Horoscop Varsator august 2012

Horoscopul Varsatorului din luna august 2012 prefigureaza o perioada de invigorare a increderii in sine, strabatuta si de necesitatea de a face compromisuri in vederea unei fructoase colaborari cu partenerii din toate palierele vietii tale.

Pe 2 august, Luna plina din Varsator te face extrem de increzator in propriile forte si te determina sa iti afirmi cu o mare emfaza convingerile si opiniile. Incearca sa nu devii egoist si sa eviti agresivitatea, indreptandu-ti, in schimb, excesul de energie catre niste proiecte utile. Este un timp prielnic demararii unor noi planuri si unui nou fel de a-ti exprima personalitatea in lume.

O buna stare de sanatate si dorinta de a te dedica unei activitati de ajutorare a celor din jur sunt caracteristicile imprimate de tranzitul planetei Venus in Rac, initiat in ziua de 7 august. Intr-un fel sau altul, esti hotarat sa aduci mai multa ordine si consecventa in viata ta.

Din 8 august, odata cu reintoarcerea lui Mercur in tranzit direct in Leu si a saptea casa a Varsatorului (casa parteneriatelor si a relatiilor umane), pari a-ti da seama cu claritate ca problemele de care te-ai lovit in ultimul timp nu au fost provocate de oamenii apropiati tie. Senzatia ca unele persoane nu vor sa coopereze cu tine dispare ca prin farmec, facand loc unor puternice asocieri, inchegate de focalizarea spre aceleasi scopuri. Oportunitatile tale viitoare depind de altii, asa ca trebuie sa te straduiesti sa mentii niste contacte ferme , utile ambelor parti dintr-un parteneriat.

Influentele anterioare sunt accentuate de Luna noua rasarita pe 17 august in cerurile Leului, ce vesteste un ciclu selenar oportun reinchegarii legaturilor cu parteneri din plan social, profesional sau personal. Este necesar, uneori, sa inveti sa treci peste orgoliile personale, astfel incat sa poti continua sa pastrezi un climat de colaborare si respect reciproc in relatiile cu oameni de care depinzi.

Impulsul de a retrage cumva din stresanta lume cotidiana se face simtit odata cu 22 august, sub impactul calatoriei Soarelui pe taramurile Fecioarei. Tot ce tine de viata ta personala capata vrand-nevrand intaietate. Esti strabatut de nazuinta de a te transforma cat mai profund, eliberandu-te de balastul unor simtaminte sau obiceiuri paguboase. Incerci sa zaresti ce se ascunde sub poleiala aparentelor si sa decantezi experientele din ultimul timp, pentru a descoperi noi secrete ale existentei si talente personale insuficient exploatate pana acum.

O exacerbare a emotivitatii si nervozitatii este de asteptat incepand cu 31 august, sub influenta tranzitului planetei Mercur in Fecioara si a opta casa a Varsatorului. Interactiunea cu cei din preajma pare a fi incetosata de intense efluvii emotionale, ce lasa putin spatiu obiectivitatii. In acest context, iti poate veni greu sa te comporti si sa actionezi asa cum se asteapta altii de la tine. Este necesar sa iti identifici cat mai repede granitele propriei persoane, sa constientizezi ce poti face sau nu fara aportul celor din jur.


Horoscopul dragostei Varsatorului in august 2012


Un pic egocentric sub efluviile Lunii pline aparute pe 2 august in intaia ta casa (casa vietii personale si aspectului exterior), ai in acelasi timp tendinta de a a fi extrem de generos in dragoste, dar si de a cere foarte mult persoanei iubite.

O revarsare clocotitoare a sensibilitatii afective este, de obicei, asociata cu Luna noua aparuta pe 17 august in cea de-a saptea casa a Varsatorului. Persoana iubita pare sa te inconjoare cu o aura protectoare, oblojindu-ti ranile capatate in confruntarile acerbe din plan social ori profesional. Intr-o astfel de conjunctura astrala, dragostea reprezinta un ritual aproape religios.

Legatura intima cu fiinta indragita constitue o prioritate odata cu 22 august, ziua de debut a tranzitului Soarelui in a opta casa a Varsatorului (casa transformarii si sexualitatii). O autentica si stabila relatie de cuplu te ajuta sa iti regandesti personalitatea si sa te mobilizezi spre ambitioasele tale teluri.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in august 2012


Din 7 august, vizita planetei Venus in a sasea casa a Varsatorului este favorabila aplecarii asupra unor chestiuni de rutina din sfera profesionala. Mai mult decat altadata, pari a gasi o mare satisfactie in lucrurile bine sau minutios facute. Posezi, in acest interval de timp, destula energie fizica si mentala pentru a face fata unor sarcini strasante sau din cale afara de impovaratoare.

Incepand cu 23 august, prezenta lui Marte in Scorpion si a zecea casa a Varsatorului (casa carierei si dezvoltarii exterioare) te mobilizeaza sa faci importante schimbari in sfera profesionala, adecvate noilor si inaltelor tale obiective. Se poate ca, stresat de intarzierea recunoasterii meritelor tale, sa devii foarte iritabil, mereu pus pe harta cu sefii ori colegii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Varsator - Dragoste si cucerire

Horoscop Varsator iulie 2012
Horoscop Varsator august 2012 Horoscop Varsator august 2012 Reviewed by Diana Popescu on iulie 29, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.