Horoscop Fecioara martie 2012

In luna martie 2012, horoscopul Fecioarei aduce in prim plan lupta si conlucrarea dintre emotivitate si ratiune, o relatie ce pare a fi departe, in aceasta perioada, de o adevarata armonie a contrariilor.


Comunicarea rationala tinde, din 2 martie, sa fie inlocuita mai curand cu una emotionala, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Berbec si a opta casa a Fecioarei. Acest aspect astral pare sa-ti destrame concentrarea si sa te faca foarte sensibil fata de reactiile emotive ale celor din jur.Nu iti este usor sa actionezi impotriva dorintelor si asteptarilor celorlalti, si poti ramane intr-o stare deruta cel putin pana cand inveti sa distingi granitele dintre fiinta ta si oamenii apropiati.

Noi oportunitati si inedite promisiuni par sa te atraga din 5 martie, gratie calatoriei planetei Venus in Taur si a noua casa a Fecioarei (casa filozofiei si explorarii). Taramuri indepartate, obiceiuri si traditii neobisnuite, de pe alte meridiane ale lumii, incearca sa puna stapanire peste imaginatie, provocand o nepotolita sete de cunoastere. Acest tranzit este oportun calatoriilor, intrucat mintea iti este deschisa fata de tot ce este nou sau iesit din tiparele cotidianului. Sensul vietii tale sau valoarea intrinseca a unor relatii cu oamenii sunt numai cateva subiecte ce iti atrag atentia in aceasta perioada.

Luna plina ivita pe 8 martie in Fecioara si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) are obiceiul de a pune arsenalul logicii si ratiunii la dispozitia afectivitatii. In acest context, ai sansa de a-ti exprima si a-ti comunica cu claritate sentimentele si emotiile care te strabat, fie ca o faci verbal sau in scris. De asemeni, este posibila o mai mare interactiune cu rudele si prietenii neglijati in ultima vreme.

Tranzitul retrograd al lui Mercur in Berbec iti impune, din 12 martie, sa reiei lucruri indelung amante si sa evaluezi daca nu cumva ai inceput sa te ocupi de prea multe activitati deodata. Daca iti mobilizezi resursele interioare sau talentele native pe care le-ai neglijat ori uitat de ceva timp, ai la dispozitie tot ce iti trebuie pentru a te relansa in viata. Fa-ti noi prieteni, dar pastreaza-i pe cei vechi; daca primii sunt argintul, ultimii reprezinta aurul unei adevarate reciprocitati afective si spirituale.

Orientarile contrare ale universului tau interior sunt resuscitate si gata sa se infrunte incepand cu 20 martie, sub influenta calatoriei Soarelui in Berbec. Imboldit sa iti recunosti latura intunecata a subconstientului, trebuie sa ai grija a nu te lasa cu totul sub stapanirea ei. Soarele reprezinta transformarea, regenerarea, nasterea si moartea , asa ca poti fi ispitit sa lasi ceva din tine sa se naruie, astfel incat sa iti poti cladi un nou aspect al personalitatii.

Emotivitatea iti este din nou stimulata pe 22 martie, sub impactul Lunii noi din Berbec. Lucruri sau persoane care odinioara iti erau indiferente pot deveni sursa unor intense sentimente pozitive si negative.


Horoscopul dragostei Fecioarei in martie 2012


Din 20 martie, parcursul Soarelui in cea de-a opta casa a Fecioarei (casa transformarii si sexualitatii) are darul de a-ti starni senzualitatea si nevoia de impartasire erotica impreuna cu fiinta iubita. Totodata, Fecioarele aflate in pragul unei despartiri sunt pe cale de a avea dispute cu partenerul lor in privinta impartirii unor bunuri materiale ori spirituale.

Efluviile Lunii noi din a opta ta casa tind sa iti scoata la suprafata posesivitatea si gelozia. Incearca sa inlaturi aceasta influenta focalizandu-te, mai curand, asupra crearii unei atmosfere de sinceritate si reciprocitate.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in martie 2012


Luna noua aparuta pe 22 martie in a opta casa a Fecioarei initiaza un ciclu favorabil inceperii unui ambitios plan financiar sau asocierii intr-o afacere de succes.


 Copyright © diane.ro . 2012


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2012 - Toate zodiile


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Fecioara februarie 2012
Horoscop Fecioara martie 2012 Horoscop Fecioara martie 2012 Reviewed by Diana Popescu on februarie 27, 2012 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Super tare ! Pe 7 martie plec intr-o calatorie ! Foarte tari predictiile !Merci!

    RăspundețiȘtergere
  2. As dori sa vad zodia Racului in luna martie .Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  3. Daniela : Da si mie mi se potriveste pentru zodia Fecioara, tot timpul il astept cu nerabdare cand se schimba luna, felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  4. da imi place si mi se potriveste

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.