Horoscop Sagetator septembrie 2012

Horoscopul Sagetatorului din luna septembrie 2012 lasa sa se intrezareasca o perioada marcata de agerime a mintii, inventivitate si nazuinta de a te bucura de viata impreuna cu cat mai multi prieteni.

Rutina iti repugna si gasesti delicii numai in acele lucruri ce iti pot largi orizonturile, atat din punct de vedere fizic, cat si mental. In acest fel se manifesta, din 6 septembrie, tranzitul lui Venus in regatul Leului. Meleagurile sau persoanele straine par a-ti starni indeosebi interesul. Calatoriile sau explorarea unor idei spirituale incitante par a ti se potrivi acum ca o manusa.

Gratie parcursului planetei Mercur in Balanta, din 16 septembrie poti fi binecuvantat cu o minte alerta si inventiva, capabila sa surprinda prin idei neobisnuite. Esti interesat sa iti comunici opiniile celorlalti, iar ei tind sa se apropie de tine, fermecati de jocul de artificii al vorbelor tale. Nu este deloc exclus sa te gandesti si sa visezi mereu la fericirea ta si la telurile tale pe termen lung.

Odata cu 18 septembrie, ca urmare a revenirii lui Pluton in aspect direct in Capricorn, ai sansa de a-ti intelege, cu luciditate, inzestrarile si punctele forte. Tot ce iti mai trebuie este o picatura de curaj, astfel incat sa poti declansa in sfarsit campania ta personala de cucerire a lumii.

Soarele, aflat din 22 septembrie, in Balanta si a unsprezecea casa a Sagetatorului isi asterne lumina si caldura peste prietenii, visuri si sperante. Cu inima usoara, simtindu-te ca un peste in apa in viata sociala, te simti imboldit sa inchegi noi amicitii, sa te alaturi unor grupuri de oameni asemanatori tie si sa te lasi purtat de valurile scanteietoare ale distractiilor. Esti stimulat in special de aspectul nconventional al realitatii, iar mintea ti se remarca din nou prin ingeniozitate si spontaneitate.

Vremea sarbatoririi existentei si a degustarii placerilor vietii continua sa te marcheze pe 30 septembrie, ca efect al Lunii pline din cerurile Berbecului. Lasa-ti creativitatea sa zburde, si amana pentru mai tarziu obligatiile fata de ceilalti.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in septembrie 2012


Atractivitatea ti se poate inalta pana la ceruri odata cu 6 septembrie, ziua de debut a calatoriei planetei Venus in a noua casa a Sagetatorului. Foarte generos in dragoste, pari a fi ispitit de inceperea unei povesti de iubire cu o persoana cunoscuta dar care nu ti-a sarit in ochi pana acum, sau cu cineva apartinand altor locuri geografice sau altei culturi.

Luna plina aparuta pe 30 septembrie in a cincea casa a Sagetatorului da nastere, de obicei, nevoii de a-ti proteja din cale afara persoana indragita. Fii atent la tendintele de a fi prea posesiv!


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in septembrie 2012


Din 6 august, prezenta lui Venus in a noua ta casa ii favorizeaza pe acei nativi din Sagetator ce lucreaza in domenii asociate cu relatiile cu publicul. Promovarile fac parte din evantaiul de influente al acestui aspect astral. Te poti remarca in sfera profesionala nu atat prin idei deosebite, cat prin felul cum stii sa “iti vinzi marfa”.

Pe 16 septembrie, Luna noua din Fecioara si a zecea casa a Sagetatorului iti aseaza prioritar in fata obiectivele din zona profesionala. Esti sub lumina reflectoarelor, asa ca nu te rusina sa iti demonstrezi competenta si talentele. Desi ai treaba pana peste cap, se poate intampla sa ajunga la locul de munca niste zvonuri nu tocmai comode despre viata ta personala.

Niste probleme materiale ce iti dau bataie de cap de ceva vreme sunt pe cale sa dispara din 18 septembrie, sub impactul iesirii planetei Pluton din aspectul retrograd in a doua casa a Sagetatorului. Dorintele si temerile legate de bani tind sa nu iti mai creeze complexe.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Sagetator - Dragoste si cucerire

Horoscop Sagetator august 2012
Horoscop Sagetator septembrie 2012 Horoscop Sagetator septembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on august 30, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.