Horoscop Sagetator ianuarie 2012

In luna ianuarie 2012, horoscopul Sagetatorului vesteste un interval de timp dominat de comunicare si dialog , prielnic integrarii in viata sociala si abordarii realiste a provocarilor vietii.

Cuadratul lui Mercur cu Marte din 1 ianuarie te aduce in preajma unor activitati profesionale ori sociale extrem de stresante.Desi mintea ti se calauzeste cu rapiditate prin labirintul acestor probleme , esti inclinat sa te enervezi usor si sa dai replici iritate oricui iti incalca neanuntat teritoriul.Acest context nu este oportun initierii unor proiecte , mai cu seama in domeniul financiar.

Pe 7 ianuarie, sextilul dintre Mercur si Soare iti daruieste un mod clar si realist de a gandi .Desi pari a fi sarac la vorba , stii cum sa atingi punctele cheie ale unui subiect ori dialog, la fel cum ai si capacitatea de a deslusi corect care sunt interesele tale in orice imprejurare a vietii.

Tot in ziua de 7 ianuarie, un alt sextil, dintre Mercur si Neptun , are darul de a-ti stimula intuitia.Mult mai sensibil din punct de vedere artistic , ai o imaginatie fertila si iti place, intr-o sporita masura, sa dai atentie subtilitatilor existentei.

Luna plina ivita pe 9 ianuarie in Rac atrage atentia asupra primirii si daruirii.Ceea ce te face sa te simti bine si in siguranta trebuie sa contrabalanseze nevoile oamenilor apropiati.

Aspiratia de a te apropia afectiv de casa si familie se face simtita din 14 ianuarie, ca urmare a calatoriei lui Venus in sectorul Pestilor . Daca lucrurile nu merg prea bine acasa , esti in stare de orice pentru a detensiona atmosfera si a aduce pace si armonie in relatiile cu cei dragi.

Din 20 ianuarie, aparitia Soarelui in Varsator si a treia casa a Sagetatorului (casa comunicarii si influentelor de mediu) deschide un interval prielnic explorarilor si cercetarilor, initierii de contacte si observarii mediului inconjurator.Acorda-le oamenilor putin mai multa atentie si zabava , remarca-le eforturile si invigoreaza-ti relatiile sociale.Comunicarea te solocita sub diverse forme , prin scurte calatorii , telefoane sau discutii.Rudele, prietenii , cunostiintele pot juca un rol mai mare decat de obicei in viata ta.Ai inclinatia de a te ocupa de mai multe lucruri deodata , mai ales de cele ce iti pun la incercare mintea si inventivitatea.

Pe 23 ianuarie, Luna noua din Varsator si a treia ta casa te determina sa te implici cu placere in rutina cotidiana , daruindu-ti succes in viata de zi cu zi si in relationarea cu orice fel de oameni.Este vremea potrivita pentru invatarea de ceva nou , dar si pentru examene, teste , cereri, aplicatii ori depuneri de CV-uri.

O febrila activitate , asociata cu comunicarea (telefoane, emaiuluri , comisioane, scurte calatorii, vizite , dialoguri) se intrevede din 27 ianuarie, ca efect al parcursului lui Mercur in Varsator si a treia casa a Sagetatorului.Ai predispozitia de a te implica in prea multe actiuni deodata , uneori risipindu-ti timpul si energia in detalii insignifiante. Toata aceasta zarva nu te ajuta deloc sa iti focalizezi constant energia , asa ca nu este recomandat sa te dedici unui proiect ori unei activitati importante, de amploare.Unii Sagetatori pot fi stresati de ritmurile trepidante din acest interval, in timp ce altii par a fi satisfacuti in a avea de a face cu o diversitate de activitati.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in ianuarie 2012


Din 14 ianuarie, vizita lui Venus in a patra casa a Sagetatorului (casa radacinilor si caminului) te face mult mai receptiv si sensibil in dragoste.Sentimentele care te anima pun mai presus de orice loialitatea si sinceritatea din relatia de cuplu.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in ianuarie 2012


Sextilul lui Mercur cu Saturn din 7 ianuarie marcheaza un timp favorabil organizarii si muncii de detaliu.Deciziile pe care le iei acum tind sa fie practice si bine calculate.Ceea ce faci in domeniul profesional isi va arata in mod sigur roadele mai tarziu.

Tranzitul inceput de Mercur, pe 8 ianuarie, in Capricorn si a doua casa a Sagetatorului (casa banilor si resurselor) anunta o perioada oportuna analizarii balantei de venituri si cheltuieli .Tinzi sa ai o atitudine foarte practica si rationala fata de bani.Daca te focalizezi asupra partii materiale a existentei , poti descoperi cateva noi metode de a face un ban in plus.Castigurile financiare par a avea drept sursa principala comunicarea.

Pe 9 ianuarie, Luna plina din cerurile celei de-a opta case a Sagetatorului (casa transformarii) te indruma sa iti revezi datoriile financiare sau de alta natura.Poti fi pus in situatia de a face un aranjament banesc sau de a constientiza necesitatea de a fi sprijinit financiar de catre o persoana cunoscuta.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2011



Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Sagetator 2012

Horoscop Sagetator decembrie 2011
Horoscop Sagetator ianuarie 2012 Horoscop Sagetator ianuarie 2012 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 30, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.