Horoscop chinezesc 2012 - Cal

Nativii din zodia chinezeasca a Calului se vor adapta cu usurinta noilor tendinte si evenimente din 2012. Asemeni Dragonului Negru de Apa , ei adora paradele, sarbatorile, procesiunile publice si onorurile, si sunt in stare sa treaca peste orice pentru a-si asigura triumful personal .Calul nu trebuie sa isi risipeasca energiile in prea multe directii, ci sa le aleaga pe cele mai avantajoase pentru el, cautand apoi sa se implice cat mai atent si mai profund in materializrea obiectivelor sale. Este de dorit ca el sa se indeparteze de o abordare frivola ori superficiala a vietii, adoptand o atitudine serioasa si perseverenta, astfel incat sa intampine asa cum se cuvine atat succesele, cat si provocarile existentei.


Horoscopul dragostei Calului in 2012


La debutul anului 2012, Calul va fi strabatut de o intensa pornire romantica, fiind mereu gata sa flirteze sau sa cunoasca atractive persoane de sex opus. Nativii casatoriti se vor bucura de o perioada favorabila aprofundarii sentimentelor lor, in vreme ce acei singuri au oportunitatea de a intalni dragostea chiar din primele luni ale anului Dragonului de Apa. Primavara va continua sa aduca armonie si intelegere in relatiile de cuplu, dar perioada verii poate da nastere unor tensiuni si dispute in iubire. Odata cu toamna, Calul va deveni mai flexibil si isi va dori sa simta intr-o sporita masura caldura afectiva izvorata din certitudinea unei legaturi sentimentale stabile.


Horoscopul carierei si banilor Calului in 2012


In anul Dragonului Negru de Apa, Calul va fi adus sub lumina reflectoarelor si se va remarca printr-o benefica comunicativitate, asa ca este de asteptat ca oamenii din jurul sau sa il ajute mereu a-si largi orizonturile si a-i orienta preocuparile spre o mare diversitate de orizonturi ale vietii. Cei angrenati in activitati asociate cu creativitatea vor beneficia de mari succese, avand in vedere faptul ca inspiratia si relationarea cu ceilalti reprezinta punctele lor forte in acest an.
La inceputul anului 2012, Calul nu va fi coplesit, dintr-o data, de sarcini si responsabilitati majore, permitandu-i-se sa se adapteze noilor trenduri si sa isi planifice cu grija viitoarele activitati. Entuziasmul si neastamparul de a se implini in munca, trasaturi specifice acestui semn zodiacal, sunt capabile sa il poarte spre autentice impliniri, cu conditia de a-si pastra mereu calmul . In acest interval, Calul are sansa de a urca in ierarhia profesionala, a-si schimba slujba sau a gasi surse suplimentare de venituri.
Satisfacut de situatia sa materiala, spre primavara , va avea oportunitatea de a primi o crestere salariala ori o prima consistenta. Conjunctura astrala pozitiva din primavara lui 2012 ii va oferi Calului un interval de respiro, in cursul caruia va putea sa rezolve niste chestiuni de detaliu de la serviciu sau sa isi clarifice complicatele aspecte din afaceri. Aceasta perioada este in masura sa ii daruiasca o relativa stabilitate financiara, ce ii va da ocazia sa se angajeze in cateva proiecte cu mari sorti de izbanda.
Odata cu vara, norocul pare a-si intoarce fata de la nativii din zodia Calului.Se intrevede un ciclu extrem de aglomerat in sarcini, traversat de numeroase probleme, ce isi vor cere o rezolvare cat mai rapida. In acest vartej de solicitari si preocupari, Calul este predispus sa treaca cu vederea detalii aparent nesemnificative. El trebuie sa se focalizeze mai ales asupra comunicarii, fara a se lasa antrenat in confruntari neproductive, straduindu-se sa coopereze si sa fie cat mai deschis fata de cei din preajma sa.
In timpul toamnei si al iernii, Calul are nevoie sa isi supravegheze cu grija nervozitatea si iritabilitatea. Acumularea de oboseala si tensiune nervoasa este susceptibila a-i afecta starea de sanatate. Aceasta perioada este oportuna pentru clarificarea incetitudinilor si eliberarea de balastul tendintelor lipsite de productivitate, in asa fel incat sa poata pasi, in continuare, pe un drum lin spre implinirea promitatoarelor sale proiecte.

Nota : Anul Nou chinezesc 2012 incepe in ziua de 23 ianuarie 2012 !


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2012 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2012 - Toate zodiile

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop Diana 2012 - Toate zodiile

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop chinezesc 2012 - Anul Dragonului de apa
Horoscop chinezesc 2012 - Cal Horoscop chinezesc 2012 - Cal Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 02, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Eu sunt in zodia calului si sper ca anul acesta sa imi aduca numai bucurie si noroc.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.