercur patrunde in a cincea ta casa, ajutandu-te sa te faci inteles si sa iti intelegi partenerul din legatura de dragoste.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in august 2012


Luna plina rasarita pe 2 august in Varsator si a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) este in masura sa aduca schimbari neprevazute in zona profesionala si cea sociala. Incearca sa dirijezi energia daruita de Selena spre obiectivele prioritare din cariera. Toata lumea este cu ochii pe tine, asa ca trebuie sa iti dovedesti pe deplin inzestrarile si potentialul. Aceasta Luna plina pare a te pune la incercare din punct de vedere profesional sau managerial. Atentie la tendinta de a-ti intrepatrunde viata personala cu cea de la serviciu! Acest aspect astral este prielnic tranzactiilor comerciale si relatiilor cu publicul.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro . 2012

Articole din acelasi domeniu:

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Berbec -Taur : Compatibilitate in dragoste

Horoscop Taur iulie 2012
Horoscop Taur august 2012 Horoscop Taur august 2012 Reviewed by Diana Popescu on iulie 21, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.